Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 7:44 am

Re: Daj si duška

... in da pošljem post namesto predogleda, valjda. :truce:

sansa, tole je pa res groza :O :O No, samo da je Čopka fajn in da se ni prestrašila, ti si boš pa lase barvala, če si od šoka osivela, saj to ni taka reč, barvat se, a ne ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Pe jul 15, 2011 8:44 am

Pri Trixi je res raj. :angel: Js sem bla že 3x pri nje pa še vedno ne vem kje živi :lol: :dash: :lol:

Pri nas je pa mrzzzzlo......Pa sonca tud ni nikjer :'(
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 15, 2011 9:12 am

Sansa, a so to Briše? :)

je imela ta mala res srečo, da ni pristala direktno na kaksen kamen tam.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 9:16 am

Dobro, da jo je Čopka lepo odnesla. :good:

Meni kaže 21 stopinj, nisem šla pa preverjat s termometrom. :O Malo piha, sivo je in meni čisto super! :good: Pa vidim, kako mački lažje dihata, sta bili prav revci zadnje dni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 9:42 am

Cats je napisal/-a:In da, jasno, da v skrinji nimam niti slučajno dosti placa za brikete

cats, kaj pa če bi si kupila tist aparat za zapiranje vrečk (pojma nimam kako se mu reče, majo pa ti novejši še tisto funkcijo da zrak ven spumpajo). pa se oborožiš z vrečkami, daš not brikete (pa nardiš dnevne količine), pa vsako posebi zatesniš. menda ne morejo čez zaprto plastiko not pridt? (sem kot majhna punčka doživljala travme zarad teh grdih bitij, k so se mi enkrat vsule ven iz videokasete- fuj).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 9:52 am

Leia je napisal/-a:...., ampak ko vidiš en sam spopad med našo Leio in tableto, ....

pola naj ji pride dat tableto, boš pol ti to vidla, kaj se pravi tablet pojest! :lol:
In pol bo (Leia, ne pola) za tabo hodila in prosila te na kolenih, da ji daj že za boga milega kšn tablet.... :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jul 15, 2011 9:53 am

sansa je napisal/-a: V soboto se grem na Brezje zahvalit, ker tule je imel definitivno nekdo prste vmes, da se je tako dobro izteklo.

Konec dober, vse dobro! Še sreča, da so kje kdaj kakšni nevidni prsti vmes! Zahvališ se jim pa lahko tudi doma ali pa kjerkoli, ker tisti, ki so bili, so bili z vama tam in ne na Brezju.
:kiss:

Samješveš je napisal/-a:Tudi jaz bi bila rada enkrat v raju ! :angel:

Oh tole željo ti pa res lahko uresničimo, pa ne samo za enkrat ampak kar za vsak dan. Samo želje povej, pa začnemo. Al pa če ti kar presenečenje pripravimo. Surprise party pa takle :mocking:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 9:59 am

oaza88, vem, ja, sem bla zadnjič zraven, ko je tamale razglistila :D celo mačjo sobo je zrihtala v tolk časa, kolkor jaz porabim, da dam tablet na pol :lol: no, tudi Candy, smo k njej peljali, ko je smrklja po petih minutah izpljunila tableto :girlblush:
(pri antibiotiku smo zadevo rešili z injekcijo, razglistavamo s profenderjem, če bo še kdaj kaj podobnega, bom pa za hec povabila tega dečkota z zlatim prinašalcem, naj poskusi ;) (hec, hec ;) ))
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 15, 2011 10:58 am

Cats je napisal/-a:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrgggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! Gravže faraonske so napadle brikete!!!! :dash: :dash: :dash:

Torej imate kronične probleme? Kako ste jih pa poskušal odpravit? Se pa strinjam, da so nagravžne. :bad:

Mene trenutno skrbi, da jih ne bi med selitvijo prenesla...
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 15, 2011 11:25 am

katja je napisal/-a:Sansa, a so to Briše? :)

je imela ta mala res srečo, da ni pristala direktno na kaksen kamen tam.

Briše, Briše. :girlyes: Kje imajo pa še tak twisted sense of humor, da taki ledenici, ki se v najhujši vročini ogreje celo na kakih 19 stopinj, rečejo Terme. :D Katja, si ti kje blizu?
Še vedno mi ni jasno, kako smo jo tako poceni odnesli. Ko sem tekla ponjo, sem v mislih že videla... no, marsikaj.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 15, 2011 11:46 am

wiiii, Terme Briše! Jaz nisem blizu, smo jih pa odkrili ker ima prijateljica vikend v okolici.
voda je res mrzla, ampak se gremo vseeno vsako leto kopat tja :D

Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 15, 2011 12:17 pm

Ooo, če boš pa kaj na naš konec prišla, se pa oglasi. :) Mi smo slaba 2 km stran. Kot otrok sem veliko previsela na Termah s prijateljicami. Najprej v vodi, v najstniških letih pa v senčki za mizo s kakšnim sokom. :D A veš, da je 50m naprej ob vodi tudi lušten piknik plac, ki se ga da najeti? Sem ga šele prejšnji teden odkrila, prej sploh nisem hodila po vodi navzdol, zdaj pa se Čopka bolj plitve vode drži in sva se tam namakali. Voda malo čez kolena, v strugi pa čisto droben pesek, skoraj mivka, res super za otroke. Če bi bila še voda malo toplejša, bi bilo pa že kičasto. :)
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 12:26 pm

v najstniških letih pa s sokom, ja. Itak 8) :lol: :truce:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 15, 2011 1:06 pm

:P
Res. Meni je pivo zanič, drugega pa tam itak ni za dobit. To so bili taki kraji in taki časi in taka družba, da smo se imeli super fajn brez alkohola. Jaz sem prvič popila toliko, da sem kaj čutila, šele na maturantskem izletu, prvi joint pa sem menda srečala šele na faksu. Po tistem pa in eno in drugo še tolikokrat, da lahko verjetno kar na prste preštejem (če dodam še nožne ;) ). Pa nisem kakšen puritanec ali kakšna pobožnjakarica, ampak alkohol mi je pa brezveze, pa še škodi mi. Vmes sem popolnoma abstinirala skoraj tri leta (nosečnost, dojenje) in nisem čisto nič pogrešala, zdaj pa tudi ne spijem več kot kozarec vina na mesec. Mi ne paše, pa konec. Če zvečer popijem kaj žganega (je dovolj ena merica, se me takoj prime) imam naslednji dan podivjano prebavo. :negative:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 15, 2011 1:20 pm

nisem vedela za tisto mesto - bomo sprobali čim prej, ko se vrnem v slovenijo (že brojim sitno :( ).

in seveda se oglasim :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 1:34 pm

No, itak: cela dva dneva sem si drznila imeti prižgano klimo, na čisto skromnih 28 ali 29 stopinj ... In že kiham :shout: Ko je bila klima v sosednji pisarni, nisem imela takih problemov :negative:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 5:06 pm

Saj vem, ravnokar sem jamrala zaradi vročine. Ampak naš si je jedve muke zrihtal, da bo jutri fraj in me bo pelal malo na morje, zdaj pa dež, pa mraz pa takle :( .
Primorke, a je pri vas kaj boljše vreme, a vzamem s sabo kopalke al bundo? :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 5:48 pm

Hm... oboje. Pol dneva je bil dež in burja in mrzlo, pol je orkn zakuhalo pa še fajn soparno je bilo, zdej se pa spet ohlaja in piha.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 15, 2011 7:40 pm

LuNa73 je napisal/-a:Sorry punce, ampak ko vas prebiram imam občutek kot da po tem svetu hodijo sami neodgovorni starši z nevzgojenimi otroci.... tud v naši mladosti so bli nevzgojeni otroci z neodgovornimi starši....

Sicer komentiram sam po prebranih prvih par postih na tej strani, ker mi je hiter kr mrak padu na oči... Pa kr neki posplošvat glede na pbnašanje otrok iz kake familije izhaja... mislim res..tri mač

Kje je pa brati, da se posplošuje? Navedenih je bilo samo nekaj primerov, kolikor je bil posameznik seznanjen z njimi, ne pa posploševanje....nas je pa enostarševskih družin v Slovenije malo morje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jul 15, 2011 7:43 pm

Odvisno kam greš :D Pri nas je več al manj cel dan sonce. Okej, zjutraj in dopoldan je bilo prav prijetno oblačno, drugače je pa sonce pa pihlja. Prav fajn je :)
Sicer bi rekla, da sem že pozabla kako zgleda dež, pa nočem hudiča klicat, pa raje ne bom :rolleyes:
V glavnem prav fajn je danes, samo gužva je, ki pol kontinenta na morje rine :P Aja pa elektrike nam v zadnjem času pogosto zmanjka... :rolleyes:
:truce:

Pa še ena za Duškota - neverjetno kolko ljudi ne ve, da se je treba rešilcu s sireno in prižganimi modrimi lučmi umaknit! :dash:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov