Klubska Srečka

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 2:39 pm

Klubska Srečka

Konec tedna najdena povožena mala muca, posledice srečanja z avtomobilom so hematom v zadnjem delu, udarjena tačka in rep, zaenkrat ni videti, da bodo kakšne posledice, hematon tudi ni nevaren.
Danes je bila sterilizirana in čipirana, negativna je na FeLV in FIV, čez nekaj dni bo še cepljena, nakar bo iskala nov dom.
Člani Kluba B so ji kupili lep transporterček in poravnali stroške sterilizacije. :kiss:

Slika

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 2:45 pm

Re: Klubska Srečka

:kiss: Iiii, kako luštna srčica! :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr jul 06, 2011 2:48 pm

Še več takih gentelmanov, ki bodo tako radodarni! Veseli za Srečko! :clap: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 2:48 pm

O kakšna facka <3 o kakšni pobarvani prstki <3

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jul 06, 2011 2:53 pm

Oba, ki sva skrbela zanjo, bi jo zelo rada obdržala, vendar na žalost nimava prostora. Močno upama, da bo našla lep domek in prijazne lastnike, ker je res pravi cukerček. Ko ne raziskuje se zelo rada crklja v toplem naročju in vmes non-stop prede :) .

Vso srečo Srečka!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 2:59 pm

V drugačnega kot prijaznega je seveda ne damo. Mora biti pa še varen, z dobro papico, veterinarsko oskrbo, če jo bo potrebovala in radi jo morajo imet. :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 06, 2011 3:08 pm

ohhh nooo <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 3:14 pm

Tale bo pa... 8) se prav vidi neverjeten potencial! :rolleyes:

Cats, glej drugo fotko! :P :D
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 06, 2011 3:16 pm

Njen mili pogled me spominja še na enega takšenga pri Cats doma :D :lol: .

Drugače pa srečno, Srečka :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr jul 06, 2011 3:19 pm

Lepa bejba.... :kiss:
Sem taka kot sem, ne taka, kot bi drugi želeli da bi bila. Imam polno napak in pomanjkljivosti - sem pač le človek, ne bog.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 3:29 pm

Alexx je napisal/-a:Tale bo pa... 8) se prav vidi neverjeten potencial! :rolleyes:

Cats, glej drugo fotko! :P :D

*šiva* je napisal/-a:Njen mili pogled me spominja še na enega takšenga pri Cats doma :D :lol: .

Gledam, ja, gledam in sem čiiiist paf <3

šiva, ti še nisi N-Č doživela - bi mogla Mačjo mamo vprašat, kako jo je gledala, k da jo bo na pol prežagala :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 3:38 pm

Tole je pa ena uvornk želva. To bo baba in pol. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Sr jul 06, 2011 6:23 pm

Gašper in Anja je napisal/-a:Oba, ki sva skrbela zanjo, bi jo zelo rada obdržala, vendar na žalost nimava prostora. Močno upama, da bo našla lep domek in prijazne lastnike, ker je res pravi cukerček. Ko ne raziskuje se zelo rada crklja v toplem naročju in vmes non-stop prede :) .

Vso srečo Srečka!

Ne razumem lih poteka dogodkov.. A vidva sta jo našla že povoženo in sta jo pol mela doma neki časa? Al sta jo našla, neki časa mela doma (in očitno malo tud zunaj), nato pa jo je zbil avto in zdaj nimata več prostora al kako? Nočem koga napadat, samo zanima me, kako je to potekalo.. Babji firbec, pač :)

Drugač se pa pridružujem vsemu cviljenju in vzdihovanju, Srečka je res krasotica :kiss: Še ena kjutkana želvica pri MH. Očitno tu res nimate drugačnih ko pa fül kjütkane. :girlblush:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 8:10 pm

Cats je napisal/-a:šiva, ti še nisi N-Č doživela - bi mogla Mačjo mamo vprašat, kako jo je gledala, k da jo bo na pol prežagala :lol: :lol:

Še zdej mam včasih nočne more.... :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:00 pm

Gre torej za "mili" ali "milin" pogled? :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:36 pm

Torej, da odgovorim na vprašanje. Nekako sva prišla ravno pravi čas, da sva videla, kako ji je čez zadnje tačke in repek peljal avto in je nato pobegnila. Šel sem pogledat za njo, da bi ugotovil če je poškodovana. Ko sem jo našel, se je ubožica vsa prestrašena stiskala v grmu. Stara je približno 3 mesece, torej še premajhna, da bi sama vandrala po svetu. Odpeljala sva jo v klubske prostore, kjer je dobila hrano, mehko posteljico, stranišče in veliko ljubezni, naslednji dan pa jo je pregledala veterinarka, ki je na srečo ugotovila, da ni resneje poškodovana. Večino prvega dneva in noči je prespala v mojem in Anjinem naročju , naslednji dan pa je že počela vse stvari, ki jih male razigrane muce počnejo. Poskrbela sva, da je bila sama samo toliko, da sva lahko šla domov na kosilo.

Na žalost sva oba še študenta in živima pri starših, ki so strogo proti hišnim ljubljenčkom (jaz jih ne razumem), zato je tudi nisma mogla obdržati :( . Poskušala sva poiskati nove lastnike, vendar se je to izkazalo za skoraj nemogočo nalogo :negative: . V zavetišče je nisva hotela oddati, ker živalice ki ne dobijo lastnika po enem mesecu... verjetno vsi vemo, kaj se z njimi zgodi :O . Mačja hiša pa se nama je zdela pravi naslov.

Moram priznati, da je bilo potočenih kar nekaj solzic, ko se je bilo treba posloviti, saj sva muco v teh treh dneh zelo vzljubila <3 . Čeprav sem zadnje dni ,zaradi skrbi za malo Srečko, zelo malo spal, bi vse še enkrat ponovil. Navsezadnje nama je uspelo rešiti ljubko majhno bitjece, ki bo še dolgo časa nekomu prinašala vsaj toliko veselja in sreče kot ga je nama :) .

Gašper
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:41 pm

Sem videla tole lubico in v živo niti slučajno nima milinega,pač pa ima res mil pogled. ;) Pa prede ko velka in glas ima tudi že močno razvit, kar pokaže, ko greš od nje. Lubica. :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:42 pm

No, čez nekaj let bosta samostojna in potem vama bo zagotovo pot prekrižala neka druga, vama namenjena mačja ritka ;) Hvala, da sta tejle simpatični bučki tako lepo pomagala. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 10:05 pm

Srečka je ok, rada papa, je zelo družabna tako z ljudmi kot tudi z drugimi mucami, vendar je v karanteni in žal ne more do družbe, zato ves čas joka pred vrati.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Sr jul 06, 2011 10:36 pm

Gašper, hvala za razlago in hvala, da sta ji pomagala :angel: Me veseli, da je z njo vse ok :kiss:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Naslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov