Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 6:37 pm

Re: Daj si duška

Tale fant je revež, jaz mu dam vedno, ko ga srečam nekaj evrov, saj se mi res smili. Ima visoko izobrazbo, je iz urejene družine, ko ga je zapustila punca s katero je imel otroka, se mu je odpeljalo, družina pa ga je izobčila. :(
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Če jul 21, 2011 6:39 pm

O, mater :girlsad:
Ni mi pa jasno, kako skrbi zase? Kje stanuje?
Če se mu je čisto zmešalo, ali ni kakšne ustanove, ki bi poskrbele za takega reveža?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Če jul 21, 2011 6:42 pm

Da je ful brihten, vem, ja, vendar sem slišala, da se mu je med študijem zrolalo. To, daima otroka pa prvič slišim. Glede družine pa - težko rečem, ker ljudje marsikaj govorijo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 6:43 pm

Mi imamo v Stari Ljubljani tudi en kup klošarjev. Ampak jih ni fer sodit po tem, kako umazani so, so pač brezdomci. So pa eni super ljudje, pošteni, pa čeprav alkoholiki; drugi so pa... Eh.
Pa tudi to, koliko "zmešani" so, ni merilo. Poznam gospoda, ki je baje visoko izobražen, pa se mu je potem "odpeljalo". Govori sam s sabo, pogosto se tudi skrega (s sabo), kolne in preklinja... Ampak ko govori s komerkoli drugim, je pa izjemno prijazen. K meni je hodil nekaj časa na pijačo v lokal. Vsakič, ko sem mu povedala, koliko znaša račun, je rekel "O, to pa ni veliko. :)". S ful nasmehom.

Ne sodite ljudi, o katerih nič ne veste, samo to lahko rečem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 6:44 pm

Gina je napisal/-a:Da je ful brihten, vem, ja, vendar sem slišala, da se mu je med študijem zrolalo. To, daima otroka pa prvič slišim. Glede družine pa - težko rečem, ker ljudje marsikaj govorijo.

Meni je to povedala oseba, ki ga pozna še iz boljših časov, je pa rekla- kazala to, preverjeno seveda ni,
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Če jul 21, 2011 6:46 pm

Vsekakor je revež. Pa nikoli ne prosjači za denar, ponavadi za kak čik.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 6:50 pm

Mene za nič še nikoli ni prosil, je pa zadovoljen z vsako namenjeno besedo, evrom ali kakšnim tetrapakom soka.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 6:55 pm

A mi lahko zaupate, kakšen fotič mora človek imeti za take prekrasne slike mucov?
(pa upam da ne košta premoženja :girlblush: ). Jaz imam en mali digitalc, očitno bolj
za v kanto :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 10:06 pm

Kam moram prijavit nadležno pikapolonico? :devil: Mačke mi je čist fentala, zdaj pa je na mene navalila in se ji ne da dopovedat, da me to ne zabava :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 6:21 am

Cats :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 8:27 am

Cats, pošlji dopis hlavnemu HI na HURS. Bo delegiral Oddelku za Pikapolonice. :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 9:02 am

zadnji dan pred dopustom (in itak vsi vejo, da bom še nekaj časa v sloveniji, tako da bom itak dosegljiva do prehoda meje), ko je treba narediti še vse za naslednjih 14 dni, se je že začel fenomenalno. samo dva vdora v kopalnico v roku pol ure?! :dash: ne, ne zaklepam se, ker do danes ni bilo potrebno :fool: yodi-muc mi je pustil samo belo dlako na črni majici (kakšen je potem smisel imeti črnega mačka? :P itak odmetava samo belo dlako :P ) in papki iz sosednjega bloka mi že eno uro buljijo v pisarno.

ampak vseeno ... v ponedeljek imam uradno dopust! :yahoo:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:04 am

I wanna go home....
Slika
Life is making me tired Slika

P.S.
Kako naj gre človek v Rim na večerjo, če jih ima pa doma en kup, ki jih ne more ravno same pustit kakih 15 ur? Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:07 am

Sleepy: žongliraš tako kot jaz... za par dni bi morala it v Kranjsko Goro predavat, pa grem komi zjutraj (kar pomeni da moram vstat bohvekdaj), zbobnat pol žlahte na kup da mi čuvajo mačke, psa s sabo (kar pomeni 2x več prtljage, hrane in vsega), v nedeljo pa takoj po predavanju domov, medtem ko bojo imeli ostali žur... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:09 am

Eh, Sleepy, sej ves čas razlagaš, da ful hitro voziš, poješ pa tudi lahko na hitro :D

V najskrajnejšem primeru pa prosiš koga, če ti lahko teh 15 ur malo pomaga?

Jaz sem pa prav danes slišala zgodbo, da je neka punca želela posvojiti mačko iz nekega zavetišča, pa so ji baje rekli, da ima premajhno stanovanje :fool: Sicer res nisem slišala zgodbe iz prve roke, ampak stanovanje je menda neke povprečne velikosti, zato se mi zdi res čudno, da bi se pa nenadoma zahtevala določena kvadratura ... Al se zahteva določena velikost stanovanja, pa jaz tega (še) ne vem?
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:26 am

hehe, veš kašne kazni so v Italiji.... :rolleyes: pa problem je da ne znam do Rima, in da se zgubim POVSOD! :D Pa z vlakom si baje v treh urah tam, z avtom se bom pa baje zgubila :mocking:
U, še avion mi baje ostane, če pozabim, da se bojim višine in še nisem nikoli letela :D

P.S. Ko sem šla prvič v življenu na službeno pot v MB, in je bilo od Kopra do MB dobesedno za it samo naravnost sem falila... :rolleyes:

Eh nič, še ene 10 minut se grem od hude življenske utrujenosti sama sebi smilit :( , pol pa začnem resno delat na tem, da se danes zvečer v Rimu znajdem, pol bom pa še 5 let govorila, da letos sem bla pa v Rimu na dopustu :D

Samo bemtiš, ko je pa tako težko izpolnit pogoje za čuvanje mojih zveri... :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:33 am

Sleepy, kje pa kdaj bi ti rabila...? Jutri grem na en žur na obalo, če ti kej pomaga... :girlblush:

Leia, bl ne verjamem. Bi blo pri takih zgodbah treba slišat dejanske podatke (torej katero zavetišče), preden si sploh lahko ustvarimo mnenje, a je res al ne. Lahko ti povem, da Zavetišče Horjul (ki je ravno tako kot Mačja hiša iz vseh strani obtoževano "nenormalno strogih pogojev", ki so v bistvu pri obeh enaki) nič ne vpraša, a si v garsonjeri ali pa 5 sobnem stanovanju. Vsaj mene ni pred nekaj leti.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:35 am

ej, Sleepy, v Italiji se je pa meni res simpl zgubit :D Nazadnje sem pristala v Beljaku, ko bi morala priti v Sežano :lol:

Drugje mi pa kar gre. 90 % zadev najdem v prvem poskusu :D Razen, če se zanesem na Ivo (Ovi navigacijska aplikacija). Iva me zgubi povsod :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:37 am

Leia je napisal/-a:Jaz sem pa prav danes slišala zgodbo, da je neka punca želela posvojiti mačko iz nekega zavetišča, pa so ji baje rekli, da ima premajhno stanovanje

Nočem žaliti kogar koli od vpletenih, ampak meni se to sliši kot izmišljena zgodbica z namenom očrniti zavetišče. Mogoče ji je niso dali iz kakega drugega razloga, zdaj pa napihuje zgodbo tako da bi oni v zavetišču izpadli čudni in slabi in trapasti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 22, 2011 11:45 am

Leia je napisal/-a:ej, Sleepy, v Italiji se je pa meni res simpl zgubit :D Nazadnje sem pristala v Beljaku, ko bi morala priti v Sežano :lol:

se strinjam :) vse table so čist miniaturne, pa k prideš do križišča je ene 100 tabel. posebej fajn je kšno železniško al pa letališče najdt!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov