Ian je, pravijo, zelo zahiran lanski spomladanček, star torej dobro leto. Resnično mali muc je, jaz bi mu dala max. pol leta. Jao - je star torej toliko kot Tia in Tin, pa je njiju še enkrat toliko! Ian zrastel torej ne bo več, poredil pa upam da se bo, ampak kaj več kot 3, mogoče 3,5 kg najbrž ne bo dosegel. Na evo - pa imamo tapravega Minimuca!
Je pa Ian en resnično zanimiv model, po videzu mešanec med dimastim in tigrom. Od značilnega tigrovskega M-ja na čelu ima samo dva I-ja (
pa ne, ni zato Ian 
). Očke ima obrobljeno s svetlo barvico. Njegove brke so močne in snežno bele. Prijazen je pa res za dol past. Zvezdice, predenje, bucanje,trebuščkanje,..., ni, da ni!
Fotke še ni nobene, ker bi mu ta trenutek še delala hudo krivico. Je še malo zadet od kastracije, pa precej se je slinil, res na ful, kaj takega še nisem videla, bogami (pa pola po moje tudi ne - ali pač, a, pola?). Malo bova počakala, da se rana od K zaceli, pa da se ušeska malo spucajo (imamo garjice, pa kaj zato, jih bomo že ukrotili), pa da se mogoče potem še skopava - potem pa fotošuting. Medtem mi pač morate verjet na besedo - Ian je čudovit mali muc!