Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 12:31 pm

Re: Daj si duška

Zadnje čase tolk jamraš, ko da si 100 let stara. :negative: To so pa že leta za sive lase. 8)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 12:42 pm

Ma, sivi lasje pa res niso problem :D Samo več jih bo, če se sekiraš :lol: (ena, k je pred davnimi leti ob pogledu na starše ugotovila, da genetiki pač ne moreš uiti, potem pa prvi beli las odkrila pri 20ih :) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 12:47 pm

A dej mir, še dobro da mam Duškota da lahko malo pojamram... drgač bi mela že pol glave sive!! :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 12:55 pm

Moj prvi siv las pri 16-ih, pol pa samo skoz več. Pri 30-ih jih mam pa že več kot večina 40 letnic.
In če ti je kej v tolažbo, je suma mojega današnjega spanja nekako 2 uri, ker je meu sosedov mulc obiske. Saj so se potihem pogovarjali, ampak še vedno je tok blizu, da se vse sliši. Pri zaprtem oknu pa pri 27+ tudi ne moreš spat. Pa uho sem si zjutri zataknila za avtomobilska vrata :crazy: , iz rok mi pade čisto vse, kar danes primem v roke (ne, dragi, ne bom te malo potipala za dobro jutro! :crazy: ), spet me je zvil želodec (srečna jaz, skor 2 tedna je bil mir), sitna sem pa tolk, da si bom okrog vratu obesila napis: "POZOR, HUD PMS!" :devil:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 12:57 pm

uuuu, 27! kakšen krasen hlad :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 1:02 pm

Aha pa še včeri v trgovini: stojim zraven vozička in zlagam robo na trak pred blagajno. Za mamo neka stara mamca na trak odloži banane, zraven še vedno zavezuje vrečko, trak se pa pelje naprej. Baba je dobesedno splezala name, namest da bi tisto bogo malo vrečko prijela v roke, zavezala in šele pol odložila. :O Pred mano z vozičkom gospa, ki je bila ravno na vrsti, tako da se res nisem mela kam umaknit. V tem momentu pa pod noge prileti še smrkljica "Dejte plac hitro! HITRO!", ker je bila ravno njena mamica pred mano že na vrsti. Ja pa kam nej splezam no? :O
Samo ugriznila sem se v jezik, uporabila vso energijo, ki sem jo bila po skoraj šestih direkt po službi zmožna spravit na kup, da sem ostala tiho. Ker če bi dala od sebe en sam zvok, bi eksplodirala. Pomojem bi se v plazu moje jeze kar trgovina podrla. :girlblush:
Sovražim trgovine, sovražim brezobzirne ljudi, najbolj pa sovražim PMS! :girlcry:
Leia, 27 z odprtim oknom mi sploh ni panike, če sem zaprla, pa ni blo za zdržat, ker je blo res ful ful ful zadušljivo. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 1:04 pm

taperverčki je napisal/-a:Aha pa še včeri v trgovini: stojim zraven vozička in zlagam robo na trak pred blagajno. ZA MANO neka stara mamca na trak odloži banane,---

tipkarska napaka... se vid, da se mi že možgani kisajo... :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 1:16 pm

ah, trgovine so tko krasna reč ...

včeraj me je skoraj kap, ko sem bila v eni trgovini z opremo za male živali (in malimi živalmi :bad: ), in pride noter mama z dvema otrokoma, eden je bil dojenček, drugi pa že večji.
no, ta večji se je veselo sprehajal po trgovini, povsod ga je bilo dosti (mama pa ves čas pri ali blizu blagajne). pride do papagajev, ki so itak vreščali, če se en mulo podi okrog. in ta mulo začne vpit na papagaje "tišina, bodite tiho!" :dash: papagaji so po moje od šoka utihnili, mali je pa z velepomembno in samozadostno faco odcapljal stran. :O jaz sem bila čisto preveč šokirana, da bi kaj rekla, mami pa se je vse zdelo čisto normalno.
no, potem sem šla še jaz do blagajne, kjer je mama ravno zaključevala nakup. in začne klicat mulca, naj prinese, karkoli si je pač izbral, mali se pa zadere nazaj, da še ni in naj kar počaka :O
in smo čakali :fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 1:57 pm

To je ta nova vzgoja, ko je staršem mar kaj si otrok misli in mu dajo prosto pot, da on odloča in tako ratuje odgovoren. Al neki tacga? :D Meni je bilo ful smešno, ko sta prišla starša + 2 otroka, en še v vozičku in začne mamica to punčko v vozičku spraševat kakšen sladoled bo? Kako naj eno dete, ki še hodi verjetno ne, ve kakšen sladoled bo? :fool: :D Ampak mora ona povedat, če ne ji bo vsiljena tuja/starševa volja in to pač ni kul. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jul 13, 2011 2:06 pm

Ej a ste že kdaj opazle, da so kakšne stvari veliko bolj smešne, če se zgodijo drugim (pa precej manj, ko se iste zgodijo nam) :mocking:

Moj mailbox je danes rekel takole:

Kar te ne ubije, te naredi močnjšega
Slika

:mocking: ajm strooooooong Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr jul 13, 2011 2:07 pm

O hudooooooo.... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 3:41 pm

taperverčki je napisal/-a:......, sitna sem pa tolk, da si bom okrog vratu obesila napis: "POZOR, HUD PMS!" :devil:

:praising: da bi se ti čim prej in za veke vekoma amen obrnilo v:
POZOR HUDo prijazen PMS!

;) 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 4:00 pm

taperverčki, jaz hodim izključno v trgovine s samopostrežnimi blagajnami. še zmeri si jih dosti ljudi ne upa uporabljat in so večinoma prazne. če bi se postavila v navadno vrsto, bi me najbrž po hitrem postopku morali odpeljati. nekam. :)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 13, 2011 4:01 pm

Dr. Miška je napisal/-a:Toliko norih klicev, kot jih imam pa za Guccija pa še ne. :dash: Vsi so si od nekdaj želeli natanko takega psa in mu bodo nudili najbolj popolne pogoje, bolj kot mi in ga hočejo takoj zdaj! Ko pridemo do tega, da se z njihovo psičko ali dvema ne bo razumel, da ne sme jest Hoferjeve hrane in da se oddaja s posvojnino, potem pa rečejo, da bodo še malo razmislili in da pokličejo nazaj. :rolleyes:
No, vsaj odziv je, to je že nekaj. Vsaj kdo ga opazi in ves trud z oglaševanjem ni zaman. Vsi te klici pomenijo samo to, da bo slej, kot prej poklical en normalen. Sej samo enega rabimo. :) Upam, da ga najdemo čimprej. Je pa folk nepismen, ja, se niti toliko ne potrudijo, da bi prebrali pogoje za posvojitev. Ampak kaj češ, tudi taki imbecili tlačijo to zemljo :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 4:05 pm

kozmopolitanka potem pa ne iti v Špar na Vrhniki. So naredili tako promocijo, da so samopostrežne blagajne vedno polne, razen če je zelo malo strank v trgovini. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 4:12 pm

Helena, prosim preberi ZS :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 4:23 pm

rozika, pri nas so ponavadi prazne. razen ob nedeljah, ko se vsi ne vem iz kerega razloga počutijo pogumne in imamo šov slovenija ima talent na samopostrežnih blagajnah :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 4:24 pm

Oh kako mi je to znano, (sem videla še pa još takih kupcev).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jul 13, 2011 5:08 pm

capka je napisal/-a:Vsi te klici pomenijo samo to, da bo slej, kot prej poklical en normalen. Sej samo enega rabimo. :)

Sej tole je sicer res, ampak no.... temu se pa reče pozitiven pristop! :good:
:D

oaza88 je napisal/-a:
taperverčki je napisal/-a:......, sitna sem pa tolk, da si bom okrog vratu obesila napis: "POZOR, HUD PMS!" :devil:

:praising: da bi se ti čim prej in za veke vekoma amen obrnilo v:
POZOR HUDo prijazen PMS!

;) 8)

A to je Posebno Moralno Spoznanje? :mocking:
Sej pol je oboje kul in hudo in hudo prijazno :mocking:
8)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 13, 2011 5:33 pm

sleepy je napisal/-a:Sej tole je sicer res, ampak no.... temu se pa reče pozitiven pristop!
Po štirih mesecih začasnega bivanja pri nas, neštetih oddanih oglasih povsod, kjer je to možno, ogromno neprimernih klicih, peščici primernih klicev, ki nikoli niso poklicali nazaj, kaj šele prišli na obisk... Se je treba oklepat tistega kančka pozitive in upanja, ki še obstaja. :)

Heh jaz si vedno govorim... Če je Snif dobil dober nov dom in normalnega lastnika, ga bo pa tudi Gucci ane :D Samo upam, da ne bo trajalo tri leta tako, kot je pri Snifu. :rolleyes:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov