zvesti pes
Re: Pupa (prej Paste), Lev in Lenna
, hvala dr. Miška 
Moderator: jernejch
zvesti pes
, hvala dr. Miška 
zvesti pes
. Brikete je še vedno s tal oziroma iz roke
, navezala je stike z vsemi mačjimi sostanovalci, največja frenda sta pa itak z Levom
. Trenutno še malo delamo na socializaciji, ker je postala rahlo dominantna, to pomeni, da renči na mačkone če se približujejo igračam, oziroma če je ona na kavču in bi tudi kateri od njih rad šel gor
. Se mi pa zdi, da uspešno napredujemo
. Najpomembnejša novost pa je, da je Pupa začela osvajat našo veliko pasjo mrcino Baja
. Takoj ko pride na dvorišče jo zašiba do vhoda v njegov boks in se mu vrže na hrbet, potem pa še glavico porine med prečkami da jo lahko polupčka
. Mislim, da bosta lahko kmalu skupaj tudi na vrtu brez da bi ju ločevala ograja
. Skratka Pupa se uspešno vklaplja v naš mali zverinjak.
udomačen tiger

udomačen tiger

zvesti pes
. Najprej sem iz preventivnih razlogov dala Baja na povodec, Pupa pa naju je čakala pred boksom. Previdno sem odprla vrata in prvič sta si bila skupaj s smrčki brez ograje
. In na moje presenečenje je naša velika mrcina pokazala toliko nežnosti in previdnosti ki si ju pri njemu niti predstavljala nisem
(za boljšo predstavo Bajko je tak kot nekaj večji in kompaktnejši NO) Potem smo odšli na travnik, kjer sem ga po 10 minutah spustila, veselo je tekal okoli in vsake toliko prišel malo posmrčkat Pupo
. Je pa tale naša mala gospodična ena ful pogumna pasja rit, oziroma lastniška
, ko sem ju imela spuščena na dvorišču, je šel Baj povohat košaro z njenimi in mačjimi igračami, in a si lahko predstavljate da je tale mala grizolda zarenčala in mu skočila v gobček
. Saj me je skoraj kap
, Baj pa je samo počepnil in sklonil glavo ter se elegantno umaknil
. Res je zlat tale naš veliki pesjan, pravi gentelman 
udomačen tiger
Kraj: Prebold

zvesti pes
Zlati Baj!! Sem rekla, da bo znal pazit, kot taki veliki norci znajo. 
udomačen tiger
Pa mislim, da bo sčasoma ok, temu pripisujem njeno mladost (je šele 1 leto napolnila). Moj prejšnji velik pes je imel pa ogromno občutka, je bil zelo nežen 

zvesti pes
. Danes mi je celo uspelo naredit nekaj fotk male in velike pasje riti
. jih bo dr.Miška prilepla ko bo imela čas. Trenutno je kao najbolj pridna princeska Lenna
, ona je na splošno zlo neproblematična muca razen da je podvržena stresu in slabo prenaša kakršne koli spremembe, je pa presenetljivo dobro prenesla prihod Pupe
. Lev in Pupa se pa po moje mal rangirata, ker bi bla rada oba glavna
. Ampak to bomo počasi uredili. Sta pa smešna, en brez druzga ne morta, se stalno iščeta ampak ko je pa vprašanje kavča igrač in spalnice je pa kriza
.
udomačen tiger
Kraj: Kranj
bbpikica je napisal/-a:Je pa tale naša mala gospodična ena ful pogumna pasja rit, oziroma lastniška, ko sem ju imela spuščena na dvorišču, je šel Baj povohat košaro z njenimi in mačjimi igračami, in a si lahko predstavljate da je tale mala grizolda zarenčala in mu skočila v gobček
. Saj me je skoraj kap
, Baj pa je samo počepnil in sklonil glavo ter se elegantno umaknil
. Res je zlat tale naš veliki pesjan, pravi gentelman
zvesti pes

udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Ljubljana

udomačen tiger
slavica je napisal/-a:A dej noooooo!![]()

zvesti pes
Mami jaz in Pupa smo se odpravile na potep. Najprej smo šle nakupit brikete za vse repate in kosmate, pa plačat položnice, potem smo pa malo kofetkale pri meni v službi- Pupa je od nakupovalnih naporov in babjega čveka na kavi omagala
. Ko smo se malo odpočile, smo se odpravile na Šmartinsko v Mercator center , saj se ve ane na stojnico DZZŽ Kranj
. Ko je Pupa zaslišala glas ene od svojih začasnih skrbnic, mi je skoraj skočila iz naročja od veselja
. Veselje je bilo res veliko, obe svoji začasni skrbnici je pošteno polubčkala
. Na žalost, smo morale stojnico kmalu zapustiti, saj veste kužati v trgovine nimajo vstopa
. Po prihodu domov jo je Pupa jadrno ucvrla v spalnico in nadaljni dve uri ni bilo ne duha ne sluha o njej. Ja shoping in kofetkanje je naporen šport tudi za pasje gospodične
. Proti večeru pa se je veselo igrala s svojimi mačjimi prijatelji in seveda novo igračko, ki smo jo kupile na stojnici DZZŽ Kranj. Toliko za danes lep pozdrav vsem od Pupe in njene druščine
zvesti pes
zvesti pes
. Pupa že zelo dobro razume ne in ne sme. Odvadila se je brskanja po smeteh, še vedno pa pobira po tleh a na ukaz ne in ne sme sputi in gre stran
. Zdaj tudi redno je brikete iz posodice, ni več potrebno hranjenje iz roke. Malo nam še nagaja odpoklic, ker takrat kar ogluši ampak zdaj sem ubrala novo taktiko
, če pride takoj dobi priboljšek in stanje se je začelo izboljševati ( čeprav z odpoklicem je problem samo na domačem vrtu na sprehodu pa ne). Še vedno pa je manjši problem med njo in Levom, samo jaz mislim, da jo Lev namerno izziva, ker z Lenno nimata nobenih težav
. Je pa njen prihod v našo družino močno vplival na prehrambene navade naših dveh izbirčnih mačjih riti, sedaj sta začeli veliko več jesti kot pa prej
Skratka dolgčas nam ni in namesto počitnic imamo pri nas poletno šolo
.
udomačen tiger
Pa tale ovčar je krasen! Full luškan parček sta skupaj. 
zvesti pes
udomačen tiger
Kraj: Kranj
.Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov