Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 9:44 pm

Re: Daj si duška

Na videz prijazna, zelooo prijazna mlada družina, opedenana v nulo, okolica njihovega doma fantastično urejena, pridni vsi v družini, skratka za vzgled mnogim bi človek rekel, če....
Ja, če si ne bi omislili živo igračko svoji mulariji, igračko v obliki živega psička, malo ćivavo katero 4.letni mulček prime za prve tačke in jo vrti kakor vrtavko, saj ji bo še tačke izpahnil.
Da ne govorim o tem kako nekoč zgledna družina pušča, da sta otroka in psiček, ki niti ovratnice nima sami na neograjenem dvorišču tik ob regionalni cesti. Najprej priteče na cesto pes takoj za njim pa otrok, ki ga po cesti lovi, saj se mu psiček znova in znova izmuzne, ker nima ovratnico za katero bi ga fantek lahko prijel. Sledi pismeno opozorilo glede prijave na Vurs in na socialno službo. V kolikor se ponovi pa dejanske prijave.Jezna sem. Opažam, da se je odnos do živali poslabšal namesto, da bi se izboljšal.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So jul 09, 2011 9:45 pm

all je napisal/-a:
Dr. Miška je napisal/-a: Aja pa se v Guccija nama je priletel en odvezan pes, ki ga lastnica ni hotela prijet, ker je seveda "prijazen". Zdaj grem pa jest in upam, da je to konec.

No, upam da je večer boljši od jutra. :) Me pa zanima a je Gucci ok? Baba smotana, da ni psa privezala. :negative:

Težave je predvsem v tem, da Gucci ni najbolj navdušen nad psi in ko se od daleč dereš babi naj psa priveže, da čisto resno misliš in sploh ne reagira, je res zoprno. Na srečo je capka lahko prijela drugega psa, ker sicer bi bil joj. In potem ženska vsak presenečena: "A vaš pes je pa hud?", Gucci pa skače na štriku. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So jul 09, 2011 10:11 pm

Patricija je napisal/-a:Uživaj Sleepy , poletje je še dolgo :) .

hehe zame se ponavadi začne enkrat junija in konča proti koncu septembra, da lahko sploh preživim do naslednjega junija in letos je bla že res kriza :D Sej mam napis out of order za vratom obešen :mocking:

Takih zglednih družin s ebojim da niti ni tako malo... A pa kakšno jim rečt se pa ne da? Sej ponavadi se jih ne prime kaj dosti, je pa za probat. Kakšni se vsaj za otroka ustrašijo.

Dr. Miška je napisal/-a:Težave je predvsem v tem, da Gucci ni najbolj navdušen nad psi in ko se od daleč dereš babi naj psa priveže, da čisto resno misliš in sploh ne reagira, je res zoprno.

A samo zoprno? Ti si pa prijazna ;)
Mene to full razkuri. Kaj koga briga če je pes prijazen al ne? Psa na štrik al pa na poleg pa vsak svojo pot mimo. Če se pa lastnika zmenita, da se psi pozdravljajo, pa igrajo pa kakrkoli že, pol se nej pa najprej oba strinjata, predno kakšen pes proti komu leti. :stop:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 10:16 pm

Kako lahko nekdo, ki ima pri kraju bivanja napisano OBALA!!!! napiše, da je šel šele 9. JULIJA plavat!!??!!! :girlcry: :scare: :dash:

(mi smo se danes v Savi kopali.. no, skoraj) :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 10:23 pm

Ja SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :dash: :dash: :dash:

Sem šele prejšni teden začela na sprehod hodit samo v kratkih rokavih (res da po deveti zvečer, ma vseeno) :dash: Za crknit, :dash: skoraj dobesedno!

Čaki malo - skoraj kopali v Savi - a to pomeni, da si skoraj not padla al kako? :rolleyes:
:mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 10:27 pm

Skoraj so se kopali, to je k uno, da seksaš skoraj vsak dan - skoraj si v ponedeljek, skoraj bi v torek... :P

Pa v Savi, pf. V Iško pridite plavat, če ste frajerji 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 10:40 pm

Smo se že v Soči kopali. Nič nas ne ustraši :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 10:59 pm

Dr. Miška je napisal/-a: presenečena: "A vaš pes je pa hud?", Gucci pa skače na štriku. :fool:

Mah, tko kot je Sleepy rekla, hud ali ne, ma da je pes privezan. Ljudje so res nadležni s tem "saj je prijazen". To ne pomeni, da lahko skače po vseh. :rolleyes:

No, saj ve to itak že veste. :)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jul 09, 2011 11:31 pm

Pa dobro, tudi če že imaš spuščenega psa moraš imeti toliko zdrave pameti v glavi, da ga pokličeš k sebi oz. ga greš prijet in umaknit, če se ti nekdo dere iz daljave, da primi psa, ker se ne bo dobro končalo, če pride preblizu tvojemu psu... Ampak ne, ta ženska naju je samo zblojeno gledala ves čas, niti trznila ni, kljub temu, da sem jo najprej lepo prosila, če lahko prime psa, potem sem ji rekla, da čist resno mislim in bo bolje, da prime psa, na koncu sem se mogla že dret in sama it prijet njenega labradorca, da ga je končno prišla na štrik privezat. A je lahko folk še kaj bolj butast? :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne jul 10, 2011 8:52 am

Nama se je to skoz dogajalo, ko sva imela še Tima. Folk je munjen do konca, bolj ko se dereš, da imaš psa, ki ne mara drugih psov, bolj oni kričijo nazaj, da ne bo nič, da njihov je prijazen :fool: :dash: . In potem loviš in tvegaš ugriz tujega psa zato, da preprečiš pretep :dash: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 10, 2011 8:59 am

Hm... hja.... sej.... ta bolj brihtni še svojemu privoščljivo zabrusijo "aha, si jih dobil? Prav ti je..." al pa še kaj bolj briljantno bistroumnega... :dash:

capka je napisal/-a: A je lahko folk še kaj bolj butast? :dash:

Kašen, žal, JA! :rolleyes: Slika

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jul 10, 2011 11:11 am

pola je napisal/-a:bolj oni kričijo nazaj, da ne bo nič, da njihov je prijazen
Haha ta je najboljša, ja.. V bistvu a ni fascinantno to prepričanje ljudi... Njihov pes je prijazen, ne bo nič naredil in ker je njihov prijazen, bodo sigurno tudi vsi psi katere hoče it povohat po nekem čudežu prijazni do njega. Sploh ne dopuščajo možnosti, da lahko kak tuj pes napade njihovega prijaznega psa, ker on pa res nikomur nič noče... In čist vedno, ko nekoga prosiš naj prime svojega psa dobiš isti odgovor "ne, sej moj je prijazen/moj ne bo nič naredil!". Moraš razložit vsakemu posebaj, da mogoče pa res ne bi bilo fajn, da se "kužki povohajo", ker moj ne bo samo mirno povohal tujega psa. Pa dobro, naša dva sta že vsega živega navajena tako, da tudi take padalce lepo prenašata, pri Gucciju je treba pa bolj pazit, ja.

Sva imela pa zadnjič z Guccijem res eno hudo nepričakovano srečanje... Pa sem mislila, da sem v vseh teh letih ukvarjanja s psi in po vseh živih problemih z neodgovorini lastniki, ter njihovimi spuščenimi nikomurneboničnaredil psi, doživela res že vse, kar se da doživet. Sem navajena, da moraš v Ljubljani biti konstantno na preži, ker ti lahko prileti spuščen pes res iz vsakega vogala. Ampak, da bom pa kdaj šla mimo avtobusne postaje in se mi bosta iz avtobusa dol zagnala dva spuščena mala psa direkt proti Gucciju si pa nisem mislila, res. Nimam pojma kako so lastniku sploh dovolili it na bus z odvezanimi psi brez nagobčnika, ampak očitno se tudi to da. V glavnem, na srečo sem ju videla že, ko je bus pripeljal mimo in se ustavljal pri postaji tako, da smo se že takoj umaknili par metrov stran in ju je lahko lastnik še pravočasno poklical k sebi, ko sem se mu zadrla, da naj nikar ne prideta preblizu.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 10, 2011 12:16 pm

Joj :O

Kako sploh psa navadiš na "leteče pse" ? Ok, Gucci itak nima tolerance, ampak vaša dva psa jo pa imata. Sicer zdaj itak nimam psa, tako da sprašujem bolj splošno, videvam pa odvezane povsod in potem razmišljam kako in kaj, če bi ga pa imela... :blush: :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 10, 2011 12:31 pm

Težko! Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 10, 2011 1:10 pm

Če to ni the best, ko je malo toplo, pa vse zveri ležijo okoli ko pokošene (več ali manj na spodnji polici Slika), pa nič ne pada, pa nič ne ropota, pa zraven še malo počiš od smeha, ki Noni nekaj sanja pa smešne glasove spušča (ker drugače je ni slišat sploh, razen une 2x, ko jo je Picko hotel namlatit). Dejstvo, da skoraj nimam kam stopit je zanemarljivo v primerjavi s tem, da ko ne spijo, stopim kam še težje... no, razen na kakšno žvau. To pa res vedno lahko! :mocking:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 10, 2011 3:00 pm

Malo toplo?! Sleepy optimistka :D .
Vroooččeeeee je kot v peklu, a je res treba tkole, no, halo tam gor?! :devil:

Naše mačkovje se tudi samo po ploščicah valja, najboljš, da se grem še jaz :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Ne jul 10, 2011 3:02 pm

Jaz samo upam, da bo jutri kaj mokrote dol padlo in nekaj stopinj ohladilo, ker do petka takole.... :devil: Ni za živet ne za umret! :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 10, 2011 3:45 pm

Tudi naši dve večinoma igrata mrliče, samo eno nežno zavijanje se je 1x slišalo, ko je Fergie imela željo it na balkon. Gotovi sta, jaz pa tudi. :rolleyes: 33 stopinj je preveč! Pa to je v senci. :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 10, 2011 4:06 pm

Pritličje (smo na naravni skali): 22 stopinj, kar malo zebe. Mansarda 28+ stopinj. A uganete, kje spijo vsi mački? :fool: :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 10, 2011 4:20 pm

Ja, v mansardi, kje pa? :O Da lahko pol jamrajo, kako jih mučiš. :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov