Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 11:02 am

Re: Daj si duška

Leia je napisal/-a:aja, greš ti spet v penzijo al kakšne načrte si imela? :D (vsaj zdi se mi, da sem enkrat brala, da bi šla zdaj v penzijo, potem pa delat, ko boš stara :) )

Jaz to čisto skozi načrtujem, le politične strukture me ne podpirajo, pa tudi loto zadetki se me izogibajo (mogoče bi res morala začet igrat) in miljonarji nekak ne stojijo v vrsti da bi mi zapustili del premoženja. Šit pa tak lajf, kaj naj rečem. :D

Služba nima veze z mano, lih malo prej je na mail priletelo obvestilo za razpis na drugem koncu firme.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jul 08, 2011 11:11 am

Bravo zalarjeva :drinks:

Se pravi, če potresniki ponujajo službo samo do konca leta, bo 2012 res konec :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jul 08, 2011 11:16 am

Cats je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:aja, greš ti spet v penzijo al kakšne načrte si imela? :D (vsaj zdi se mi, da sem enkrat brala, da bi šla zdaj v penzijo, potem pa delat, ko boš stara :) )

Jaz to čisto skozi načrtujem, le politične strukture me ne podpirajo, pa tudi loto zadetki se me izogibajo (mogoče bi res morala začet igrat) in miljonarji nekak ne stojijo v vrsti da bi mi zapustili del premoženja. Šit pa tak lajf, kaj naj rečem. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: Tole je pa skoraj kot da bi svojo avtobiografijo brala. Sploh tisti del o začet igrat loto. :lol: :lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 11:27 am

se bom še jst mal poduškala:
sem neprespana, povaljana, dlakasta, pogrizena in malček polulana, ampak ne bi mogla biti srečnejša!!!! :yahoo: :kiss: <3 <3 <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 1:02 pm

:O Duško?!? :girlcry: Murvi v parku pred službo so porezali vse veje, ki jih dosežem! :girlcry: Kaj nej pa zdej za malco jem?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 1:03 pm

:clap: Kako malo potrebujemo, da smo srečni! :lol:
Mene npr. že lep drekec kosmatinčkov v wcju razveseli. :D
Danes sem pa spala, obkrožena z malimi kosmatinčki iz Pomurja in bilo je super. Je bilo prav z namenom testiranja njihovih navad in karakterja, kdo se rad gužva pri človeku..
Zmagal je Tristan, pa Janoš se je izkazal za velikega crkljivca, ki mu bližina prija. Na dosegu roke so bili pa tudi ostali trije. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Pe jul 08, 2011 5:50 pm

2 tedna že delam, pa se nikakor ne morem navaditi na nov ritem. Zdaj sem tako utrujena, ampak čisto vesela, da je že vikend.. :clap:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 5:58 pm

:lol: :lol: Jaz se že več let ne morem navadit na to, da je treba v ponedeljek v službo. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 6:00 pm

moja bučka je tako nesramežljiva mačka... ona je razvila en tak pogojni refleks, da mora nujno lulat v tisti wc, ki ga prvega odprem pa začnem pucat. včlasih je celo tako zelo nesramežljiva, da meni nič tebi nič spusti klobaso notri. in sem potem obsojena, da jo voham, ker si ne upam premaknit, dokler ne opravi, da je ne bi zmotila...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 6:09 pm

Duško...a si mi res moral (tudi) na takle način dat vedet, da nuuuujno potrebujem dopust??!!
:dash: :dash: :dash: :girlcry: :girlcry: :girlcry:
f*k ej... :dash:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jul 08, 2011 6:10 pm

kozmopolitanka je napisal/-a:moja bučka je tako nesramežljiva mačka... ona je razvila en tak pogojni refleks, da mora nujno lulat v tisti wc, ki ga prvega odprem pa začnem pucat. včlasih je celo tako zelo nesramežljiva, da meni nič tebi nič spusti klobaso notri. in sem potem obsojena, da jo voham, ker si ne upam premaknit, dokler ne opravi, da je ne bi zmotila...

loool moja tud to dela sam jaz ne čepim zraven in je ne gledam :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 6:19 pm

sej je ne gledam, se obrnem stran :lol: ne upam it stran, da je ne bi prestrašla.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jul 08, 2011 8:33 pm

:dash: ok ... Jaz se moram nujno pritozit nad dnevom!
Moj dan se je zacel lepo, sonce je sijalo, Jalla je bila bolj malo tecna, skratka lepo je bilo ... Potem pa je okrog poldne crknil internet. Pustila sem ga, da se poveze sam in seveda se ni (nisem vedela za sosedino zgodbo, ki je povezana z modemom na katerega je Trixa the dihurka zlila kozarec vode). Odlocila sem se, da bom prijazna vnukinja za babico, ki se odpravlja na morje in nabrala fige in marelice. Ko sem se ze odpravljala in me je modrozelena priganjala naj jo peljem ze v sluzbo, kot sem ponudila, mi je zazvonil telefon. Bila je babica, ki je povedala, da je ze na morju. :dash: Vseeno sem se odlocila, da grem domov, ker je hisa itak prazna. Odpeljala sem se domov, spotoma odlozila se modrozeleno v sluzbi in ko sem prisla domov, zlozila stvari iz avta, da jih odnesem notri, ugotovila, da sem brez kljuca. :dash: Ok, mami skriva vedno kljuc pod nekimi kamni, pogledam tja, kljuca ni. Dobro ... Cel teden je bil odprt balkon, lahko splezam, pogledam, ampak babica je skrbno zaprla balkon preden je sla na morje. Itak! Gladko sem se usedla v avto in odpeljala nazaj v stanovanje. Ko sem parkirala avto (ki mu btw ze gori lucka za prazen tank), sem stopila iz avta in ugotovila, da se pustila ciiiisto vse na travi pred hiso. :dash: Sosede ni bilo doma, ker je bila v trgovini, zato sem se gladko spet usedla nazaj v avto in odpeljla nazaj v prejsnji dom, da vzamem kljuc od tega stanovanja, da dobim kljuc od hise. Ko sem prisla koooncno nazaj, mi je zazvonil telefon, soseda prosi, ce ji posodim mikser. Bila je 3x v trgovini, kjer seveda ni dobila vseh sestavin za torto, ki jo pece, v vecih razlicnih trgovinah, in seveda niso imeli vseh ker jih je povsod zmanjkalo. Ko je koooncno nabrala stvari je ugotovila, da so ji starsi na morje odpeljali mikser. :lol: Posodila sem ji mikser in povedala mi je svojo zgodbo dneva. Od tega, da so dihurji posrali pol fleta, do tega da ji je en izmed njih zlil kozarec na vso elektriko, pred tem je padla izpit, v vseh trgovinah je zmanjkalo masla in mletih mandljev, ... Skratka, en shity dan je danes. :dash: Aja pa se v Guccija nama je priletel en odvezan pes, ki ga lastnica ni hotela prijet, ker je seveda "prijazen". Zdaj grem pa jest in upam, da je to konec.rem vec.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 9:20 pm

oaza88 je napisal/-a:Duško...a si mi res moral (tudi) na takle način dat vedet, da nuuuujno potrebujem dopust??!!
:dash: :dash: :dash: :girlcry: :girlcry: :girlcry:
f*k ej... :dash:

:praising:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 9:32 pm

Veš kva dragi Duško, hvala ti za mojga fanta. :kiss: Po usranem štartu dneva, ko te na jutro ko lahko spiš, sodelavka zbudi ker se ji ne vem zakaj un moment mudi urnik pisat, brez da bi vidla moje opombe o prav tem urniku in me potem itak spravi v slabo voljo s slabim urnikom ko enkrat končno pridem delat, pa po savni zunaj, pa klimi notr, pa vneti bezgavki in švicanju v 3 dni, brez cigaret in brez čik pavze... No, pridem zvečer domov in me, hvala fantu, čaka v hladilniku ene par mojih najljubših čajev, fajn ohlajenih, da grem z enim lahko končno na balkon enga prižgat. :girltruce:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 08, 2011 9:36 pm

Dr. Miška je napisal/-a: Aja pa se v Guccija nama je priletel en odvezan pes, ki ga lastnica ni hotela prijet, ker je seveda "prijazen". Zdaj grem pa jest in upam, da je to konec.rem vec.

No, upam da je večer boljši od jutra. :) Me pa zanima a je Gucci ok? Baba smotana, da ni psa privezala. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 9:14 am

Kozmopolitanka, to tud moji včasih delajo, samo so pri sr**ju tok flegma, da samo pokrijem sekret in pridem nazaj, ko konča. :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 9:21 am

hm bom probala. samo najprej pri lulanju, da ne bo potem s čim "napol ven" okol skakala :lol: :lol: :lol:

so pa moje bolj plašne sorte...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 9:20 pm

:yahoo: :yahoo: :yahoo: raaaataaaloooo :yahoo: ratalo mi je it letos prvič plavat :yahoo: Sem bla že čisto dehidrirana in skoraj čisto preč. Pojma nimate kako je to grozno, če je človek s celim bitjem in žitjem tkole odvisen od morja in plavanja, pa ne more it plavat, ker je premrzlo... Tko, zdej lahko spet živim, pa lahko še mislit pa fukcionirat začnem :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 09, 2011 9:29 pm

Uživaj Sleepy , poletje je še dolgo :) .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost