ok, da ne bo pomote, vsekakor HOČEM da se še koga poduči o teh zadevah, in če vam je do zdaj nekako uspevalo, nadaljujte!
ampak nekak sm se močno potrudla pa poskusla na to stvar pogledat skozi oči teh kretenov, ki to počnejo, in se mi zdi, da tist letak v nabiralniku zanj pomeni enako kot zame eni od tistih letakov "investirajte v svoj jutri" bla bla bla, pa mi skos govorijo da bom zarad tega mela višjo pokojnino ipd... in dvomim da bo po tem ko bo vidu letak letu po vse svoje mačke in jih peljal na s/k, tko kot jst ne letim in ne sklenem pogodbe.
na hitrco se mi zdi, da takih kretenov ne izuči niti to, da mu maček pogine zaradi aidsa, ker se ne bo ubadu s tem, ampak si bo dobu novga, in ga prov tako ne bo kastriral, ker se mu te zadeve ne zdijo pomembne, za njih so mačke "množičen objekt", če ti en crkne, jih je itak na pretek... dobsedno.
glih tko k smo bli lani obširno osveščeni o tem kako in kaj z naravo, kako jo uničujemo s tem in onim, praktično nas osveščajo na vsakem koraku, dobil smo reciklirne kante, nekateri še vedno ne potuhtajo na našo pitno vodo (pa ne samo na pitno vodo) čez 30 let, in veselo romajo z pokvarjenimi pralnimi stroji v hosto, daleč od oči, daleč od resnice, če ni na dvorišču, ni moje!
uglavnem, kot že rečeno tale odstavk ni napisan z namenom da jst nisem za to, ampak predstavla sm mnenje kakršnega mam jst o takih laikih. pa čeprov bi tut jst hotla da jih je majn.