Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:50 am

Re: Daj si duška

Mačja mama je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:Jaz sem pa prav danes slišala zgodbo, da je neka punca želela posvojiti mačko iz nekega zavetišča, pa so ji baje rekli, da ima premajhno stanovanje

Nočem žaliti kogar koli od vpletenih, ampak meni se to sliši kot izmišljena zgodbica z namenom očrniti zavetišče. Mogoče ji je niso dali iz kakega drugega razloga, zdaj pa napihuje zgodbo tako da bi oni v zavetišču izpadli čudni in slabi in trapasti.

Ej, se čisto strinjam, saj to je bila prva stvar, na katero sem pomislila. Samo ne vem, katero zavetišče je to bilo, niti nimam pojma, kako je zadeva potekala ... Malo še poizvedujem, ker se mi zdi zgodba čudna, no ...
Saj ravno zato bi pa rada vedela, če je že kdaj kdo imel podobno izkušnjo - da bi zavračali zaradi velikosti stanovanja ...
kozmopolitanka je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:ej, Sleepy, v Italiji se je pa meni res simpl zgubit :D Nazadnje sem pristala v Beljaku, ko bi morala priti v Sežano :lol:

se strinjam :) vse table so čist miniaturne, pa k prideš do križišča je ene 100 tabel. posebej fajn je kšno železniško al pa letališče najdt!

google maps te odpelje naravnost na tisto "ryanairovo" letališče pri benetkah (zdaj ga prenavljajo, tako da ne vem, kako je z marcom polom :) ) samo ko si enkrat tam, rabiš tudi navodila za nazaj, če si tak butel kot jaz :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:50 am

Pa saj v Italiji ženske ne plačujejo kazni, ali pač?! :O Meni še nikoli niso listka dali, ne glede na prekršek (samo enkrat so bili rahlo osorni). Za karabinjere je pa še moj fotr ugotovil, da so bolj turistična znamenitost, kot pa "varuhi reda in miru". :D

Sicer do Rima ni težko najti, saj veš: vse poti vodijo v Rim (in še moj dodatek: pa nobena iz Rima - ven je res težko najti). Pelješ proti Bologni, kjer padeš na Sončno avtocesto in se pelješ, dokler zrak ne postane topel, ljudje prijazni in kava dobra. Če pa v daljavi vidiš še en hrib z odrezanim vrhom, si pa že predaleč. :P

Trst je druga zgodba, ker ima sistem enosmernih cest, ki je jasen samo unemu zgoraj (ali pa še njemu ne) -ena sama enosmerna bližnjica pelje ven iz mesta in če jo sfališ, te čaka kazenskih xy kilometrov po obvoznici.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:53 am

Sleepy, če prideš do Rima, spij eno kavo še zame, prosim. :nyam: Tako zelo pogrešam to mesto, da mi je včasih žal, da nisem dol ostala. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jul 22, 2011 12:09 pm

taperverčki je napisal/-a:Sleepy, kje pa kdaj bi ti rabila...? Jutri grem na en žur na obalo, če ti kej pomaga...

Danes :blush: Ampak jutri, če boš dovolj zgodaj in maš cajt in voljo se pa za kofe lahko dobimo :)

kozmopolitanka je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:ej, Sleepy, v Italiji se je pa meni res simpl zgubit :D Nazadnje sem pristala v Beljaku, ko bi morala priti v Sežano

se strinjam. vse table so čist miniaturne, pa k prideš do križišča je ene 100 tabel. posebej fajn je kšno železniško al pa letališče najdt!

:lol:Hvala za moralno podporo. Zdej sem ziher, da se bom zgubila in pristala nekje na azurni obali (kar mogoče niti ne bo slabo :rolleyes: )

Leia je napisal/-a:google maps te odpelje naravnost na tisto "ryanairovo" letališče pri benetkah (zdaj ga prenavljajo, tako da ne vem, kako je z marcom polom :) ) samo ko si enkrat tam, rabiš tudi navodila za nazaj, če si tak butel kot jaz

Ja sem ja in rabim, pa še lihkar sem zvedla, da je danes petek in kažin po cestah :lol:

mateja je napisal/-a:Pa saj v Italiji ženske ne plačujejo kazni, ali pač?!

Jaz je še nisem, pa nej kar tako ostane :D Kavo pa z veseljem spijem, če mi rata prit do tja :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 1:20 pm

haha sam to je res, nemogoče je prit ven, zgleda da to velja za več italijanskih mest. mi smo firence sprobal. nemogoče najdt pot ki vodi ven iz mesta. trst je res grozen, tut če greš vsak mesec vmes zaprejo kšno cesto, postavjo kšn znak drugam pa se spet počutš k da še nikol nisi tam bil.

sleepy, kar na azurno obalo pejd. še zame :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 1:40 pm

Če se hočete it adrenalinskega turizma, pejte v Trstu v Grljan oziroma Miramare in naštimajte Garmin, naj vas od tam pelje na Opčine. Opozorilo: ni za tiste s šibkim srcem :lol: :lol:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 22, 2011 1:46 pm

Ali pa se malo peljete po ozkih sarajevskih ulicah v hrib :)
Ni ravno redko, da na enosmerni ulici, ki je tako ozka, da moras skoraj stranska ogledala skrit, srečaš koga v nasprotni smeri :D
Pa dodaj še občutek, da je tako strmo, da se ti bo avto nazaj obrnil. Veselje, veselje!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 2:42 pm

Mah pojma nimate kaj je adrenalin. :P adrenalin se je v 5 minutah odločit, da greš na avion, čeprav te je strah višine in tovrstnih poletov, pa še to čisto na knap, pa da še nazaj prideš z avionom... :rolleyes:

Enivej, mateja bom spila tole kavo zate v Rimu, samo kakšen teden kasneje, z več časa in še čim zraven :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 3:43 pm

kozmopolitanka je napisal/-a: mi smo firence sprobal. nemogoče najdt pot ki vodi ven iz mesta.

Sedaj mi je pa vse jasno. :O Smo bili s šolo tri dni v Firencah in večino časa spali kar na avtobusu. Pa smo šli samo na "kratke" poti do muzejov itd. ... :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 7:18 pm

Par let nazaj sem doma stopila na risalni žebljiček. Od takrat pridno pometam, v vseh letih ni bilo na tleh/v smeteh niti enega žebljička. Evo, dva dni ne pometam, pa žebljiček za las zgreši moj mezinec. :devil: :dash: :dash: (Ne maram copatov).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 8:20 am

:lol: :lol: :lol: ampak nikakor ne razumem, zakaj žebljičke po tleh mečeš... :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 8:29 am

U, tole sem pozabla!
slavica je napisal/-a:A mi lahko zaupate, kakšen fotič mora človek imeti za take prekrasne slike mucov?
(pa upam da ne košta premoženja :girlblush: ). Jaz imam en mali digitalc, očitno bolj
za v kanto :dash:

Dober fotograf nardi dobro fotko tudi s slabim fotkičem :P
:truce:

Danes je tehnologija že tako napredna, da za fotkič za solidne fotke ne rabiš dat uko iz glave. S kompaktnim Canonom ne moreš dosti falit in ne rabiš premoženja :) Samo mačka pa sceno še rabiš ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 8:39 am

Jaz risalnih žebljičkov sploh nimam doma, nimam pojma, za kaj bi jih rabila. :truce: Torej nepometanje ne vodi v nič drugega kot v to, da so po vseh kotih kosmi dlak in prahu. :girlblush:

Za dobre fotke rabiš pa samo fajn modele in dobro svetlobo; slabše trotlce (ali mobiteli) v slabi svetlobi naredijo bljak, v dobri pa prav vsaka zadeva naredi fajn fotko, če je motiv fajn. :)
Ne zamerit, če dam primer:

Tole je slikano z mobitelom (res ima enega boljših mobi fotkičev, pa vseeno je le mobitel):
Slika

Taisti mobi v stanovanju naredi samo zrnaste zmazke...

Tole pa naredi navadna trotlca v stanovanju:
Slika

Kvaliteta ni vrhunska, ampak tega itak nihče ne opazi, ker so modeli iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......... :angel:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor So jul 23, 2011 8:46 am

Ja, ja, dimna zavesa - če so modeli iiiiiii, se vse ostalo sploh ne opazi! :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 9:26 am

iiiiiiiiii :kiss: .
Bom trenirala še pa še, hvala :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 10:47 am

takole vam jest povem, mojedva starčka imata 18 obletnico poroke danes in sem spala pri fantu da bom lahko darilčke dokončala in sem zadeve delala do pol petih zjutraj in pridem ob pol enajstih domov(prišla naj bi zjutraj po dogovoru z domačimi jaz pa jutro smatram do pol enajstih kar oni vedo) in nikjer nikogar kličem kje so in jasno celi užaljeni ja da kaj se grem bla bla bla da me ni sram, sem si mislna ja j******* bi poklicali pa bi prišla prej ane. pa prašam kam gredo bi se pripeljala do tja pa bi se tam dobili, kar dobim v odgovor ti kr doma bajto pospravljaj bo več koristi od tebe, jaz pa ja ureeeeedu sej ni problem :) tako da sem vsa darilčka prijela in nesla v kontejner kar me je navdalo z super pozitivno energijo če se oni grejo s tako negativo in tečnostjo družinske praznike naj se kar sami grejo jaz se imam čist fajn doma in sem dobre volje in počnem stvari ki me veselijo 8)
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor So jul 23, 2011 11:04 am

To pa ni fajn... Te pa kar razumem in tisto vseto jezo, ko z zadoščenjem vržeš stvari proč.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 11:06 am

Ja, zakaj pa v kanto? A za na licitacije pa niso primerna? Bi bilo vsaj kaj koristi, če si se že tako lepo potrudila. Itak, da ne moreš nikoli vsem ustreč. Je pa pojem jutro res relativen, kakor komu. Za mene je bolj zgodno. :girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 11:26 am

matr to se pa nism spomlna vidiš za licitacije namreč :dash:
mah veš kaj vseeno mi je, jaz sem zadovoljna sama s sabo če me oni ne prebavljalao pa mislim da ni to moj problem
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 23, 2011 11:48 am

Didi je napisal/-a:takole vam jest povem, mojedva starčka imata 18 obletnico poroke danes in sem spala pri fantu da bom lahko darilčke dokončala in sem zadeve delala do pol petih zjutraj in pridem ob pol enajstih domov(prišla naj bi zjutraj po dogovoru z domačimi jaz pa jutro smatram do pol enajstih kar oni vedo) in nikjer nikogar kličem kje so in jasno celi užaljeni ja da kaj se grem bla bla bla da me ni sram, sem si mislna ja j******* bi poklicali pa bi prišla prej ane. pa prašam kam gredo bi se pripeljala do tja pa bi se tam dobili, kar dobim v odgovor ti kr doma bajto pospravljaj bo več koristi od tebe, jaz pa ja ureeeeedu sej ni problem :) tako da sem vsa darilčka prijela in nesla v kontejner kar me je navdalo z super pozitivno energijo če se oni grejo s tako negativo in tečnostjo družinske praznike naj se kar sami grejo jaz se imam čist fajn doma in sem dobre volje in počnem stvari ki me veselijo 8)

Uf, jaz pa na takele po novem gledam čisto drugače (sem mela priložnost se naučit na really hard way :fool: ) in razumem užaljenost. Pa mi je bilo to do pred par mesci še čisto nerazumljivo :D Zdej lahko rečem, da mi je žal, da se nisem naučila prej in sem si tako ali drugače vsaj malo zagrenila marsikatero družinsko srečanje. Sej je čisto fajn bit posebnež (zame je to nekaj dobrega ;) ) ampak včasih je pa tudi fajn ne bit ;)
Ampak darilčka bi pa vseeno lahko dala tistemu, ki so mu bila namenjena. Nekaj si vložila vanje in to z namenom. :)
Sicer sta pa otroci itak čisto nemogoči! :P
:truce:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov