zvesti pes

Re: Pupa (prej Paste), Lev in Lenna
 . Kaos in začetna zneda se počasi umirja. Pupa počasi le dojema da ni edina in da ne more biti glavna. Sicer bo potrebnega še veliko vztrajanja in dela (je hudo trmasta in vztrajna he he) , ampak važno je da napredujemo  
 . Mala gospodična se je že malce poredila, zdi pa se mi, da ima tudi že lepšo dlako. Bi se pa rada zahvalila Dr.Miški za potrpljenje z mano in za vse prijazne odgovore in pomoč, obenem pa tudi opravičila ker jo neprestano nadlegujem  
 . Saj bom počasi nehala, samo res me skrbi da nebi kaj zašuštrala in naredila napake. Dr.Miška zlata si.Ta vikend če nam bo vreme naklonjeno bo Pupa verjetno prvič v življenju videla tudi morje, odpravljamo se namreč v Pulo. Malo me sicer skrbi kako bo prenesla vožnjo, upam da dobro
 .Bi pa rabila kakšen uporaben nasvet glede odpoklica, ker tukaj imava s Pupo kar nekaj težav
 . Kako jo najlažje navadim na odpoklic?? Vsak predlog je dobrodošel.

in pride takoj ko jo pokličem, v bistvu prideta oba  
 . Tudi oddaljuje se ne od mene na sprehodu. Moram priznat da je bila vzgoja Baja veliko lažja in hitrejša, verjetno zato ker je bil ves vesel da se končno nekdo hoče ubadat z njim in je komaj čakal da je dojel kaj hočem od njega. Odpoklic je bil pa tako ali tako pri njemu od zaćetka odličen. Saj bom tudi Pupo počasi naučila vse kar je nujno potrebno za lepo socializirano pasjo gospodično. Sem pa ugotovila, da pri njej največ dosežem s pohvalo in crkljanjem za nagrado oziroma s priboljški in mirnim glasom  
 .
 . Jo bom poskusila pofotkat da vidite kako zgleda tale naš pasji šišmišek  

. Tudi begosumna ni več, odpoklic obvlada skoraj čisto v nulo