Okec z Lokacije

Moderatorji: helena, renata, gipsy

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jul 18, 2011 9:57 am

Re: Okec z Lokacije

Hehe tudi mi, da imamo možnost imeti tako čudovitega člana družine :yahoo: :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jul 18, 2011 10:31 pm

Ja, Okec kako fajn družinico si si našel :girlblush: . Z velikim veseljem čakam nove slikice, ker je res krasen mačkon in krasno pozira :kiss: :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jul 20, 2011 2:03 pm

Ja res je čudovit mačkon...ni mu para in nas vsak dan znova zabava. S slikicami imam pa manjše težave ker jih ne morem naložiti iz telefona tako, tako da čakam pomoč:D

jet

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jul 21, 2011 10:08 am

Komaj čakamo! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 12:51 pm

čestitke :yahoo: :good:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po avg 01, 2011 5:59 pm

Živjo, vsi v mačji hiši. Ker sem najbolj občudovan maček v Ljubljani; čeprav imam samo eno oko in sem sedaj Oky, nisem nikakor imel časa, da se vam oglasim. Moje življenje je polno dobre hrane, igranja in uživanja v družbi z mojim prijateljem - psom Bogijem. Zelo rad mu nagajam, ampak, ker je že zelo star, mi vse pusti. Zlasti rad se igram z njegovim repom ali pa ga z svojim božam po gobčku. Zvečer se obvezno loviva po stanovanju, potem pa moram še vaditi nogomet, nikoli se ne ve, mogoče me sprejmejo še v kakšen mačji nogometni klub. Obožujem vodo, kar baje ni ravno vsakdanje, ampak jaz sem malo drugačen muc. Imam mehka puhasta lička, čedalje daljšo in svileno dlako, ki mi jo skrbno negujejo, bele copatke in seveda čudovita ušesa - kako paše čiščenje z mlačno vatko. Tole pisanje pa je kar precej utrudljivo; ko bom spet kaj ušpičil, se pa slišimo. Sedaj moram spet malo ponagajat Bogiju, ki me že nestrpno čaka. A ja, da ne bo mislil, da ga ne maram mu vedno po nagajanju dam lubčka na smrček. Mal heca mora biti!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po avg 01, 2011 6:27 pm

Oky, kako smo se vsi bali zate, ko si bil še v skrbništvu, zdaj pa tako uživaš :kiss: .

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To avg 02, 2011 12:43 pm

Ja, ja, ne samo da uživam, imam se kraljevsko. Hvala za skrb, se slišimo, čauči :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po avg 08, 2011 2:32 pm

No pa sem spet tukaj, Oky seveda. Ravnokar sem prilezel izpod pirnice, kjer se najrajši skrivam in iščem še sam ne vem kaj. Čisto se mi odpuli :P . A ste že videli muca, ki mora pospravljati svoje igrače za seboj? Najbrž ne. Dobil sem škatlo iz katere vzamem igračo in jo kasneje nesem nazaj. Ja pri nas mora biti red. Soseda je rekla, saj ni res, o pa je :O .
Halo, jaz sem vendar malo poseben maček, hi, hi :rolleyes: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 08, 2011 3:02 pm

Daj kakšno slikco nalimaj ;)
Muc, ki pospravlja za seboj-neverjetno! :)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov