Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jul 11, 2011 11:01 am

Re: Daj si duška

Če hočeš taketaprouzaresnevsesortne rezultate pejdi na Bled. Običajni testi so taki, da ti roki prešpikajo z enim kupom teh najbolj alergenih zlodejev, pa pol odčitajo od česa so se ti nardili fleki. Če imaš alergijo samo na eno al dve stvari in nimaš nekih hudih težav je čisto dovolj, še zlasti če potem s terapijo težave zginejo, sicer je pa fajn it na Bled, ker ti nardijo vse živo in je tudi terapija potem drugačna, pa kontrole pa tko. Ti kri pa kaj vem kaj vse pogledajo.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 12:13 pm

taperverčki je napisal/-a:Uradno razglašam izredne razmere. Če mam še tok rada vročino, pri 28 stopinjah ne morem dobro spat in se vsa zalimana zbujam vsaj 1x na uro. Nocoj bo evakuacija v pritličje na kavč, kjer bo vsaj 5 stopinj manj. :good:

No, jaz pa recimo dobro zaspim, potem se pa vedno tam nekje ob 5h zbudim, ker mi je tolk slabo da nič več ne morem. In potem lovim mačke, da jih ven zaprem, pa odprem okno in čakam da mine, da grem lahko nazaj spat. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 12:35 pm

All, tebi je pa neki dost slabo zadnje cajte. Da se ne boš še ti kej odknedlila v kratkem? :O ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 3:58 pm

Haha, to pa nič bat. :D

Samo za info - meni je slabo hitro v zaprtih, zatohlih, pretoplih prostorih, na preostrih ovinkih, če je avto prehiter, v trgovini ko pol ure stojim v vrsti me tudi kar oblivat začne... :rolleyes: Nisem narejena za vročino, zato vem da so krive samo vremenske razmere. :blush:

Je pa smotan, ker se okna odpirajo samo cela, zato se pa potem naredi tak slab zrak in me obrne.

Saj drugače se prav dobro počutim, še vroče mi ni tako zelo, da ne boste mislile da s kakšno papirnato vrečko naokoli hodim. :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 4:20 pm

NEEEEEEEEEE pasja pošast je odkrila mačje sekrete. To je sedaj seveda tanajbolj aktualna stvar na svetu.
Že 2x sem se usedla na mačjo klobaso, ki se je malo prežvečena po čudežu znašla na kavču... :bad: :bad: :dash:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jul 11, 2011 4:24 pm

sleepy je napisal/-a:Če hočeš taketaprouzaresnevsesortne rezultate pejdi na Bled. Običajni testi so taki, da ti roki prešpikajo z enim kupom teh najbolj alergenih zlodejev, pa pol odčitajo od česa so se ti nardili fleki. Če imaš alergijo samo na eno al dve stvari in nimaš nekih hudih težav je čisto dovolj, še zlasti če potem s terapijo težave zginejo, sicer je pa fajn it na Bled, ker ti nardijo vse živo in je tudi terapija potem drugačna, pa kontrole pa tko. Ti kri pa kaj vem kaj vse pogledajo.

Jaz sem bila prejšnji teden. Diagnostični center Bled, izpostava Ljubljana, zadaj za pravnim faksom. So me hudooo prešpikali in nič ugotovili. :dash: Je pa res, da niso nekaj strašno zanesljive te metode. Naročila sem se nekaj mesecev prej in sem zdaj prišla na vrsto. Je pa pomoje lahko samoplačniško, če želiš ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 4:27 pm

ni treba, mudi se mi ne glih ne vem kolk, imam pa napotnico. Hvala obema za informacije.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 5:01 pm

Mačja mama, sva že dve. Ubistvu moram pogledati če moja še velja. :girlblush: :D Itak vem na kaj sem alergična, se pa žal ne morem vedno ognit tem stvarem. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 5:26 pm

all je napisal/-a:Samo za info - meni je slabo hitro v zaprtih, zatohlih, pretoplih prostorih, na preostrih ovinkih, če je avto prehiter, v trgovini ko pol ure stojim v vrsti me tudi kar oblivat začne... :rolleyes: Nisem narejena za vročino, zato vem da so krive samo vremenske razmere. :blush:

Je pa smotan, ker se okna odpirajo samo cela, zato se pa potem naredi tak slab zrak in me obrne.

Saj drugače se prav dobro počutim, še vroče mi ni tako zelo, da ne boste mislile da s kakšno papirnato vrečko naokoli hodim.

:lol: torej če dobro tole jaz razumem, je v bistvu tebi takorekoč skoz slabo, pa z mano se ne boš po ovinkih nikoli peljala :lol:

Če boš pa vrečko zaradi slabosti rabla, pa dej mogoče kakšno plastično vzami raje namesto papirnate... :rolleyes: :D
:truce:

Mačja mama je napisal/-a:NEEEEEEEEEE pasja pošast je odkrila mačje sekrete. To je sedaj seveda tanajbolj aktualna stvar na svetu.
Že 2x sem se usedla na mačjo klobaso, ki se je malo prežvečena po čudežu znašla na kavču...

:lol: :lol: O tole pa mene tkooooo na Nemota spomni :lol: No vsaj da ti je dolgčas se ne moreš pritoževat Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 5:36 pm

Če vam bo kaj v tolažbo naj zaupam, da jaz ne spim že drugo leto(hormone imam zaradi klimakterija čist zmešane),v nobenem letnem času. Komaj čakam dopust, da mi vsaj zjutraj ne bo potrebno ob 04. vstajat. Preko dneva pa sem zaradi tega omotična in brez energije. Baje moram nekaj let še potrpet, potem pa bo bolje, če me prej ne pobere :) .

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 5:40 pm

sleepy je napisal/-a:
:lol: torej če dobro tole jaz razumem, je v bistvu tebi takorekoč skoz slabo, pa z mano se ne boš po ovinkih nikoli peljala :lol:

Ej! :aggressive: V bistvu sem bolj malo v avtu, v trgovine bolj malo hodim pa zračim kolikor lahko. Tko da ni tok krize. :P

Pa sej niso vse ceste ovinkaste. 8)

Patricija, ti si pa zgodna! :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 5:51 pm

:lol: damage management torej :D

:praising: :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 5:54 pm

Patricija je napisal/-a:(hormone imam zaradi klimakterija čist zmešane)

Ja pa ugasni že to klimo! :O Kaj držiš hudiča užganega! Sej ma ziher on/off tipko, če ne pa kabel precvikej. Slika :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 6:48 pm

:lol: On/off tipke mi odsvetujejo zaradi družinske nagnjenosti k infarktom. Razne naravne zadeve pa so blažev žegen. Imam vsaj konkreten izgovor, da pa res nisem jaz kriva za svoje napake. Samo kaj ko pa mi ne opravičijo. Sem že tolk utrujena, da se tudi sekiram ne več :P .Še ta teden zdržim potem pa bom lahko dva tedna spaaaaaallllla, juhej, samo do konca tedna moram še nekako prilezti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 6:52 pm

Patricija, veš kaj je meni že ene parkrat pomagalo, ko me je napadla nespečnost? Sem namreč precej problematična, ko kdo meni, da bi bilo treba kr tablete jemat, ker jaz bi se to raje sama s sabo zmenila, pa da bi šlo brez kemije. Ampak, ko me nespečnost obdela, grem v lekarno po tablete. Prinesem jih domov, dam škatlo na nočno omarico in - spim k top! :lol: Očitno pri meni to deluje na daljavo :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 7:03 pm

all je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:

Ej! :aggressive: V bistvu sem bolj malo v avtu, v trgovine bolj malo hodim pa zračim kolikor lahko. Tko da ni tok krize. :P

Pa sej niso vse ceste ovinkaste. 8)

Patricija, ti si pa zgodna! :O

Jap, zgodna, ker imam 12 domačih živali za opedenat, dva na sprehod, tretjo ven samo po dvorišču, ena mačka hoče v dnevno, druga v kopalnico, tretja v vežo, četrta, peta šesta in sedma si že kaj zmislita, v 10. posodah vodo zamenjat, pospravit ostanke mokre hrane in ostanke pasjih briketov, pomiti vse posode, pa še dva papagaja opedenat . Zvečer jedo ampak so zjutraj spet takoo lačni :lol: , potem še sebe stuširat in zrihtat, na prvi avtobus in gas v službo. Še dobro, da se vsaj mož , ne boste verjele, čisto sam uštima, vsaj zjutraj no, kosilo in pospravljanje je seveda moja naloga. Sploh imam občutek, da je vse moja naloga, čudno a ne? :D :( In prava uganka mi je, kako nekatere, ki imate množico živali začasno pri sebi zmorete vse poštimat, vsaka čast vam res :kiss: .
Drage moje, z vami mi je lažje, ker, če se nekomu lahko potožiš je malce lažje .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 7:40 pm

Duško, a je lahko jutri že september? Prosim lepo. :angel:
Pa dans naj pada dež, da bom šla tudi jaz žabe kušovat :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Po jul 11, 2011 7:48 pm

Zakaj september? A zarad MH ?
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 7:53 pm

Nope. Uh, kako to lepo razložiti 12-letni deklici :blush: . Ker se bo do takrat moj mož odločil glede ene zelo pomembne stvari in mene malo jezi, da je, čeprav je sicer priden in dober, pri odločitvah pa včasih počasen kot želva :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 11, 2011 8:32 pm

No, zdej pa tud men ni nč jasno, pa mam kakšno leto več kot 12. :girlblush:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov