Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 12, 2011 6:49 pm

Re: Daj si duška

Slavica, oglej si http://www.*****.com in http://www.*****.de. Cene so dosti nižje kot v MrP! Dostava pa bo iz .com pri naročilu nad 60€ brezplačna, pri .de pa 6€ (se ti splača pogledat na obeh straneh, ker so cene na .de ponavadi malenkost nižje).
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor To jul 12, 2011 6:55 pm

Slavica, kontaktiraj Trixi. Meni je zrihtala praskalnik ( lahko vidiš v moji temi ) za 65 € tu nekje.. Iz tujine.
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 12, 2011 6:58 pm

Tako malo košta dostava dandanes v drugo državo? :O
Se vidi, da že precej let ne delam več v špediciji, pa nimam več pojma :D .
Juhu, gremo brskat po netu, hvala vsem, zlate ste :kiss:
Trixi sem že kontaktirala :) .

Pa spotoma še to: koliko sem razbrala, vas veliko živi v blokih. Če boste imele kdaj kakšno vprašanje glede upravnika in njegovega dela oziroma na splošno glede bivanja v večstanovanjskih objektih - lahko se name obrnete na ZS, sem iz foha, bom rada odgovorila in pomagala, kolikor bom lahko :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To jul 12, 2011 7:14 pm

:dash: A mamo kakšno temo naj talenti al kaj takega? Ki pri štorastih sem sicer vidla, da je konkurenca huda, ampak ziher premorem kakšno spretnost kjer brez konkurence zmagam :dash:
Mi je malo prej prišel čestitat sin, da mi je ratalo z eno potezo jajca skuhat in olupit hkrati, pa čez nekaj trenutkov dopolnil čestitke, ker mi jih je ratalo zraven še zažgat. Jajca, ki sem jih dala samo kuhat. :dash: 3 in 1 :rolleyes: :D

Hja, to je pa tko, če si amater, pa jajca kuhaš za zvarke mešat za pse... :fool:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor To jul 12, 2011 7:16 pm

Meni je tud zrihtali Trixi iz *****.de. Super majo res. :good:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jul 12, 2011 8:22 pm

Toliko norih klicev, kot jih imam pa za Guccija pa še ne. :dash: Vsi so si od nekdaj želeli natanko takega psa in mu bodo nudili najbolj popolne pogoje, bolj kot mi in ga hočejo takoj zdaj! Ko pridemo do tega, da se z njihovo psičko ali dvema ne bo razumel, da ne sme jest Hoferjeve hrane in da se oddaja s posvojnino, potem pa rečejo, da bodo še malo razmislili in da pokličejo nazaj. :rolleyes:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 12, 2011 8:26 pm

Verjetno so video videli, ki je res v srce segajoč. Ampak (!) očitno niso brali kaj piše zravn. :D

Upam in upam, da pride na pravi za Guccija, da bo z njim še naslednjih 6+ let. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 12, 2011 9:09 pm

Z vašo pomočjo, predvsem pa po zaslugi zlate Trixi :kiss: , bom že drugi teden dobila kar DVA velika praskalnika, pa še oba skupaj me bosta koštala manj, kot en podoben pri nas :yahoo: :yahoo:

Zdaj se pa lahko nazaj v kožo stlačim 8)

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To jul 12, 2011 9:19 pm

Mislim šit od šita... pa a folku res ni jasn, da je treba pse imet pod kontrolo?!?!?! :dash: In pol jst xy človeček vozim ubogega malega pesa, pogriženega po veterini, da ga skup zaflikajo ... In pol še takega pesa jim na dom nosim, da mi povejo, da se njihov pes goni in je pobegnil... :dash: :dash: Čeprav sem bila v šoku in čustveno zlo "prizadeta" sem jim sicer povedala o tem, da morejo imeti psa pod nadzorom... da naj ga dajo kastrirat pa čeprav je star 10 let, če ima tako močen nagon ... več pa se niti nisem bila sposobna pogovarjat... šele ko sem domov prišla, pa sem videla da sem cela krvava... od obraza, do rok do celega dekolteja...majca in modrc sta bila prepojena s krvjo...
In evo, zdaj jočem kot dež.... zarad malomarnosti ljudi je nastradal bogi mali maltežanček :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To jul 12, 2011 9:52 pm

To je vedno tako - se vsi drugi sekirajo bolj kot lastnik, nastrada pa pes :fool: Težko verjamem, da ima maltežan tako močen nagon, da se ga ne da imet pod kontrolo...

Si bla vsaj v pravem trenutku na pravem mestu. Se lahko tolažiš, da si nardila kar si lahko, in da če te ne bi blo tam, bi lahko bilo še slabše.
:praising:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr jul 13, 2011 4:17 am

Dragi duško, kdaj se bom navadila tako zgodnjega zbujanja? Sem šla včeraj že ob 22.uri spat, pa do pol pete ure in imam oči še bolj zalimane skupaj kot če bi spala :fool:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 13, 2011 6:01 am

A je vredno it do zdravnika ce bruhas ko vidra cel vecer in celo noc pa sploh ne ves zakaj?? :bad: :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 7:40 am

Penny, raje prvo pokliči zdravnika po telefonu, neumno je, da greš ven v vročino, če ni potrebno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 8:56 am

Penny, zveni kot rota-virus (al kako se temu reče). Jaz sem nekaj podobnega dala skozi pred par leti, navadno "dobiš" od otrok (ni nujno, da oni kadarkoli zbolijo, lahko samo prenašajo).
Pokliči zdravnika, opiši simptome. Najbrž boš dobila navodilo, da predvsem nadomeščaj izgubljeno tekočino - če ne bo bolje v toliko in toliko časa, pa boš morala na pregled. Finta je v tem, da če je tole rota-virus, je kar nalezljivo :(
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 13, 2011 9:20 am

Penny, spij kakšen prašek za rehidracijo. Pa pokliči zdravnika, kakor je Leia rekla, da ti po telefonu da navodila :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 13, 2011 10:01 am

Hvala punce :kiss: se že neprimerljivo boljše kot včeraj zvečer in ponoči počutim, malo sem še spala, pila čaj in šla pod tuš, tako da potem nisem šla klicat zdravnice. Če mi bo pa spet slabo, bom šla pa kar tja, ampak po mojem bo vse ok :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 13, 2011 10:07 am

Rotavirus piše, da naj bi bila zraven še vročina + driska, jaz pa sem v bistvu samo bruhala, nič drugega. Zastrupitev s hrano po mojem ni, kaj pa vem, z mojim jedla same sveže in dovolj pečene stvari, pa iste stvari sva jedla in je z njemu vse ok :) za rotavirus priporočajo pitje Cocacole, bom res šla eno kupit, čeprav je ne maram spljoh :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 10:18 am

mja, tile rota in podobni virusi niso nujno vedno enaki - jih je itak več vrst in tko. jaz sem takrat imela oboje (recimo, da sem bila zelo hvaležna, da bil lijak blizu stranišča :lol: poleg tega sem v par dneh shujšala za enih 5 kil), lahko pa je samo bruhanje ali samo driska. če se boš slabo počutila, res raje pokliči zdravnika, ker če je kakšen virus (pa ne pravim, da je), je že zaradi drugih, ki bodo v čakalnici, bolje, da ne hodiš kar tako tja.
(no, jaz k svoji zdravnici brez klica sploh ne morem :) tako da vedno pokličem in povem, kaj me muči, potem pa že sestra pove, ali naj ostanem doma (razne gripe in podobno) ali naj hodim tja :) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 10:42 am

kokakolo priporočajo za ustavljanje driske. če je nimaš, potem najbrž ne bo večjega efekta. rajši si skuhaj zelo švoh metin čaj in ga pij počasi po požirkih. pomirja želodec, ti bo pomagal proti slabosti.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 13, 2011 12:03 pm

K***c pa služba pa malo pasje zijalo pa neprespane noči problemi pa starost pa vse skupi!!! :dash:
Duško, sej nisem še tolk stara da bi morala met SIV LAS!!!!! :girlcry: :girlcry: :girlcry:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov