Re: Daj si duška
Mačja mama je napisal/-a:Leia je napisal/-a:Jaz sem pa prav danes slišala zgodbo, da je neka punca želela posvojiti mačko iz nekega zavetišča, pa so ji baje rekli, da ima premajhno stanovanje
Nočem žaliti kogar koli od vpletenih, ampak meni se to sliši kot izmišljena zgodbica z namenom očrniti zavetišče. Mogoče ji je niso dali iz kakega drugega razloga, zdaj pa napihuje zgodbo tako da bi oni v zavetišču izpadli čudni in slabi in trapasti.
Ej, se čisto strinjam, saj to je bila prva stvar, na katero sem pomislila. Samo ne vem, katero zavetišče je to bilo, niti nimam pojma, kako je zadeva potekala ... Malo še poizvedujem, ker se mi zdi zgodba čudna, no ...
Saj ravno zato bi pa rada vedela, če je že kdaj kdo imel podobno izkušnjo - da bi zavračali zaradi velikosti stanovanja ...
kozmopolitanka je napisal/-a:Leia je napisal/-a:ej, Sleepy, v Italiji se je pa meni res simpl zgubitNazadnje sem pristala v Beljaku, ko bi morala priti v Sežano
![]()
se strinjamvse table so čist miniaturne, pa k prideš do križišča je ene 100 tabel. posebej fajn je kšno železniško al pa letališče najdt!
google maps te odpelje naravnost na tisto "ryanairovo" letališče pri benetkah (zdaj ga prenavljajo, tako da ne vem, kako je z marcom polom