Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To jul 19, 2011 11:44 am

Re: Daj si duška

Leia je napisal/-a:Sleepy, gugl je tvoj prijatelj: Frank A. Clark :lol:

A bemtiš. :fool: Sem se zgleda samo do pike naučila in se praksi posvetila. :rolleyes: Tisti clark je bil pa ziher v novi vrstici, pa sem misnla da kam drugam paše... :mocking:

:O MM nekdo ti je vlomil v hišo al je vlomil samo zato, da je Kaija ven spustil? :O Vlom si menda prijavila policiji?
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:45 am

Ja šit, upam, da si pofotkala vrata, za vsak slučaj, kaj pa vem. :O Dobro, da je Kai doma! Vodko te pa še jaz častim, če kje kdaj v kup prideva. Si sigurno skoz na trnih. :negative: :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:47 am

helena, :praising:
Seveda ima smisel, samo včasih je človek preutrujen, da bi ga videl, pa čeprav ga ima pred nosom.
Naslednja generacija bo živela bolje (ali pa vsaj njihovi mački) in bo lahko rekla: evo, to, kar počnem, je začela ena helena v začetku 21. stoletja... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:50 am

helena je napisal/-a:Na telefonu imam zraven vse neumnih klicev še "nepristranskega"novinarja, ki me hoče prepričat, da je notranje bivanje mačk mučenje,

Hja povej mu, da se mora za kaj takega obrnit na druge institucije, tiste, v katerih pristojnosti je sprejemanje in spreminjanje predpisov. :rolleyes:

Pa sej jaz ga čisto razumem. Meni se tudi zdi mučenje, da ima folk pitone in druge kačice v terarijih, ko pa so narejene za zunaj in bi morale plezat po drevesih al kaj vem kje vse... :rolleyes: Pa da o papigah v kletkah in stanovanjih še začnem ne! Predvsem tistih, ki imajo samo po eno... :fool: :dash:

Za ostalo pa - U can make it through D storm.
:praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:50 am

Aja, renata, ti mi ne boš stanovanja pucala in tamalega mucija od danes ne bom peljala v zavetišče, pa četud kr umrem. :P
Boga renata, ko me mora prenašat. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:52 am

Res je, da sem rahlo paranoičen človek. Ampak to, kar se tebi dogaja, Mačja mama -
vsaj jaz bi že zdavnaj klicala policijo. Po mojem stanje pri vas zahteva veliko odločnejše
ukrepe, kot skrivanje psa v zgornji štuk in alarm na bajti. Če je oseba vztrajna, ji bo prej
ali slej uspelo in prvič, najbolj jo bo nastradal nič kriv pes, drugič, ti si boš uničila zdravje,
ker boš pod konstantim stresom, in tretjič, ko bo tej osebi njen zlobni namen uspel - se boš razgrizla
od občutke krivde, da mogoče nisi posegla po vseh možnih ukrepih, zdaj pa je prepozno.
Oseba je očitno motena, kaj če ti npr. (bognedaj!) posuje kakšen strup po solati? :O :dash:

Oprosti za tak direktno krut odgovor, ampak tako je moje mnenje. Drži se.
:(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:53 am

Helena - *veliktopelobjem*. Držite se, ti in muce.
Lahko karkoli naredim da pomagam? Drug vikend bom spet v Celju, lahko karkoli prinesem?

**

"vlomljen" oziroma odtrgan je samo en panel vrat, cca 20x30 cm velik, skozi tisto ni šans da pride človek noter. Kai pa zelo z lahkoto ven.
Spet je situacija taka, da bi "teoretično" lahko to pes naredil sam. Dokazov nimam, vloma ni bilo ker ni v hišo nihče vstopil, vrata so bila še zmeral zaklenjena in zaprta.
Če je pa pes, ki je bil sam in mu je bilo dolgčas, "spraskal in odtrgal" ploščo tako da je padla stran, s tem se pa policija ziher ne bo ukvarjala...

V glavnem, alarm. Od tega trenutka dalje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:57 am

Mačja mama je napisal/-a:Helena - *veliktopelobjem*. Držite se, ti in muce.
Lahko karkoli naredim da pomagam? Drug vikend bom spet v Celju, lahko karkoli prinesem?

**

Prav nič, lahko pa bi se ga šli skupaj napit. :drinks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:59 am

Odlična ideja :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:00 pm

Ma psi so res da sposobni marsičesa. Ne vem kakšna vrata imaš, ampak jaz sem ostala skoraj brez enih notranjih, ker sem psa zaklenla v sobo, da ne bi hodil mačkom krast briketov... :blush: slaba ideja... :fool:
Ampak notranja vrata so ponavadi bolj švoh, pes je bull mix, Kai ima pa 3 mesce...

Možno je pa vse. Za met kolikor toliko mirno dušo, bi mu pa jaz podtaknila možnost tole ponovit. Mislim človek mora res kolikor toliko sproščeno hodit od doma... alarm pa itak ni slaba izbira tako in tako.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:06 pm

Tale Duško je tok hiter, da pol stvari zgrešim. :girlsad:

Helena :kiss: Pomagat verjetno ne morem, razn z željami, da se danes ponoči vsaj malo naspiš. :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:11 pm

Mačja mama, evo moj čisto predlog: ko mi je nekdo na parkirišču konkretno razsul avto (in seveda pobegnil), sem klicala policijo. Prišli so, popisali zadevo, narediti itak ne morejo nič. Ampak vseeno je bil učinek: sosedje so policijo videli, videli so pisanje zapisnika, slišali pa podrobnosti itak niso ... In dečko me je kar kmalu poiskal in uredil vso zadevo.
Mogoče bi vendar prijavila zadevo? Saj lahko samo preverijo, kaj in kako? Pač naj pridejo, pogledajo, ti si mogoče res malo panična pa tako ... (samo za vsak slučaj preveri, če je lahko kakšna globa, če je "brezpredmetna" prijava al kako naj se izrazim ...) Če imaš pa kakšnega prijatelja policaja, ga pa povabi na kavo (med njegovo malico, da bo v uniformi :) ), potem pa skupaj ogledujta vrata ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:17 pm

Leia je napisal/-a:(samo za vsak slučaj preveri, če je lahko kakšna globa, če je "brezpredmetna" prijava al kako naj se izrazim ...)

:blush: Pa sej čisto brezpredmetna prijava ne more bit, če so vrata razsuta. :blush: Edino Kai bi mogoče v prevzgojnem zavodu pristal :rolleyes: Ampak proti družinskim članom itak ni treba pričat :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:18 pm

MM, jaz bi prijavila policiji. Če se odločijo, da ni bil vlom, tudi prav. Ampak naj bo na zapisniku, kaj se pri vas dogaja.

Helena, velik prisilni objem tudi od nas. :crazy:
Slika

Malo OT: ptički v kletki se pa meni res grozno smilijo, ker jim je njihovo naravno gibanje onemogočeno. OK, če ljudje ptička redno vsak dan spuščajo ven iz kletke, da leta po stanovanju, potem super, ampak v zoo shopih tega sigurno ne delajo. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:22 pm

taperverčki je napisal/-a:Malo OT: ptički v kletki se pa meni res grozno smilijo, ker jim je njihovo naravno gibanje onemogočeno. OK, če ljudje ptička redno vsak dan spuščajo ven iz kletke, da leta po stanovanju, potem super, ampak v zoo shopih tega sigurno ne delajo. :girlsad:

Meni se tudi, čisto zares. Predvsem papige, ki so "edinčki" in tudi, če lahko letajo po celem stanovanju. Bi rekla, da je papigam stanovanje veliko bolj premajhno kot mačkam...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:32 pm

helena je napisal/-a:Aja, renata, ti mi ne boš stanovanja pucala in tamalega mucija od danes ne bom peljala v zavetišče, pa četud kr umrem. :P

:O :O :O Kakšno presenečenje. Tole obadvoje. :D :D :D

(Ziher je lep pa puhast pa vsaj dvakrat ga boš pol lahk prodala)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:48 pm

Slabo vam/a gre tale matematika: najmanj 3x ga bo treba! :devil:
(pregledi, hrana, mleko, S ali K, celjenja, R&R itd - najmanj 120 €!)

Renata, k' se glih ponujaš pa te Helena ne mara... 8) A prideš na Gorenjsko mal' posesat? :girltruce: Obljubim, da vsaj kavo skuham!

Helena, jutri bo "sonce" (upam)! :)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:49 pm

Hahaha, prvi stavek-točno to mi je šlo po možganih, ne dvakrat, najmanj trikrat! :lol: :lol: :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 12:57 pm

Alexx, ko boš imela toliko družinskih članov ko helena, takoj pridem. :girlyes: Pa bolj z varekino se bova šle, ne s sesalcem. :good:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 1:05 pm

No, na poti je biarritzka z nekaj dni starim revežem, s spanjem ne bo nič, ga bo treba očitno pit začet. Že nisem bila nasekana vsaj 15 let, se bo treba spomnit. :crazy:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov