Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 11:05 am

Re: Daj si duška

AjBeLePu, pošiljam ti kup pozitivne energije, da ti rata poštimat oz. poiskat boljši dom.

Trixi, držim pesti.

Dragi Duško, aloh lepolepolepo prosim zdrži vreme do večera, da opravimo familiarne piknikarne dolžnosti. Hvala. :kiss:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 12:50 pm

Duško, ne smem ti pozabit povedat, da mi nikakor ni kul, da na meni ob malo čez 8 zjutraj ubiješ čebelo. Niti ob 11h ne smeš niti ob 13.46 niti ob 23.52 niti nikol, naj ti bo to jasno! :devil:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 07, 2011 1:07 pm

Ok če je maček to naredil, razumem, ampak da kakšen človek ubije čebelo, mi pa ne bo nikol jasno :O :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 1:13 pm

Hmmm, če jaz prav razumem, jo ni ona ubila, ampak jo je čebela pičila, že samo to dejanje pa
za čebelo pomeni žal samomor. Isto se je zgodilo moji sodelavki včeraj, med hojo po travi
čebela zašla v japonke, pik in adijo. Žal je mati narava tako naredila, kaj češ zdaj :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 3:19 pm

Penny, res si narobe razumela - pičila me je in to seveda zanjo pomeni smrt , ker pusti v koži želo in del zadka. :girlsad:
Valda da nisem morilka čebel, alooo! :O
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 07, 2011 5:11 pm

Aja sem razumela da nekdo ubija cebele s kaksnim muhalnikom al pa kej... to drugac eni res delajo se spomnim da sem enkrat celo eno mamo videla, ki je otroku kazala kako se mora cebelo ubit, ce noces da te pici... Jaz sem sam :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 5:36 pm

Trixi, upam, da vam uspe sestaviti avto in predvsem uživati. Držimo pesti vsi mi.. :good:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Ne avg 07, 2011 5:38 pm

Trixi, kot so že druge rekle, pa čeprav vem, da je v dani situaciji težko na to pomisliti - vseeno polno izkoristite počitnice, pa čeprav drugače kot planirano... :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 5:49 pm

Trixi, držim pesti.

Joj, kako se mi spi :negative:
Duško, ne tečnari, malo moram biti še pokonci. Vsaj do devetih 8) .
Zeeehhhhh!
Najbolj, da si naložim malo sladoleda. Na oke :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:01 pm

Hvala, Duško! Taglavni frajer si! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:06 pm

AjBeLePu je napisal/-a:Jaz ne morem verjeti, da osebi, katera poznam 23 let, ob katerima sem odraščala, lahko naredita kaj takšnega! Odpeljala sta Nessy in Nelly v zavetišče! Da sem toliko denarja nametala za njiju, da sem se toliko presekirala, če sta OK, onadva pa tako .... pa sploh ne dojameta/ne razumeta, koliko meni mački pomenijo...

Jaz res ne zdržim več :'( :'( :'( :'(

Si preverila, če sta muci res v zavetišču?
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:17 pm

Sej ne vem, kje bi tole vprašala, zato bom kar pri Duškotu. Opazila sem, kako si v zadnjem tednu vsi kopirate na FB v status eno luštno sporočilo za vse tiste, ki imajo pripombe na vaše hišne ljubljenčke. Sporočilce je seveda super luštno, ampak zraven se mi postavi eno vprašanje... A se vam res dogaja, da ljudje pridejo k vam na obisk in jih motijo vaše živali? A take ljudi celo sprejmete v svoj dom več kot enkrat?
Meni se to ne dogaja prav pogosto in ljudi tudi takoj brez zadržkov postavim na svoje mesto. Enkrat mi je možev kolega povedal, da zdaj imam pa že dovolj mačk in da ne smem razmišljat o še kakšni. Seveda sem ga vprašala, zakaj točno misli, da mi lahko podaja svoje mnenje o tem, kako naj živiva v svoji lastni hiši, v kateri stanujeva midva in sva jo tudi midva sama plačala (izpostavljeno: MIDVA, ne TI).
Še ena znanka se je hudo čudila, kako imam lahko tri NAVADNE mačke zaprte notri. Ker taki NAVADNI mački so pa ja preveč divji in delajo samo škodo. Podučila sem jo, da to niso NAVADNI mački, temveč evropska domača mačka in da niso prav nič divji, ker so udomačeni. 8)
Pa une nosečke se tudi sigurno spomnite, ki se ji je gnusilo sedet v mojem stanovanju in se ni želela ničesar dotaknit... Njej nisem solila pameti, ker je itak ne poznam dobro, samo možu sem po odhodu zabičala, naj mi tega para ne vozi več domov, če se ne znata obnašat. Ko sta naslednjič hotela pridet na obisk, je mož povedal, da zdaj imava pa KAR TRI mačke (ob prvem obisku samo eno) in so se odločili, da nimajo časa za obisk. :lol: :lol: :lol:
Saj imam tudi prijateljico in še enega drugega prijatelja, za katera oba vem, da imata zelo rada pse, medtem ko jima mačke niso posebej pri srcu. Ampak to samo pomeni, da se z mačkami ne igrata in jih ne vlačita po naročju, ko prideta. Nimata pa nobenih pripomb na to, da jaz mačke imam in jih naravnost obožujem, zato je skozi moje oči vse ok. :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:20 pm

Ja fak. V našem naselju sta se izgubila 2 mačka. En se je našel. Gledam čez okno, vidim enega malega tigra, ki je sodeč po sliki enak. Težem dol, ga privlečem domov, kličem na dano cifro. Prideta pogledat, maček ni prav. :O :devil: :( Njun je star 3 mesece.

Zdaj imam doma mačka/mačko, pomoje več kot pol leta tole ni staro. Je pa boječ kot hudič, se skriva pa to, od strahu me je polulal. ČEprav se je zunaj sprehajal normalno in sem se mu lahko približala.

Prosim za nasvet kaj naredit. Ločen od mojih itak je. Mogoče komu pripada, mogoče pa tudi ne, saj ne vem...

:truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:21 pm

Hvala vsem, za lepe želje in držanje pesti. :kiss:
Jutri bo odločilno. Včasih teče čas čisto prehitro, drugič pa prepočasi. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:27 pm

Turbina je sranje. Mi je žal, da vam je tole pokvarilo dopust.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:44 pm

Licitacije pripravljam na tako počasnem internetu, da bom kmalu začela žvečit kabel :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:50 pm

po vseh vaših duškotih sem itak pozabla kva sem hotla pojamrat...eh...možgan ko švicarski sir... :dash:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:50 pm

Tale najdenka je po mojem pregledu sodeč samička.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 07, 2011 6:58 pm

Moji zlati punci, hvala za sproščujoč vikend. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne avg 07, 2011 7:09 pm

All imaš opcijo, da najdbo prijaviš zavetišču in bo poštimana septembra ob akciji S (ni mi čisto jasno sicer kako si predstavljajo naši preljubi občinarji in zavetišče, da jo boš ravno takrat spet srečala in jo odlovila), lahko pa jo namestiš in mi krijemo stroške oskrbe do oddaje.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov