Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 03, 2011 8:45 am

Re: Daj si duška

Jest sem pa mačko zalotla, da je kofe pila :dash: bemtiš pa moj, k pušča šalce glih povsod kjer je kej placa :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 9:05 am

a se lohka nehate javlat iz morja? še hujš, iz plaže al pa kj tacga :devil: . jest pa že cel poletje doma kjer bom tud ostala naprej, dej pa že dva dni cmeram ker se jutr poslavlam od stanovančka kjer smo se mel fino 6 let...:girlcry:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 9:28 am

Ste prodali? To js pa ja super! :yahoo:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 03, 2011 9:47 am

fiorina je napisal/-a:Če želiš, lahko pomagam. Samo napiši mi, kaj želiš sporočiti.

Hvala, ne bo potrebno.
taperverčki je napisal/-a:Aja, se to: na mejle so mivedno odgovorili naslednji delovni dan.

Po treh dneh so mi končno odgovorili, da so imeli neke probleme z zaznavanjem plačil s paypalom...tako, da bodo sedaj poskušali rešiti v najkrajšem možnem času. Upam da res, ker nujno rabim GG master :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 10:04 am

Ja šit no, a sesne mladiče se kar enega pa po enega okoli lahko tala, jih bo že nekdo hranil... Pa kako imaš lahko doma ljubosumno mačko, ne misliš posvajat, potem pa v oskrbo hočeš vzet enega dudarja in ga pač obdržat... :negative:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 10:23 am

Jaz bi tudi rada redarsko kontrolo. Saj ne da se v našem mini centru folk skoz mimo "doma redarjev" sprehaja, pa itak ni nič, ker redarji samo listke za parkiranje delijo, pa še to na krajih, kjer to ni nujno, pa lahko samo zaslužijo. Tam, kjer res kdo kre*ensko parkira, pa ne bo nič.

In res me preseneča, koliko ljudi upa it v mesto z vozičkom in zraven odvezanim psom. En je imel celo 2 odvezana. In če pride do česa bo kaj? Lovil enega psa? Drugega? Kam bo dal otroka in voziček? Ali pa s kolesom in odvezanim psom. No, vmes je tudi nekaj privezanih, samo bistvo je to, da je psov veliko in ne vem zakaj morajo eni imet odvezane. :negative:

Evo Duško, samo da pridem k sebi te že matram. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr avg 03, 2011 11:10 am

Penny je napisal/-a:Jest sem pa mačko zalotla, da je kofe pila :dash: bemtiš pa moj, k pušča šalce glih povsod kjer je kej placa :dash:

Kofi freak? Pri nas smo pa tamalo zverco zalotili, da si je postregla z Rolerjem.... :rolleyes:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 03, 2011 11:27 am

Sklepam, da je to kaj alkoholnega? :D Kava naj bi bila drugač strupena za mačke, hvalabogu zdaj nič ne izgleda, da bi ji kaj falilo, veselo lovi muhe po hiši, se šmajhla in dela luškano :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr avg 03, 2011 11:35 am

Ja, pivo z limonado.. ;) na njeno žalost ji je uspelo samo jezik not pomočit.. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr avg 03, 2011 2:56 pm

knedl je napisal/-a:a se lohka nehate javlat iz morja? še hujš, iz plaže al pa kj tacga :devil: . jest pa že cel poletje doma kjer bom tud ostala naprej, dej pa že dva dni cmeram ker se jutr poslavlam od stanovančka kjer smo se mel fino 6 let...:girlcry:

Iz plaže komot. No, sej iz plaže se jaz sploh še nisem, ker ne nosim sabo nič! Z morja pa bolj težko, razen če čisto utihnem :P
Pa če ti je v tolažbo, sem jaz tudi že celo poletje doma, pa bom tudi doma ostala :rolleyes:

Solze pa šparaj za kaj drugega. veš da se obeta kriza z vodo... tole čisto narobe gledaš. Če ste se meli fajn tam, se boste meli pa fajn še kje drugje. Se met fajn ni odvisno do stanovanja, boš vidla! Slika

P.S.
Bemtiš babe.... Slika vurs je za posalt nad vas. A še niste slišale, da mački rabijo tudi vodo za pit. V O D O!
:mocking:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 3:20 pm

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Ampak če tale *****pip pip pip **** država hoče šolde od mene, a se ji ne zdi, da lahko napiše prav j**** referenco, ne da se že cel dan zaj**** s plačilom ene pip pip pip položnice Slika
Pa nisem niti glupa, pa še na blontnost se ne morem zgovarjat... Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 3:27 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ampak tole res pomaga. Samo duškotu je treba zap****t pa takoj vse dela :lol:
Duško huda faca! :good:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 03, 2011 4:19 pm

Ma ne me j... no. Bolha mi je blokirala uporabniški račun, ker očitno blazno služim z delom na črno - torej iskanjem novega doma brezdomnim psom. Hočejo, da jim plačam, odprem trgovino in šele potem lahko dajem oglase gor. Sej niso normalni :dash:

So mi zbrisal vse oglase za Casperja in Guccija, novih pa ne moram dat gor :dash: Upam, da so blokiral samo mail, ne pa tudi moj IP, ker če ne, ne vem kaj bom.. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 4:23 pm

Ti bo dal pa oglase gor kdo drug :praising:

Ampak duško te zna itak presenetit :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 4:24 pm

Po svoje je dobro, ker če to delajo, pomeni da blokirajo tudi vse šteparje. Al une pač pozabijo?

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 03, 2011 4:31 pm

Preprodajalci in šteparji lahko nemoteno oglašujejo. Matoša je odprl trgovino na bolhi in veselo prodaja vse živo. A ni to fajn? Mene bojo pa zarad parih oglasov za brezdomne pse drkal v glavo.. :dash:
sleepy je napisal/-a:Ti bo dal pa oglase gor kdo drug
Se ne bi zanašala na to, ne vem če bi se komu dalo obnavljat oglase vsak drug dan. Zdaj čakam mail z obrazložitvijo z njihove strani. Upam, da se tole reši, bolha je le en najbolj obiskovanih oglasnikov. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 4:38 pm

sleepy je napisal/-a:Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Ampak če tale *****pip pip pip **** država hoče šolde od mene, a se ji ne zdi, da lahko napiše prav j**** referenco, ne da se že cel dan zaj**** s plačilom ene pip pip pip položnice Slika
Pa nisem niti glupa, pa še na blontnost se ne morem zgovarjat... Slika

:lol: če kdaj kaj ne gre (in to je ponavadi pri državi), uporabiš namesto plačilnega naloga BN02 samo posebno položnico - ali kontra. Sigurno zaleže. Sicer pa to zdaj že veš ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 5:10 pm

Ja zdej poveš!?! :devil:
Je UPN. Pa ker sem lena, sem vzela nalog iz imenika in referenco popravla, pa ni šlo. Sem mislila, da bo pavza rešla zadevo, pa je ni, ker so zgleda obrazec nekaj popravli. No, na prejšnem je bla referenca brez minusov.... :blush: na novem so pa morali bit :blush: Ampak duško vedno kakšno novo idejo da, če mu ponjuriš :mocking:

Mačja mama je napisal/-a:Po svoje je dobro, ker če to delajo, pomeni da blokirajo tudi vse šteparje. Al une pač pozabijo?

Se bojim da njih baš boli za šteparje, samo da dobijo svoj cekin v piskrček...

capka je napisal/-a:Se ne bi zanašala na to, ne vem če bi se komu dalo obnavljat oglase vsak drug dan. Zdaj čakam mail z obrazložitvijo z njihove strani. Upam, da se tole reši, bolha je le en najbolj obiskovanih oglasnikov. :(

Pa dobro kakšnega ti lahko tudi jaz dam, če ne bo šlo drugače. Nimam še računa na bolhi, ampak če ne bo šlo drugače, si ga bom pa nardila. Vsaj za te reveže, ki že dlje iščejo dom. Sicer i really hate "paper work", ampak kakšno izjemo tu in tam se pa že da nardit :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 5:28 pm

Sleepy, da mi ne "pobegneš" - imaš ZS
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 5:48 pm