Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 12:31 pm

Re: Daj si duška

Vixen je napisal/-a:Jaz risalnih žebljičkov sploh nimam doma, nimam pojma, za kaj bi jih rabila.

Ja sej v tem je štos! Doma jih nikoli ne uporabljamo, pa se vseeno kakšen pritihotapi v stanovanje. :O :devil: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 1:25 pm

Groza na Norveškem! :(
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 8:40 pm

moj dragi me je ravnokar obvestil, da je nekdo zraven vaške gostilne/veterinarske klinike (v isti stavbi) pustil mamo muco z (menda) 4 mladički :dash: :dash: :dash:
info iz druge, tretje roke so, da so že par dni tam, da jim je nekdo dal brikete (predvidevam da mami muci, mali so menda precej mejhni še in pomoje še sesajo).
a mislite da je bolj da jih začasnmo preselim v garažo, glede na to, da je tam kjer so zdaj takoj zraven cesta? res ne vem, kaj nej nardim. v zavetišče najbrž ni fajn da grejo tok mejhni, za s/k so pa pomoje še premali. ne moremo pa čakati, da bojo dovolj stari, če jih vmes lahko povozi/še kaj hujšega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 8:42 pm

Katero zavetišče?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 8:43 pm

perun menda. (smo iz okolice kranja)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 8:46 pm

Oh, sem upala, da Gmajnice. Ker tam bi se lahko zmenila za začasno skrbnico. Škoda... Vsekakor bi jim bilo bolje v tvoji garaži, pa če jim lahko kvalitetne brikete nudiš.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 8:58 pm

kaj pa potem? ko bojo dovolj stari? glede na trenutne kapacitete zavetišč in MH najbolj da se jih s/k in nazaj vrne al kaj? ampak da ne bo potem občina ali zavetišče rekla da so moji. kakšne so izkušnje, kaj je najbolje storiti v tem primeru?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 9:39 pm

Vprašaj Heleno za nasvet.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 9:47 pm

Zavetišče kranjske mačke sterilizira samo 2x letno, to je zadnje kar vem. Sprejema jih menda ne. Tudi če bi bile Gmajnice, so polne, imajo po zadnjih informacijah tudi kugo in ne verjamem, da jih je ravno dobro noter tlačit. Kaj zdaj? Odvisno od tega, kaj bi ti želela nase sprejet, oziroma kakšne imaš možnosti za to, da jih oskrbuješ sama do oddaje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 10:01 pm

hm. jaz bi jih že vzela v skrbništvo, imam dovolj prostora. problem je samo v tem, da greva čez en teden za dva tedna na dopust, kar pomeni, da s sabo vzameva tudi najini dve plus jessy. zoprno je, ker imamo tam manjše stanovanje, kjer v bistvu ni veliko z vrati ločenih prostorov, da bi jih lahko imela ločene od najinih. doma jih pa tudi ne morem pustiti, ker tudi ostalih članov gospodinjstva ne bo vedno doma.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 10:06 pm

Uf, a to tam pred Orli picerijo? Tam je pa res ful prometno. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 10:11 pm

no, menda so ZA orlijem. ampak vseeno je blizu ceste, pa še sobota je pa se kšni fajn ljudje vozijo z gostilne domov. lepo a ne v kakšen lep kraj sem se preselila :bad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 10:13 pm

V mestih ni nič boljš pomoje, si pa res na vasi in verjetno edina, ki ti je mar. :( Čeprav ne vem a jih ni mogel vet. vsaj notr vzet...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 10:25 pm

sej vem ja. ok sej niso direkt na dežju, so menda pod nekim nadstreškom al čim, pa imajo plastično "hiško". ne vem, a so jim jo veterinarji dal, al pa un k jih je pustu tam.

ma ne vem no, odvisno anjbrž tut od mesta pa okolja. tam k sm prej živela v lj, sem komaj kdaj srečala kakšno zunanjo al pa zapuščeno mačko. res, ne spomnem se, kdaj sem jo nazadnje. ne rpavim, da jih ni, samo jst jih pač nisem vidla.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 10:36 pm

Jaz zapuščenih res da ne vidim, ampak bolj te ki jih ljudje ven spuščajo (problematična ulica pri Prešernovem gaju)...

Boš šla gledat če so tam kjer so rekli? Jaz se bom jutri zapeljala tja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 10:43 pm

ravnokar sem zvedla, da je veterinarska praksa menda pripravljena prevzet nase njihovo oskrbo kar se tiče cepljenja in s/k, samo jih nimajo kam dat do takrat ko bojo dovolj stari za to. se grem v pondelk pozanimat kako pa kaj pa če je to res, pa jim bom ponudila, da jih jaz vzamem do oddaje. bomo že nekako zmutili madona. držim pesti da je res tako.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 11:01 pm

No upam, da res častijo tole oskrbo, ti si pa rekla da imaš prostor za skrbništvo. Za 2 tedna dopusta se bo pa tudi rešila zadeva.

Držim pesti.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jul 23, 2011 11:53 pm

zalarjeva je napisal/-a:Groza na Norveškem! :(

:O :'(

Pa še Amy Winehouse. Ne paše v isti post s tragedijo na Norveškem, ampak vseeno. Kakšen talent, pa kakšen žalosten konec. :'(
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 8:29 am

kozmopolitanka je napisal/-a:ravnokar sem zvedla, da je veterinarska praksa menda pripravljena prevzet nase njihovo oskrbo kar se tiče cepljenja in s/k, samo jih nimajo kam dat do takrat ko bojo dovolj stari za to. se grem v pondelk pozanimat kako pa kaj pa če je to res, pa jim bom ponudila, da jih jaz vzamem do oddaje. bomo že nekako zmutili madona. držim pesti da je res tako.

Najdi si koga, ki bi jih enkrat na dan prišel nahranit in pogledat, če so ok, ko te ne bo, s hrano lahko pomagamo mi, z oddajo tudi. Tele bodo tako za oddajat šele oktobra ali novembra, ko bo več posvojitev.

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 9:11 am

vse se bom zmenila. bom sporočila takoj, ko bom vedela, če je res tisto o brezplačni vet. oskrbi. upam upam da je. hvala vsem za odgovore in podporo :kiss: :kiss: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov