Kje sta jih pa gledala? A se jih pri nas da dejansko kje fizično več videt? Jaz sem skor diplomo nardila skoz raziskovanje, pa sem našla za vsakega kaj proti

. Dejansko sem pa v živo videla samo Prestigio, ki pa me ni navdušil, ker je tisti model žal imel sipix in ne e-ink (sicer podobna, ampak cenejša in manj kvalitetna tehnologija) in popolnoma neprimerno ceno (250€!). So me pa v večini naših tehničnih trgovin gledal kot da iščem samoroga, ko sem iskala e-ink...
Sedaj imam enega naročenega, pa bom povedala kako se obnese ko ga dobim

. Se pa strinjam, barvni e-inki so še v povojih, bo treba počakat na drugo ali tretjo generacijo, ampak sem prepričana da bodo kaj kmalu bistveno izboljšani. Ob takih priložnostih sem vesela da pridno hranim prašička

.
Aha, še dodatek, barvno bo super ker se bo dal gledat gor tud fotografije (kar se sicer da že zdaj, samo so pač črno-bele), pa seveda zaradi ilustracij, ker so v nekaterih (sploh fantazijskih, ki jih jaz obožujem) knjigah zelo zanimiv del, predvsem pa zaradi branja člankov in nenazadnje tudi brskanja po internetu. Predvajanje videoposnetkov je pa zadnja stvar ki bi jo počela z e-readerjem. Za to bi si seveda raje nabavla kakšen lcd *pad.
Drugače imam pa tudi jaz raje tiskano izvedbo, samo moj kriplast hrbet kliče po nečem lažjem

.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda