ok ... Jaz se moram nujno pritozit nad dnevom!
Moj dan se je zacel lepo, sonce je sijalo, Jalla je bila bolj malo tecna, skratka lepo je bilo ... Potem pa je okrog poldne crknil internet. Pustila sem ga, da se poveze sam in seveda se ni (nisem vedela za sosedino zgodbo, ki je povezana z modemom na katerega je Trixa the dihurka zlila kozarec vode). Odlocila sem se, da bom prijazna vnukinja za babico, ki se odpravlja na morje in nabrala fige in marelice. Ko sem se ze odpravljala in me je modrozelena priganjala naj jo peljem ze v sluzbo, kot sem ponudila, mi je zazvonil telefon. Bila je babica, ki je povedala, da je ze na morju.

Vseeno sem se odlocila, da grem domov, ker je hisa itak prazna. Odpeljala sem se domov, spotoma odlozila se modrozeleno v sluzbi in ko sem prisla domov, zlozila stvari iz avta, da jih odnesem notri, ugotovila, da sem brez kljuca.

Ok, mami skriva vedno kljuc pod nekimi kamni, pogledam tja, kljuca ni. Dobro ... Cel teden je bil odprt balkon, lahko splezam, pogledam, ampak babica je skrbno zaprla balkon preden je sla na morje. Itak! Gladko sem se usedla v avto in odpeljala nazaj v stanovanje. Ko sem parkirala avto (ki mu btw ze gori lucka za prazen tank), sem stopila iz avta in ugotovila, da se pustila ciiiisto vse na travi pred hiso.

Sosede ni bilo doma, ker je bila v trgovini, zato sem se gladko spet usedla nazaj v avto in odpeljla nazaj v prejsnji dom, da vzamem kljuc od tega stanovanja, da dobim kljuc od hise. Ko sem prisla koooncno nazaj, mi je zazvonil telefon, soseda prosi, ce ji posodim mikser. Bila je 3x v trgovini, kjer seveda ni dobila vseh sestavin za torto, ki jo pece, v vecih razlicnih trgovinah, in seveda niso imeli vseh ker jih je povsod zmanjkalo. Ko je koooncno nabrala stvari je ugotovila, da so ji starsi na morje odpeljali mikser.

Posodila sem ji mikser in povedala mi je svojo zgodbo dneva. Od tega, da so dihurji posrali pol fleta, do tega da ji je en izmed njih zlil kozarec na vso elektriko, pred tem je padla izpit, v vseh trgovinah je zmanjkalo masla in mletih mandljev, ... Skratka, en shity dan je danes.

Aja pa se v Guccija nama je priletel en odvezan pes, ki ga lastnica ni hotela prijet, ker je seveda "prijazen". Zdaj grem pa jest in upam, da je to konec.rem vec.