Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 9:52 am

Re: Daj si duška

hvala, sleepy, zdaj vidim smrad v čisto drugi luči :lol: :lol: :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če jul 21, 2011 11:16 am

No, si vidla. Samo s pravega zornega kota je treba gledat na stvari, pa so takoj čisto drugačne! :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 12:38 pm

če bi se katera rada naužila prijetnega smradu lahko pride danes na obisk. za jutr ne morm več garantirat da bo še odprta greznca. namreč delamo priklop na mestno kanalizacijo. ko da tega niso mogli narest v ne vem kok letih prej predn smo se mi preselili??!!?? :bad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 12:49 pm

knedl, če te kaj potolaži: vedno je lahko še huje! :D smo bili na obisku in sedimo na terasi in vsake toliko prav fajn zasmrdi po ... no, saj veš ... in potem jaz končno vprašam, kaj je fora. in izvem, da sosed sploh nima greznice, ampak ima kar vse direkt speljano v neko luknjo daleč od njegove (sosedove) hiše - ampak ta luknja pa pravzaprav meji na parcelo družine, kjer sem bila na obisku ... ukrepat bi se najbrž dalo, pa so vsi z vsemi skregani in nihče ne upa klicat inšpekcij, ker bi bila povračila še dosti dosti hujša ...

:dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 1:11 pm

Duško, kateri vrag mi je pamet zameglil, da sem kupla drage fensi šmensi zavese, trotl babji, kot da sem pozabla, da imamo (čedalje več) muciferjev?! :dash:

No, če koga zanima, jako drage zavese se v manj kot dveh mesecih spremenijo v unikatni mačji izdelek (beri:preluknjane cote visijo z oken :O ).
Prav mi je, kaj pa sem dala možgane na pašo :fool:
Dobra stran: tudi skoze cote mi sosedje ne vidijo v župo :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 1:21 pm

slavica, meni so na Nizozemskem povedali, da pri njih v protestantskih deželah ni zaves, da lahko sosedje vidijo, da ni greha :angel: predvsem pa zato, da so ti lahko fovš :D :D

Mačja hiša bi pa res lahko organizirala eno razstavo oblikovalskih dosežkov njihovih varovancev, to bi bil po moje hit za na beneški bienale poslat :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 1:34 pm

knedl je napisal/-a:če bi se katera rada naužila prijetnega smradu lahko pride danes na obisk. za jutr ne morm več garantirat da bo še odprta greznca. namreč delamo priklop na mestno kanalizacijo. ko da tega niso mogli narest v ne vem kok letih prej predn smo se mi preselili??!!?? :bad:

Al pa če bi se vi preselili jutri :P

Leia je napisal/-a: ukrepat bi se najbrž dalo, pa so vsi z vsemi skregani in nihče ne upa klicat inšpekcij, ker bi bila povračila še dosti dosti hujša ... :dash:

Let me guess. Tole je nekje v Sloveniji? :rolleyes:

:lol: :lol: :lol:
Sej, če ne bi blo tole v SLO pol bi se mogoče celo brez inšpekcij lahko zmenli... sicer bi pa kakšen letalski propeler znal smrad preusmerit
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 1:36 pm

Leia, povej jim, da tole morajo pod hitno zrihtat, ker od tega lahko ornk potres nastane. Pa če bodo sem klicali za preverit, bom pritrdila. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 1:49 pm

Cats, dobijo tvojo dirketno številko :lol:
Neeee, Sleepy, kje pa, le kako si lahko pomislila, da bi se to lahko dogajalo v Sloveniji, no? :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 1:52 pm

Wild guess pa beginers luck pa takle :lol: :lol: :lol:

Z direkt cifro pa po moje da malo počaki. Cats se je neki hvalila, da gre še 2x spat, pa je pol na dopustu, samo ne vem kdaj že je to blo :rolleyes: Ker če se slučajno kdo drug javi, pa jih vpraša kdo jih je tko nasral, bi znalo bit, da projekt ne bo najbolj uspešen :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 1:55 pm

Oh, mi smo kle vsega hudga vajeni. Itak vsaj 40 posto populacije, ki sem pokličejo, ima čuka v glavi. Le velikost in frekvenca mahanja s krili varira. :D :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 1:58 pm

:lol:
Cats, jaz ugibam, da je tale čuk skupen veliki večini ljudi, ki hitreje telefonirajo kot mislijo. Dobim par takih tudi jaz občasno :lol:
Enkrat mi je ena celo po snail-mailu pisala. Tisto sem si potem obesila na steno za opomin, da so telefoni in mejli kar kul :D

Ma, bom počakala na Catsin dopust, nič bat, Sleepy. Če bo sreča mila, grem tudi jaz v kratkem na potep :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 2:07 pm

:lol: :lol: :lol: Čuka v glavi :lol: Evo, temu se reče vseživljensko učenje in vsak dan neki novega zveš. :lol: No, zdej mi je v trenutku ratalo marsikaj jasno in se ne bom čudla sploh več :lol:

Kr vašte se s temi dopusti. Jaz pa morje vsak dan gledam :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 2:22 pm

Se peljemo na malico. Na sosednjem pasu sredi ceste stoji tovornjak. Ko smo mimo, dojamemo, da se je ustavil zato, ker je pod njim mejhen mucek. Par metrov naprej ustavimo (nisem vozila jaz) in prec šibam nazaj. V tem času, ko smo parkirali, ni blo nikjer več ne tovornjaka ne mačka (tudi povoženega ne). Iskala sem ga še v bližnji okolici, pa ga nisem našla. Upam, da je izginil zato, ker ga je nekdo še pred mano uspel pobrat. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 2:25 pm

Ma jaz dvomim, da bi se tovornjak ustavil, če bi mačka zgazil, al pa da bi ga poškodovanega tam pustil, tako da bi prej rekla, da si lahko brez skrbi kot pa da se sprašuješ kaj drugega.

:praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 2:27 pm

Par dni nazaj se je v pabu važila s polno mizo, zdaj pa že ima privide v velikosti tovornjaka :O Matr, kako to hitro napreduje :negative:

Aja, taperverčki.... A miške tudi kaj vidiš? Bele? :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 3:11 pm

ej bil je maček, 100% - smo ga videli vsi v avtu.

aja, pa takrat ni bil nič ppoškodovan, prav živahno je steku izpred tovornjaka pod njega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 4:40 pm

Duško, jst mam (spet) dost. Vsega.
Pa še tole: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

Hvala.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 21, 2011 6:10 pm

Opažam, da danes uživate v raznih dišavah, zato sem sklenila, da bom to preskočila, ker imam še vedno v nosu dišave dedca, ki se najbrž nikoli ne umije in se vsakodnevno vozi z mano v polnem avtobusu. Ampak okrog njega pa je prostora za še enih 10 ljudi :lol: Res fuj, fuj.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Če jul 21, 2011 6:33 pm

Po naših krajih se sprehaja en moški, ki vedno potiska kolo ob sebi. Hodi pa po cesti relacija Celje-Žalec. Je včeraj v trgovini za mano stopil, sem mislila, da mi bo želodec ven vrglo. Še sreča, da je moj takoj opazil, da sem čist bleda in me je hitro mim sebe spustil. Tako umazanega človeka še v življenju nisem videla. Po moje s sirkovo krtačo ne bi spravil umazanije z njega. :bad:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost