za preganjanje slabe volje:))

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 9:14 am

Re: za preganjanje slabe volje:))

Jaz sem dosegla ubogih 75%. Vejice postavljam brezhibno, gore in brda nisem pravilno zadela niti enega, tega, da je en - daljši od drugega pa res čist prvič slišim. Pa res ne moreš inženirja vprašat, a se piše 12. 3. 2011 ali 12. 03. 2011. :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr jul 27, 2011 3:23 pm

Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 4:17 pm

Vsako težavo rešuj kot kot kuža - če se z njo ne moreš igrati ali je pojesti, se polulaj nanjo in pojdi dalje. :) :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 4:23 pm

Silver si mi sunla :O Kak srček!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 8:17 pm

taperverčki je napisal/-a:Jaz sem dosegla ubogih 75%. Vejice postavljam brezhibno, gore in brda nisem pravilno zadela niti enega, tega, da je en - daljši od drugega pa res čist prvič slišim. Pa res ne moreš inženirja vprašat, a se piše 12. 3. 2011 ali 12. 03. 2011. :fool:

Imaš pomišljaj in vezaj.

Evo razlago, če te zanima (malo poscrollaj): http://www2.arnes.si/~jlakov1/locila.htm

:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 8:19 pm

rozika je napisal/-a:Vsako težavo rešuj kot kot kuža - če se z njo ne moreš igrati ali je pojesti, se polulaj nanjo in pojdi dalje. :) :D

še ena možnost je - lahko zaspiš na njej. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 9:07 pm

PaNoRa je napisal/-a:84,09% - kar dobro :yahoo:

Jaz tudi. 8)

jaz

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jul 28, 2011 8:17 pm

KAKO DAMO MAČKI TABLETO
{ 14:10, 24. 10. 2007 } { Objavljeno v moj dan } { 8 komentarji } { Stalna povezava } { Obvesti prijatelja o tem sporočilu }
Tole pa ni na mojem zelniku zraslo, je pred leti krožilo po netu.

Dvignite mačko v naročje in jo naslonite na levo roko, kot bi držali dojenčka. Z desnim palcem in kazalcem primite mačkin gobček in ji z obeh strani rahlo stisnite lica. Imejte tableto pri roki. Ko mačka zaradi pritiska odpre gobec, takoj potisnite tableto vanj. Počakajte, da mačka zapre gobec in tableto požre.
Poberite tableto s tal in mačko izza kavča. Primite mačko z levo roko in ponovite postopek.
Pojdite iskat mačko v spalnico, razmočeno tableto pa vrzite proč.
Vzemite iz zavitka novo tableto in dvignite mačko v naročje. Naslonite jo na levo roko, pri tem pa jo z isto roko močno primite za tačke. Prisilite jo, da odpre čeljust in ji z desnim kazalcem potisnite tableto čim globlje v gobec. Nato ji stisnite čeljusti spet skupaj in štejte do deset.
Poberite tableto iz akvarija, mačko pa z vrha omare. Pokličite moža, naj pride z vrta.
Pokleknite na tla in mačko čvrsto zagozdite med koleni. Primite jo za zadnje in prednje tace, da jih ne bo mogla premikati. Ne zmenite se za zamolklo renčanje, ki ji prihaja iz grla. Mož naj jo z eno roko čvrsto prime za glavo, z drugo pa naj ji z lesenim ravnilom odpre usta. Vrzite ji tableto v žrelo in jo močno pomasirajte po vratu.
Spravite mačko dol s karnise in vzemite iz zavitka novo tableto. Zabeležite si, da morate kupiti novo ravnilo in zašiti zavese. Koščke razbitih porcelanastih figuric s police iznad kamina pazljivo poberite in spravite, da jih boste pozneje spet zlepili.
Zavijte mačko v veliko brisačo, nato naj se vaš mož uleže nanjo tako, da mu bo izpod pazduhe gledala samo njena glava. Vtaknite tableto na konec debelejše slamice, odprite mački na silo gobec s svinčnikom in ji pihnite tableto noter.
Preberite na zavitku podatke o tabletah in se prepričajte, da niso škodljive za človeka, nato pa spijte kozarec vode, da splaknete neprijetni okus. Oskrbite z obliži rane na moževi podlakti in odstranite kri s preproge s pomočjo vode in mila.
Pojdite po mačko v sosedovo vrtno lopo. Pripravite novo tableto. Zaprite mačko v kredenco in zaprite vratca tako, da ji ven gleda samo še glava. Z žlico prisilite mačko, da odpre gobec. Z elastiko ji izstrelite tableto v žrelo.
Prinesite iz garaže izvijač in namestite vratca zopet na tečaje. Praske na licu obložite s hladnimi obkladki in preverite v zdravstveni izkaznici, kdaj ste bili zadnjič cepljeni proti tetanusu. Ostanek majice, ki ste jo imeli na sebi, vrzite proč in prinesite iz spalnice novo.
Pokličite gasilce in jih prosite, naj snamejo mačko z vrha drevesa na drugi strani ceste. Opravičite se sosedu, ki se je zaradi mačke z avtom zaletel v ograjo. Vzemite iz zavitka zadnjo tableto.
Zvežite mački sprednje tace z zadnjimi in jo čvrsto privežite k mizi v jedilnici. Prinesite iz garaže najdebelejše zaščitne rokavice in mački s francozem odprite usta. Potisnite ji v gobec tableto, takoj zanjo pa debel zrezek. Držite ji glavo v pokončnem položaju in ji vse skupaj obilno poplaknite z vodo.
Prosite moža, naj vas odpelje na urgenco; tam tiho počakajte, da vam zdravnik zašije kožo na prstih in hrbtu dlani ter odstrani iz očesa drobce tablete. Na poti domov se ustavite v trgovini s pohištvom in naročite novo jedilno mizo.
Pokličite konjederca.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Pe jul 29, 2011 5:55 am

Tole me je pa nasmejalo :D :good:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe jul 29, 2011 7:28 am

:lol: :lol: :lol: ...pa še kako resnično!
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe jul 29, 2011 10:20 am

Hahaha, tale zgodbica pa je odbita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Pe jul 29, 2011 10:36 am

:D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 29, 2011 10:41 am

In kako dati tableto psu? Tableto potisneš v košček hrenovke in to vržeš v zrak. Končano! S tem, da dati tableto naši Olivii, je še lažje. Vzameš tableto brez hrenovke in ji jo vtakneš v gobec. Takoj požre.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 29, 2011 10:43 am

:lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jul 30, 2011 2:02 am

Tole sem že ene desetič brala in še desetič crkavala od smeha :lol: :lol: :lol: Res top basen :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 30, 2011 12:20 pm

No, nekatere pasje ritke se ne dajo tako zlahka. Ker lahko kar sanjam o kakšni kamuflaži (mejhen gobček, hrenovk, salam itd. ne jemo) smo sedaj na zeliščnik kroketih.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 31, 2011 1:31 am

ŽENSKE SMO ANGELI.
ČE NAM POLOMITE KRILA, ŠE NAPREJ LETIMO.

NA METLI!

ZATO KER SMO FLEKSIBILNE :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jul 31, 2011 9:44 am

:lol: :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 31, 2011 10:53 am

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 31, 2011 7:01 pm

»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov