Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne jul 24, 2011 9:18 am

Re: Daj si duška

Za tole mamo in mladiče mislim, da je vet. postaja Tenetiše iskala začasno namestitev ene 10 dni nazaj. Sporočile smo, da smo zaenkrat vse čisto polne in jih je potem očitno ven postavil :( . Mislim, da glede vet. oskrbe ne bi smel biti problem, drugače ti pa lahko me pomagamo. Če boš rabila pomoč pri oskrbi sem jest doma do 8.8. in lahko pomagam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 9:28 am

ok super, hvala pola :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 9:46 am

A jih imaš potem že pri sebi, da ne bom zastonj tja hodila? :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:04 am

Aja, jaz sicer stanovanjskih pogojev za skrbništvo nimam, zato se tudi nikoli ne moram javit. :(

Ampak - za ta čas dopusta pa to, če ne bo šlo drugače, je moja mami rekla, da jim svojo sobo odstopi, tako da smo lahko mi varuške ta čas vmes. Če bi se vam to zdelo ok.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:15 am

:crazy: A ma kdo cifri od unih tam gor, pa bi jim lahko sporočil, da je nekdo pipo pozabu zarpret... :fool:
Pa še toča se nekaj hoče silit zraven... pa od kje pa to? Sej je mraz, pismu. Jaz si bom lihkar še dolge rokave oblekla... :O
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:23 am

Mraz, oujes :dance: A vidš sleepy, samo iz druge strani poglej, meni je prav fino :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:31 am

:lol: :lol: :lol: evo sem, pa je takoj nehalo padat pa celo nekaj svetlo modrega v vsej sivini vidim če gor pogledam. Pa še zalivat ne bo nič treba nekaj časa! :yahoo:
Res je, vse je point of view :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:32 am

ok ampak a jih lahko jaz kar vzamem? da ne bo kdo pol kompliciral z veterinarske?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:42 am

Sigurno ne bodo (sej pravim, da so iskali namestitev), samo vseeno jim takoj v ponedeljek javi, da so pri tebi. Hvala :kiss: !!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:47 am

ok potem jih grem pa takoj iskat. pa pustila jim bom na vratih eno sporočilo, da ne bo kdo mislu, da jim je kdo ukradu mačke :) jutri grem pa tako ali tako do njih.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:55 am

Punce, tudi jaz bi potrebovala pomoč oziroma moja smrklja ( ljubkovalno seveda - moja sestrična ). Včeraj je v MB v Planetu Tuš našla dve muci in me je klicala, če bi lahko jaz imela ti dve za začasno do oddaje. Problem se zatakne - moj oče. Ne bi verjel, da bosta tu le do oddaje. V Mb zavetišče ju noče dati. In če ju slučajno prevzamem v svoje okrilje, kako potem S/K, in tako naprej?

Da bi pri vas prevzeli ti dve, verjetno ni možno a ne? Že tako ste polni, v MB zavetišče pa ga tudi jaz ne bi dala..
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:57 am

Duško, dež pada. Pa mačke so sitne, k ne morejo na balkon. Pa ledvica me boli. Pa maček je prerasel posodo za tehtnico in ga ne morem zvagat. Pa licitacije so šele zvečer, jaz bi jih pa že zdaj, ker ni boljšega za slabo voljo preganjat, kot malo nakupovanja.
Najboljš da grem malo spat, ker grem sama sebi na jetra :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 10:59 am

AjBeLePu je napisal/-a:Punce, tudi jaz bi potrebovala pomoč oziroma moja smrklja ( ljubkovalno seveda - moja sestrična ). Včeraj je v MB v Planetu Tuš našla dve muci in me je klicala, če bi lahko jaz imela ti dve za začasno do oddaje. Problem se zatakne - moj oče. Ne bi verjel, da bosta tu le do oddaje. V Mb zavetišče ju noče dati. In če ju slučajno prevzamem v svoje okrilje, kako potem S/K, in tako naprej?

Da bi pri vas prevzeli ti dve, verjetno ni možno a ne? Že tako ste polni, v MB zavetišče pa ga tudi jaz ne bi dala..

Ne vem kako dela MB zavetišče, ampak mogoče se lahko zmeniš za začasno skrbništvo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 11:15 am

slavica je napisal/-a:...
Pa licitacije so šele zvečer, jaz bi jih pa že zdaj, ker ni boljšega za slabo voljo preganjat, kot malo nakupovanja.
...

Licitacije so skoz! :fool:
:)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 11:16 am

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Ne jul 24, 2011 11:20 am

:good: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 11:22 am

:good:

renata je napisal/-a:
slavica je napisal/-a:...
Pa licitacije so šele zvečer, jaz bi jih pa že zdaj, ker ni boljšega za slabo voljo preganjat, kot malo nakupovanja.
...

Licitacije so skoz! :fool:
:)

:lol: jaz sem tudi hotla to napisat, pa se mi je zdelo, da ima slavica že dovolj težek dan in sem bila (izjemoma :P ) uvidevna :lol:

P.S.
Mi mamo pa sonček :yahoo: biarritz hvala za "drugo stran" :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 11:25 am

mama s 4 malimi je na varnem :)

all sori k nisem prej sporočila, da sta zastonj hodile :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 11:31 am

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 11:32 am

AjBeLePu je napisal/-a:Punce, tudi jaz bi potrebovala pomoč oziroma moja smrklja ( ljubkovalno seveda - moja sestrična ). Včeraj je v MB v Planetu Tuš našla dve muci in me je klicala, če bi lahko jaz imela ti dve za začasno do oddaje. Problem se zatakne - moj oče. Ne bi verjel, da bosta tu le do oddaje. V Mb zavetišče ju noče dati. In če ju slučajno prevzamem v svoje okrilje, kako potem S/K, in tako naprej?

Vprašanja o stanju kapacitet so brez smisla. Če bi imeli kje kašen prostor, ne bi imeli trenutno 20 muckov na cesti, ki jih sicer spremljamo a nimamo kam dat.
Do nadaljnega pri že obstoječih skrbnikih nameščanje ni mogoče niti če gre za nujne primere. Razen, če se javi kdo na novo ali se zgodi nekaj posvojitev. Pa še tukaj je vprašanje ali nam bo ratalo prit čez to poletje brez da bankrotiramo.
Obrni se najprej na mariborsko zavetišče, če je možno vsaj s/k, cepljenje in čipiranje, brez da so mačke sprejete. Eventuelno se lahko dogovorimo za veterinarsko oskrbo, če tam ne bo šlo, vendar ostajajo stroški hrane na tvojih plečih zaenkrat, prav tako je potrebno muce na poseg in cepljenje vsaj do Celja pripeljat ali celo do Trbovelj.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost