udomačen tiger
Ugriz psa
Da malo povzamem. Včeraj sem metala žogo psu (domačemu na ranču, kjer sem bila). Ko sem mu hotela vzeti žogo, da bi mu jo vrgla, je "preprijel" in pri tem po nesreči zagrabil moj prst. Prebilo mi je noht in steklo je nekaj malega krvi, ampak vse skupaj ni poškodba nič od nič. Mesto ugriza sem samo dobro izprala. A bi morala do zdravnika? A vi bi šli?

)

Nekaj časa sem imela prav grdo luknjo sredi nohta, potem je šel pa noht dol. Nobenega dohtarja, razkužil pa tudi ni bilo pri roki. Najhuje od vsega je bila bolečina, ker se mi je kri sčasoma nabrala pod celim nohtom, pa povito sem imela ves mesec, sicer pa sem preživela. Imam pa brazgotino na "lunci", nov noht je pa zrasel popolnoma normalen.
Oskrbiš rano kot bi vsako drugo, če se pa uspe zagnojit, postane rana rdeča, po možnosti še fino zateče bo pa treba k zdravniku. Na splošno pa manj kot kompliciraš bolje je. 

Je pa definitivno koristilo, bolečina je izginila, vendar je bil moj noht poškodovan še z drugim zobom na mestu tik preden pride na plano, tako da je pomoje zaradi tega šel dol.
pa je bilo naslednji dan takoj boljše