pola je napisal/-a:bolj oni kričijo nazaj, da ne bo nič, da njihov je prijazen
Haha ta je najboljša, ja.. V bistvu a ni fascinantno to prepričanje ljudi... Njihov pes je prijazen, ne bo nič naredil in ker je njihov prijazen, bodo sigurno tudi vsi psi katere hoče it povohat po nekem čudežu prijazni do njega. Sploh ne dopuščajo možnosti, da lahko kak tuj pes napade njihovega prijaznega psa, ker on pa res nikomur nič noče... In čist vedno, ko nekoga prosiš naj prime svojega psa dobiš isti odgovor "ne, sej moj je prijazen/moj ne bo nič naredil!". Moraš razložit vsakemu posebaj, da mogoče pa res ne bi bilo fajn, da se "kužki povohajo", ker moj ne bo samo mirno povohal tujega psa. Pa dobro, naša dva sta že vsega živega navajena tako, da tudi take padalce lepo prenašata, pri Gucciju je treba pa bolj pazit, ja.
Sva imela pa zadnjič z Guccijem res eno hudo nepričakovano srečanje... Pa sem mislila, da sem v vseh teh letih ukvarjanja s psi in po vseh živih problemih z neodgovorini lastniki, ter njihovimi spuščenimi nikomurneboničnaredil psi, doživela res že vse, kar se da doživet. Sem navajena, da moraš v Ljubljani biti konstantno na preži, ker ti lahko prileti spuščen pes res iz vsakega vogala. Ampak, da bom pa kdaj šla mimo avtobusne postaje in se mi bosta iz avtobusa dol zagnala dva spuščena mala psa direkt proti Gucciju si pa nisem mislila, res. Nimam pojma kako so lastniku sploh dovolili it na bus z odvezanimi psi brez nagobčnika, ampak očitno se tudi to da. V glavnem, na srečo sem ju videla že, ko je bus pripeljal mimo in se ustavljal pri postaji tako, da smo se že takoj umaknili par metrov stran in ju je lahko lastnik še pravočasno poklical k sebi, ko sem se mu zadrla, da naj nikar ne prideta preblizu.