Iz avta odvržen - ČUKI

Moderatorji: helena, renata, gipsy

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So jul 23, 2011 3:10 pm

Re: Iz avta odvržen - ČUKI

gipsy je napisal/-a:Čuki bo ostal v skrbništvu kar pri meni v družbi mojih muc, ker mali vragec potrebuje nekaj vzgoje odraslih. Naša Pika, znana vzgojiteljica malih muckov, je že na delu. :) Sicer pa mali osvaja stanovanje in izgleda, da se pri nas odlično počuti.

Mali vragec zna deliti tudi neverjetno nežne trenutke...le potrpežljivo je treba počakati nanje :) Verjetno bo vaša Pika znala poskrbeti za to. ;)
Čukiju (ime mu odlično pristoji!) pa pošiljam en :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jul 23, 2011 5:17 pm

O živjo tudi na forumu (btw to je gospa, ki pokliče policijo, :good: če nekdo zabriše mucka iz avta). Muc je zelo prisrčen, ampak malo bo treba delati na njegovi komunikaciji, ki prevečkrat poteka prek zobovja. Iz malega raste veliko, pa je bolje, da ga naša Pika (ena od mojih muc) čim prej vzame v prevzgojo. Mi bomo z njim čim bolj nežni in umirjeni, da se mali pomiri. Zdi se mi namreč, da ima za sabo kar težko izkušnjo. Ima sledove manjše poškodbe na nogici, po hrbtu je malo postrižen. Moj scenarij je, da je bil za igračo ne ravno dobro vzgojenim otrokom (ali pa pootročenim ozir. motenim odraslim) in se je moral veliko boriti in upirati neprestanemu nadlegovanju. Potem pa so se ga naveličali in ga preprosto odvrgli. Miru, ki ga malčki nujno potrebujejo, je imel očitno bolj malo, ampak zdaj bo mali kraljevič, ki bo deležen vse naše ljubezni. :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 5:17 pm

A ta Čuko je pri tebi :O

Srček itak <3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 5:22 pm

Sem zdaj še to prebrala, mišek bogi. Bo videl da ljudje niso več grožnja. :kiss:

Pa pozdrav najditeljici. :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So jul 23, 2011 9:39 pm

gipsy je napisal/-a:O živjo tudi na forumu (btw to je gospa, ki pokliče policijo, :good: če nekdo zabriše mucka iz avta). Muc je zelo prisrčen, ampak malo bo treba delati na njegovi komunikaciji, ki prevečkrat poteka prek zobovja. Iz malega raste veliko, pa je bolje, da ga naša Pika (ena od mojih muc) čim prej vzame v prevzgojo. Mi bomo z njim čim bolj nežni in umirjeni, da se mali pomiri. Zdi se mi namreč, da ima za sabo kar težko izkušnjo. Ima sledove manjše poškodbe na nogici, po hrbtu je malo postrižen. Moj scenarij je, da je bil za igračo ne ravno dobro vzgojenim otrokom (ali pa pootročenim ozir. motenim odraslim) in se je moral veliko boriti in upirati neprestanemu nadlegovanju. Potem pa so se ga naveličali in ga preprosto odvrgli. Miru, ki ga malčki nujno potrebujejo, je imel očitno bolj malo, ampak zdaj bo mali kraljevič, ki bo deležen vse naše ljubezni. :kiss:

Prijazen pozdrav tudi vam in vsem drugim na forumu :)

Z vsem napisanim, Gipsy, se strinjam. Sledi poškodbe sem opazila in so mi izgledale kot že zaraščena brazgotina, glede katere pa ni kazal znakov, da bi ga tam nogica bolela ali kakorkoli ovirala. Čemu ima delček dlak na hrbtu postriženih (z “lepim” ravnim rezom) se lahko samo sprašujemo. Glede na njegovo obnašanje sem (nekje “zadaj”) tudi sama posumila na podoben scenarij kot vi. Ob skoraj vsakem približevanju rok je namreč roke prepoznal kot nekaj, kar je treba “ugrizniti”, nežno sicer (kolikor je z njegovimi drobnimi in kot šivankica ostrimi zobki to mogoče :D ), po možnosti pa še oreng zbrcati :rolleyes: , resda pa samo z blazinicami :) (v celem tednu ni niti enkrat uporabil krempeljčkov!) Ob dotikih in prijemih smo skušali njegovo “zobno komunikacijo” čimbolj mirno preprečiti (tako da je imel čim manj priložnosti z zobki roko uloviti ;) ) in mu pokazati, da so roke narejene za dotikanje in božanje ter niso taka igrača kot predstavljajo njemu. Peti dan, v najinem zadnjem jutranjem crkljanju, nama je že celo uspelo se umiriti v naročju in prepustiti rokam, da crkljajo ;) Upam, da mu bo Pika čimprej dopovedala, da je njegova nežnejša plat (ki jo zna pokazati) absolutno bolj privlačna.
Ker ga, kljub srce parajoči želji (pred nekaj več kot letom dni smo se namreč morali posloviti od naše 15 letne mace, mali pa mi je v teh petih dneh že hudo prirasel k srcu <3 ), zaradi hude alergije enostavno ne morem in ne smem obdržati, sem imela včeraj vsaj tri mokre hollywood-ske epizode (škoda, da se ne morem več kvalificirati za štipendistko Palome ;) ). Danes se je ponovila samo ena, pa še ta od sreče, saj ne dvomim, tako kot ste rekla Gipsy, da bo mali postal kraljevič Čuki in bo deležen vse vaše ljubezni. Ko ga bosta našla kavč in roka, ki ga bosta vredna, pa bo (smem reči naše?) poslanstvo izpolnjeno.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 10:01 pm

Kako pa je s to njegovo nogico? Je to zgolj brazgotina, ki ga ne ovira ali bo treba kaj operirati?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 24, 2011 7:28 am

Samo brazgotina je, ki ga prav nič ne ovira. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 8:17 am

Malo novic od Čukija. Imamo problem, ker smo vsi zacopani vanj prek vse mere. Zato vzgoja ne napreduje tako, kot sem si zamislila. Je preprosto čisto preveč ljubek in simpatičen, pa tisto grizenje sploh ni tako močno, je čisto rahlo, skoraj da ga ni (khm). Ko gricka zraven tepe še z zadnjima mehkima nogicama, čisto brez krempljev, tako da je vse skupaj prav kjut. Sicer pa na veliko prede, kar je ponoči, preden kot klada zaspi na moji blazini, rahlo moteče. Ima tudi poseben obred sesanja in to sesa kar lasten trebušček. Takrat se mi sploh stopi srce, saj revček očitno ni imel nikogar, da bi se pri njem pocrkljal. Mišek bogi. :kiss: Mali uživa v družbi mojih muc, ki se z njim igrajo, namesto da bi ga vzgajale. Ker jim pretirano ne teži za igro, jim je očitno ok takšen kot je. Izjema je seveda Gipsy, ki pa tako ne mara nikogar. Pa mijav ima tudi tako srčkan...

Čuki pančka
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 8:38 am

:D Hehe, dobri ste. Res je ljubek! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 8:42 am

ajme če tole ni za stopit se... :kiss: :good:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jul 27, 2011 9:16 am

Super novičke! Vesela, da mu je lepo <3 … in pravzaprav me ne preseneča, da vas je vse skupi začaral :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 9:51 am

Sukica, pred par dnevi sem ti poslala zs. Ga nisi dobila?

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jul 27, 2011 10:14 am

Ne?..grem gledat.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 27, 2011 3:54 pm

Ja corti no. :kiss:

Že more bit lušten, če ga v spalnico spustiš. :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 02, 2011 8:54 pm

Se bojim, da tale fant mogoče ne bo več Čuki, ker poslušam že ene par urc ene smešne ideje o imenu. :rolleyes: Ker se bo pridružil našemu parčku punc, ko bo ready to go. <3 :blush: No, mogoče pa le ostane Čuki.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 02, 2011 9:07 pm

Vau all, to je pa krasna novica :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 02, 2011 9:14 pm

Ijoj, Čuki gre v nov dom :yahoo:

Ehm, all, malo se mi smilita tvoj mački :blush:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 02, 2011 9:17 pm

Mi se že ful veselimo.

Skuiki, zakaj? :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 02, 2011 10:16 pm

all :kiss:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 03, 2011 6:59 am

Ehm, all, malo se mi smilita tvoj mački

Jaz tudi ne razumem te pripombe. :O Mali rad gricka človeške roke, pa še to se zelo umirja, do muc pa je spoštljiv in razume, če niso za štose. :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov