Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 18, 2011 9:48 pm

Re: Daj si duška

Jaz sem pa danes zadovoljna: pomagala sem mladi lastnici, da je njen 11 letni maček, ki že 6 mesecev driska, bruha in je že popolnoma shiran, prvič v življenju obiskal veterinarja. Poleg tega bo odslej muc samo notranji, na kvalitetnih briketih. Bolhe in poškodbe od pretepov bodo samo še preteklost.

Držite torej pesti, da bodo zdravila "prijela" in se muc pozdravi ...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 18, 2011 10:14 pm

:clap: Bravo, super.
Jaz pa v sodelovanju z Gmajnicami S/K težko ulovljivo prostoživečko in 3 mladiče. Žal se spomladi, kljub vztrajanju, ni pustila ujet, sedaj se pa je, zaradi mladičev, ki so se ujeli pred njo. :dance:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 18, 2011 10:16 pm

Bravo obe! :good:

Držim pesti za seniorja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jul 18, 2011 11:40 pm

Trixi je napisal/-a::clap: Bravo, super.
Jaz pa v sodelovanju z Gmajnicami S/K težko ulovljivo prostoživečko in 3 mladiče. Žal se spomladi, kljub vztrajanju, ni pustila ujet, sedaj se pa je, zaradi mladičev, ki so se ujeli pred njo. :dance:

Tole je res velik uspeh, Trixi! Nadpridna punca naša :)
Eden od tamalih pa baje serenade pod našim balkonom poje - upam, da se bodo ustalili v okolici in se sčasoma tudi malo privadili ljudi - mamico že šuhtam, da bi jih futrala.... :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jul 19, 2011 9:07 am

Servis 570 € :dash: :dash: :dash:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 9:35 am

grem h frizerju rabim mal spremembe, se mi trenutno vse podira v lajfu..jambrjambrjambr. od tega da mi je mat čike oprala, do tega da nevem a je bolš da ostaneva skp z mojim al da greva vsak po svoje eh bo že, morem mal pojamrat :)
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 9:39 am

Didi, tole je men bl slišat kot pms, ne pa kot dejanski problemi. :lol: :lol: :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 10:03 am

ojej, ampak se baje ni fajn striči med pms-om - takrat baje same napačne odločitve sprejemaš :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To jul 19, 2011 10:07 am

sansa je napisal/-a:Servis 570 €

:praising: Ah dej no. Lahko bi bilo slabše! Lahko bi blo recimo 750 :rolleyes: Lahko bi tolko plačala recimo kazen za prometni prekršek (za kar bi blo res škoda šoldov), tko maš pa vsaj avto servisiran! :praising:
;)

Didi je napisal/-a:grem h frizerju rabim mal spremembe, se mi trenutno vse podira v lajfu..jambrjambrjambr. od tega da mi je mat čike oprala, do tega da nevem a je bolš da ostaneva skp z mojim al da greva vsak po svoje eh bo že, morem mal pojamrat :)

Ne vem, če ti je to že kdo povedal, ampak čeprav je frizura prav zares nadvse pomemben del osebnosti in življenja, tovrstna sprememba ne povzroči ravno nujno postavljanja nazaj kar se podira. Za to je treba kakšno reč pobrat, podpret, ročno nazaj postavit, bit manj neroden... al kaj tekega ;)
Oprani čiki niso nobena tragedija, ravno obratno. V bistvu kajenje poleg mnogih neprijetnosti kvari tudi frizuro in mati so ti verjetno želeli le pomagati pri frizuri :rolleyes:
Jasno pa imam tudi rešitev za tvoj zadnji problem. Včasih je boljše ostat skupi, včasih pa it narazen. Slika

P.S. mam še en nasvet. Za vsak problem... eh pejt si words of wisdom prebrat v za preganjanje slabe volje. :rolleyes: ;)
:lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 10:15 am

ah mam to moje sračje gnezdo že fejst dolgo pa sm se v petih minutah odločla pa poklicala zdej pa grem, sem se že mal fejst naveličala..gremo spet na kratko, fejst kratko :lol: sej če bo grozno pridem se nažgat v TigLa :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 10:23 am

kar pridi, mi smo že začeli :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor To jul 19, 2011 10:29 am

Popoldanske izmene ne maram, sploh! :girlsad: :girlsad: Malega sploh ne vidim nič.. :girlsad:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 10:36 am

:O A u TigL pubu? Pa tam ga ne bi smela videt sploh?!?! Slika Sicer pa lahko tudi v jutranjo izmeno prideš, je odprto skoz!

:lol: :lol: :lol:

Didi je napisal/-a:ah mam to moje sračje gnezdo že fejst dolgo pa sm se v petih minutah odločla

:O tko dolgo, pol se pa v 5 minutah odločit za ga dat stran? :O Sej ni čudno, da se ti vse podira!?!
:P :lol:

:truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor To jul 19, 2011 10:37 am

Dobra si, Sleepy :D :lol: Vedno najdeš prave besede, da človeka fejst nasmejiš :P :D
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 10:39 am

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 10:49 am

AjBeLePu je napisal/-a:Dobra si, Sleepy :D :lol: Vedno najdeš prave besede, da človeka fejst nasmejiš :P :D

:blush: Traparije so mi šle vedno najboljše od rok. Master of disaster, kaj češ. :D

Ne vem sicer kdo je to rekel, se pa s tem zelo močno strinjam: I think the next best thing to solving a problem is finding some humor in it.
:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 10:58 am

Sleepy, gugl je tvoj prijatelj: Frank A. Clark :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:38 am

No v tem kar se je meni zgodilo, ni nobenega humorja.
Kai je pobegnil z zaprte in zaklenjene veže hodnika, in sicer tako da je vlomil (?!) 1 cm debel panel od vrat, ki je bil mimogrede zlomljen navznoter. Notranja vrata so bila seveda nedotaknjena.
Meni je teh "naključij" že malo preveč. Od zdaj naprej je Kai v boksu v zgornjem nadstropju, hiša pa pod alarmom.

Hvala vsem bogovom in temu ter podobnim forumom da sem vedela kaj naredit, zagnala takoj cel kraval, klicala na vse veterine, zavetišče in VURS in polimala mesto s plakati, tako da je bil Kai v eni uri doma.
O tem, da sem osivela, bruhala od stresa in si skrajšala življenje za 20 let, ne bi. Še dobr da obstaja vodka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor To jul 19, 2011 11:42 am

Pa dobr! Zdaj pa da ne boš kar tiho! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 19, 2011 11:43 am

Duško, a ima vse skupaj sploh kakšne smisel ? Vse me boli od utrujenosti. Spala sem ene dve uri. Še najbližji se danes znašajo na najbližjega, torej name, ki nimam energije niti toliko, da bi jih nekam spodobno poslala. Na telefonu imam zraven vseh neumnih klicev še "nepristranskega"novinarja, ki me hoče prepričat, da je notranje bivanje mačk mučenje, Gipsek je še vedno bolan, stanovanje ima do konca razmetano,.................eh :(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov