Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 8:24 am

Re: Daj si duška

PS: knedl, te mamo rade, da veš :praising:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 8:30 am

Leia, jaz sem mogla nekaj časa nazaj vadit s komolcem, in je rekla zdravnica naj si utež kupim - pol, ko je videla, kako sem popraskana, se je premislila in ukazala, naj raje vsak dan s to roko Milo primem in pol ure prenašam :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 8:49 am

Hehe, jaz sem si pa skušala predstavljati, kako dvigujem uteži z nogami, medtem ko okrog mene leta 2-4 mačkov ... Se mi je zazdelo, da mi nekaj na tej sliki ni posebej šlo skupaj, tako da sem si nato predstavljala našega Yodija kot središče telovadnice! In potem je bilo nenadoma vse logično ;) (nja, če ne bo šlo drugače, bodo pa uteži pele za zaprtimi vrati :D )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 9:11 am

sleepy je napisal/-a:A dej, hudiča no, to boš pa ja lahko zvedla. Sej za to pa ne rabiš kakšne posebne detektivske žilice. Menda je že kdaj komu povedal kje njegov tast in tašča stanujeta? Če ne ga pa pač vprašaj. Pa mogoče ne v istem stavku, ko ga vprašaš še za mačje potemce, če se da :rolleyes:

Še meni bi blo sumljivo, če bi me kdo spraševal po priimku mojih staršev in njihovem naslovu, pa vem, da niso naredili ničesar napačnega. Sicer pa v to smer ne bom šla. Sodelavec se zaveda, da to ravnanje ni ok, zato bom rajši še naprej pritiskala nanj, da naj situacijo sam uredi. Za začetek sem mu prinesla zloženko VURSa o odgovornem lastništvu psa z označenimi deli, ki se mi zdijo pomembni (definicije mučenja živali, dolžnostni lastnika živali - preprečevanje nezaželenih legel, preobremenjevanje...). Poiskala pa bom še kaj literature, ki se nanaša prav na mačke. Mogoče bi sestavila še "cenik" za vse prekrške, ki jih ti ljudje izvajajo. Upam, da se bo podkrepljen z vsem tem materialim lažje odločil za akcijo.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To jul 05, 2011 9:27 am

Tudi kul :good:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 9:35 am

Taperverčki, DZZŽKR ima eno fajn zloženko o teh zadevah http://www.dzzz-kranj.si/sites/default/ ... arrier.pdf - če misliš, da bi imelo kaj učinka ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 9:54 am

Sem posredovala še linke na uradni list in kateri členi ZZZiv in Pravilnika o zaščiti hišnih živali naj si prebere. Uradni list pač izgleda bolj grozeče in daje težo mojim besedam. Bom dodala še tole kranjsko zloženko, hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 10:48 am

"......Mogoče bi sestavila še "cenik" za vse prekrške, ki jih ti ljudje izvajajo. Upam, da se bo podkrepljen z vsem tem materialim lažje odločil za akcijo...."

Taperverčki, "cenik" smo že sestavili - glej Leiin link ;)
Zna bit, da bo pomagal, res. A ni bolje odštet kapavem 90 EUR za S eni recimo solidni veterini kot par sto državi?!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 10:58 am

Sem videla in tudi že posredovala.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jul 05, 2011 11:22 am

helena je napisal/-a:Bolniška :girlcry:

Ne klič :devil:

Se je začel s prehladom, cel vikend glavobola, včeraj (dobesedno) sc**a kri... Zdravnica ugotovila, da imam vneto grlo, uho, sinuse pa še ledvice za piko na i . Sej v bistvu se še fenomenalno počutim glede na stanje v katerem se nahaja moje truplo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 11:30 am

Tecka je napisal/-a:Se je začel s prehladom, cel vikend glavobola, včeraj (dobesedno) sc**a kri... Zdravnica ugotovila, da imam vneto grlo, uho, sinuse pa še ledvice za piko na i . Sej v bistvu se še fenomenalno počutim glede na stanje v katerem se nahaja moje truplo.

:lol: :lol: :lol: ja, za truplo tudi presenetljivo dobro tipkaš :lol:

Ni zdravo bit bolan! :mocking: Pozdravi se Slika

:truce:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jul 05, 2011 11:34 am

Srečam kolegico na hodniku... In vpraša čuj, ti maš mačke ne, kje si jih dobila? In ji začnem razlagti o MH, pa mi useka ven - eh, tam pa menda ni fajn mačke vzet, ko ti lahko pridejo gledat kak skrbiš za njo, pa pogodbo moreš podpisat, pa s tadobro hrano jo moreš hranit. Jo bom rajš kr pr kakem kmetu ko se ne sekira vzela :O

Zdale, par ur kasneje, sem si šele nardila spisek v glavi kaj vse ji bom povedala ko jo naslednjič vidim. Prej sem bla v prevelikem šoku :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor To jul 05, 2011 11:39 am

Kar dokazuje, da dober glas res seže v deveto vas.. :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 12:00 pm

Tko kot je Gina rekla. :girlyes:

Meni je tko zanimivo, kako se odrasli ljudje vedno probajo na 100 in 1 način izogibat kakršnikoli odgovornosti. Pogodba je bavbav samo če jo imaš namen kršit. :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 12:16 pm

Hm, kako se odjavt od prejemanja info maila? Od neke bivše kandidatke za županjo prejemam te info maile/vabila/... pa mi gre na živce. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 12:17 pm

meni pa kakšen celo prav pride :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 12:22 pm

all, načeloma mora biti v tem mejlu napisano, kako se odjaviti. če ni, lahko odgovoriš na to sporočilo in napišeš, da bi se rada odjavila. če ne bo odgovora, predlagam, da preveriš, ali obstaja še kakšen mejl, na katerega bi se lahko obrnila (nekateri info mejli niso pregledovani, imajo pa potem kakšne druge kontaktne podatke). v skrajnem primeru obstaja možnost prijave takšnega pošiljatelja, ampak po navadi se da prej vse urediti ;)
(sem pa ravno par dni nazaj na FB objavila člene zakona, ki to urejajo, lahko pogledaš ;) )

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 12:47 pm

Ma ja, meni pa tak občutek nelagodja daje. :blush:

Hvala Leia, bom pogledala. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 1:08 pm

all je napisal/-a:Hm, kako se odjavt od prejemanja info maila? Od neke bivše kandidatke za županjo prejemam te info maile/vabila/... pa mi gre na živce. :rolleyes:

:mocking: tržno inšpekcijo pokličeš :mocking:

:truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 7:50 pm

Se počuti kot morilec... :'( :'( V parku našli ptička, pa kljub trudu ni šlo. :girlsad: :'(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov