Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 5:39 pm

Re: Daj si duška

Sleepy, prej Posebej Moreče Spoznanje. Izgleda nekako tako, da si hudo razdražljiva in nesrečna, potem popolnoma neizzvano nekoga hudo nadereš, da te začuden vpraša, kaj je narobe. In edini možni odgovor je: VSE. :girlyes:

Sem tok sitna, da grem sama sebi na živce, ampak pomagat si pa ne znam. No, plus pa je, da me v službi noben ne upa razjezit. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jul 13, 2011 5:41 pm

Jaz v to sploh ne dvomim, upam pa da res malo prej kot Snif. Pa na Blacka ne pozabi (tega drugega), pa še kakšen ;) Edino čas je res malo sitna komponenta... sicer pa kot si rekla, dovolj je en! :good:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 5:47 pm

A lahko meni prosim kdo od tistih, ki jim je vse jasno, pove, kako vprašaš otroka v vozičku, če bo sladoled in kakšnega bo (razen tako, da ga pač vprašaš)? In kako dvoletnika prepričaš, da mora nekaj po tvoji želji narest PREC (ali pa vsaj TAKOJ)?

Če je komu RES vse jasno, mu z veseljem dam mojega sina za čuvat. Do mačkov in psov je prijazen, uboga pa, kadar hoče. Če noče, se lahko na glavo postaviš.
Ga kdo hoče? Samo za uro ali dve?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 5:47 pm

taperverčki par kavic pa kilo čokolade? :blush: :D :truce:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 13, 2011 5:49 pm

sleepy je napisal/-a:Pa na Blacka ne pozabi (tega drugega), pa še kakšen
Itak, pa Beethoven, Pit, Spike, Mali in ostali bullčki, ki so bili kar nekaj mesecev/let v azilu... Vsi so dočakali prave :) Snifa sem dala za primer, ker je karakterno najbližje Gucciju :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 5:51 pm

Niti slučajno mi ni vse jasno, ampak vseeno mi grejo hudo na živce nevzgojeni mulci, ki jim starši dovolijo vse. Primer: očka v trgovini telefonira, njegov 4- ali 5-letnik pa se obeša na voziček in ga zaletava v police in mimoidoče. Ne mi rečt, da ta očka ne bi mogu ugasnit telefona in mulcu dopovedat, da se tako ne obnaša.

rozika, kakšno čokolado, pol bom pa nesrečna IN mozoljasta. :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 5:53 pm

Jah no, potem pa vsaj par kavic. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jul 13, 2011 6:24 pm

Joj rozika ne nori, pol bo mela pa še pritisk povišan! :O :D

capka je napisal/-a:Snifa sem dala za primer, ker je karakterno najbližje Gucciju

Najbrž je bil res Snif med vsemi naštetimi še najbolj problematičen za oddajo... Sej bo tudi za Guccija eden! :)

taperverčki je napisal/-a:Sleepy, prej Posebej Moreče Spoznanje. Izgleda nekako tako, da si hudo razdražljiva in nesrečna, potem popolnoma neizzvano nekoga hudo nadereš, da te začuden vpraša, kaj je narobe. In edini možni odgovor je: VSE.

Sem tok sitna, da grem sama sebi na živce, ampak pomagat si pa ne znam. No, plus pa je, da me v službi noben ne upa razjezit. :good:

Aha, moreče za druge torej :lol: :lol:
Samo tole z neizvanostjo pa ziher ne more bit res. Te že mora nekako izzvat, če ne z drugim pa s tem, da je ob nepravem času na nepravem mestu! Če to ni izzvan... :lol: Zdej samo pazi da sama sebe ne srečaš, pa bo. :mocking:

Vixen je napisal/-a:A lahko meni prosim kdo od tistih, ki jim je vse jasno, pove, kako vprašaš otroka v vozičku, če bo sladoled in kakšnega bo (razen tako, da ga pač vprašaš)? In kako dvoletnika prepričaš, da mora nekaj po tvoji želji narest PREC (ali pa vsaj TAKOJ)?

Meni sicer ni jasno prej nič kot vse, ampak recimo lahko probaš tako, da mu daš sladoled in mu rečeš "Tega si hotu, a ne?" Če reče "ne" ga pol poješ ti, ker ga itak ni hotu, če pa reče "ja" je pa problem rešen. Simpl! 8)
Za tisti drugi del pa nimam pojma. Slika

Aja, če se ti bo kdaj zdelo, da je čisto premiren otrok, pol lahko mene pokličeš, sicer bo pa bolj dobronamerno, če zadnje vprašanje spregledam :mocking:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 6:35 pm

Jap, jaz pač kupim čokoladno nkepico, ker je meni kul, vprašam, če bo in imam namen pojest, če ne bo. Seveda vedno reče JA, AMA! in poje celo kepico. :truce:

Premiren otrok? Kaj je to? :scratch: Tega pa nimamo pri nas. 8)

Ampak resno: V bistvu hočem samo povedat, da je seveda prav, da starši držijo otroka na kratko in da to dete ne teži okolici. Ampak dejstvo je, da dveletne trme dejansko ne moreš zvezat na kratko (no, lahko, ampak to sliši celo naselje, ne samo sosedje). In potem loviš otroka, se istočasno opravičuješ ljudem, krajšaš fleksija od manjšega psa in kličeš starejšega, ki je itak gluh...

Eh, nevermajnd. Sej se strinjam, psi in otroci morajo bit pod kontrolo in nemoteči za okolico. Če so tuji. Če so moji, pa ne znese vedno... :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr jul 13, 2011 6:38 pm

capka je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Sej tole je sicer res, ampak no.... temu se pa reče pozitiven pristop!
Po štirih mesecih začasnega bivanja pri nas, neštetih oddanih oglasih povsod, kjer je to možno, ogromno neprimernih klicih, peščici primernih klicev, ki nikoli niso poklicali nazaj, kaj šele prišli na obisk... Se je treba oklepat tistega kančka pozitive in upanja, ki še obstaja. :)

Heh jaz si vedno govorim... Če je Snif dobil dober nov dom in normalnega lastnika, ga bo pa tudi Gucci ane :D Samo upam, da ne bo trajalo tri leta tako, kot je pri Snifu. :rolleyes:

Če je Timu uspelo bo tudi Gucciju. Pri njem je trajalo sicer 6 let, samo je bil tudi 10x bolj zahteven kot Gucci.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr jul 13, 2011 9:09 pm

Vzgajati otroke res ni tako enostavno. Za sina vem, da za sosede in druge ni moteč - če je, mu povem, da se to ne dela in se umiri. Ampak ko so tečni dnevi ( premalo spanja, ne dobi tistega, kaj bi rad ), pa je malo težje. Meni ni všeč, da nekateri obsojate druge, pa sami nimate otrok. In ja, sina sem pri njegovem 1. letu spraševala, če bi sladoled in kakšnega bo. Je imel svobodo pri izbiru, pa čeprav ne po okusu ker takrat še ne ve kaj je kaj, ampak vseeno. Pa sem zato čudna?
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 9:30 pm

Verjamem, da je težko vzgajati otroka, nič ne rečem. Samo nekateri starši ne postavijo nobene meje, ker se grejo neko novodobno ali pa nedisciplinirano vzgojo, brez besede ne, ki se jim bo enkrat maščevala, samo še vejo tega ne. (Videno v praksi.) Do takrat pa taki otroci meni po živcih skačejo. Pa to ne obsojam kar vseh staršev na blef, ampak določene poznam/jih večkrat vidim/srečam/jim moram kaj postrežt, pa so otroci isti vragi. Medtem, ko imajo eni neizmerno lepo vzgojene otroke. Vem, da je del vsega tudi sam karakter otroka, to mi je jasno. In res ne vem kako lahko 5 mesečna deklica, ki bo mogoče pojedla žličko sladoleda, ve kaj bi rada? Pa tukaj se je šlo izključno za okus sladoleda, ker bi ga dobila tako ali drugače. Če je že govora o sladoledu. :D

Podpiram možnost izbire, svobodo, ampak podpiram tudi besedo ne in to, da se otroka nauči odgovornosti za svoja dejanja in nekega kulturnega obnašanja. Vem, da bom sama vidla kako in kaj, ko bom enkrat imela otroka/otroke. Samo se mi pa zdi, da ne rabim otroka zato, da bi vedla da ekstremi niso dobri (se pravi preveč strogosti... ali pa vzgoja brez besede ne).

:girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 9:50 pm

Vixen je napisal/-a:Ga kdo hoče? Samo za uro ali dve?

:girlyes: Celjske mačjehišarke ga hočemo. :)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 9:54 pm

:lol: :lol: :lol:
Za mačke čohat? Al mate tud kakšnega psa, da mu lahko žogice meče in ga ven pelje?

Aja, pa kdaj ga pridete iskat? 8) Ampak ga rentam samo za par ur. Sej je naporen, ampak je faca, ga hočem nazaj. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 9:59 pm

Mamo mi vse. Pa nič ne bo rabil čohat in žogic metat, bomo me njega čohale in mučkale. Magari na silo. 8) Če mačje divjačke na silo lubčkamo, ni vrag, da nam pri botrčku ne bi ratalo.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 10:04 pm

slavica je napisal/-a:Helena, prosim preberi ZS :)

helena zsjev ne mara preveč in jih velikokrat ali namerno ali nenamerno ignorira. Helena ima rada telefon (sms) ali mail, če ni nujno. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 10:05 pm

renata je napisal/-a:
Vixen je napisal/-a:Ga kdo hoče? Samo za uro ali dve?

:girlyes: Celjske mačjehišarke ga hočemo. :)

To si se ti tule čist uštulila. Sem rekla, da ga hočem jst. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 10:25 pm

renata je napisal/-a:...bomo me njega čohale in mučkale. Magari na silo. 8) Če mačje divjačke na silo lubčkamo, ni vrag, da nam pri botrčku ne bi ratalo.

Ne bi, verjemi. 8) Evo posnetek od včeraj - če nisi pes ali maček (ali avto), ne dobiš lupčka spljoh. :girlsad: Tukaj je Mel sicer ušla, ampak drugače pa dobi lupčka. Mami dobi pa samo odločen NE! :girlcry:
http://www.youtube.com/watch?v=NraxZVF5GAo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 10:35 pm

:lol: Ja, lej, nisi ti Mel.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 13, 2011 11:56 pm

Vixen, midve s Čopko (skoraj 3 leta) prideva vsake toliko v park Navje na igrala. Kadar bova imeli namen it, te lahko prej pokličem, pa se nama tvoj sine pridruži za kakšno urico, da malo zadihaš. :) Delam v vrtcu v jaslih, tako da mislim, da bi zmogla krotiti oba naenkrat. :D Če si za, pošlji telefonsko na ZS. V naslednjem tednu bova ziher 1x šli.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov