Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jul 04, 2011 1:33 pm

Re: Daj si duška

Leia je napisal/-a:lej, Sleepy, sej je enostavno - lahko voziš po omejitvah :P
Če si imela pa tele v mislih, te pa potolažim: http://www.policija.si/index.php/compon ... i-hitrosti

Skoraj bi si želela it tja k sodniku in na glas povedat, da ne morem celo življenje vozit, kot da celemu svetu ne delajo smerniki :lol:

Ja, jaz to že vem, ampak avtu mojemu noremu ti to dopovej... al pa uri, da nej bolj počasi teče :fool: :mocking:

Aja, smerniki... hm... sitna reč. To grem pa lahko s tabo s kakšnim transparentom, ker ta trik pa mene tudi nervira. Jaz ne vem a se kej doma na računu za elektriko pozna, če smernike šparaš al kaj :O

Bemtiš! Slika Bo treba malo pešhondo vozit, pa bo manj skrbi.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:49 pm

Ne, sej v mojem primeru je smernik bil, pa ga ne bi smela upoštevat ;) Je avto lahko tehnično neizpraven ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po jul 04, 2011 1:57 pm

Leia je napisal/-a:Ne, sej v mojem primeru je smernik bil, pa ga ne bi smela upoštevat ;) Je avto lahko tehnično neizpraven ;)

Punce, a ne veste, da smerniki so za butaste??? :O Ker ta brihtni itak pogruntajo, kdaj bo kdo zasukal kam... :dash: :dash: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:58 pm

Aha. Sej sploh ne vem, kaj se bunim.... pa sej vse štima. Eni majo pokvarjene, da ne delajo, ko bi morali, drugi pa pokvarjene malo drugače - da delajo, ko ne bi smeli. Simpl, pa vse štima. Samo vedet moraš kako pokvarjene smernike ima avto s kirim se srečuješ. U glavnom - problema nema! :fool:
:D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 2:01 pm

Ja, Sleepy, vedeti moraš.... pa smo spet tam... :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 2:01 pm

sleepy je napisal/-a:taperverčki - utopit hudiča! :drinks:

Sleepy, že dosti so jih, pa še naprej jih bojo - utapljali namreč. In seveda nikoli ne bom dobila kontaktnih podatkov za spisat prijave. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 2:07 pm

Ježeš! Razočaranje utopit, ne kej druzga. :dash: A detektivske žilice pa nimaš dovolj, da bi prišla do podatkov? Pa sej če si prišla do tega, da se nekoga utaplja, pol boš menda tudi še kam naprej?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 2:12 pm

Gina pa sej vedet je pa pol ja čist simpl, ko veš KAJ moraš vedet. Lej, da se da
Vse štima, vsi vse vejo, pa nikjer nobenega pokvarjenega žmigovca ni videt sploh :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 2:30 pm

To je vezano na zgodbo od zadnjič, ko si je sodelavc sposodu moj transporter, da bi poštimal mačke pri tašči. No, očitno mu tašča ne dovoli. :dash: Seveda se mi niti sanja ne, kdo je ta tašča, kje je doma in kako se piše, povedal mi pa tudi ne bo, ker si ne želi težav. Zaenkrat pritiskam nanj, da naj mačke enostavno odpelje na lastno pest.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 3:20 pm

sleepy je napisal/-a:Gina pa sej vedet je pa pol ja čist simpl, ko veš KAJ moraš vedet. Lej, da se da
Vse štima, vsi vse vejo, pa nikjer nobenega pokvarjenega žmigovca ni videt sploh :mocking:

Ja, tile so pa res vzorčni model za naše voznike! :lol: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jul 04, 2011 3:51 pm

Počasi bi si lahko zapomnila, da je treba pri entlarci dvignit cverne, čisto vsakič jih uspem potrgat :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 4:13 pm

Ti jo vsaj imaš!! Jst bi tut entlarco...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 4:18 pm

leia, tole piše v tistmu članku o gorenjskih redarjih...
"Preden smo tudi dejansko začeli izdajati plačilne naloge, smo potrebovali deset dni za prilagoditev programske opreme in organizacijske priprave"

pri nas so kupil in prilagajal programsko opremo več let (pa še zdej ne deluje) :lol: :lol: :lol: o organizaciji pa sploh ne bi upala zgubljat besed :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 5:14 pm

taperverčki je napisal/-a:....... Seveda se mi niti sanja ne, kdo je ta tašča, kje je doma in kako se piše, .......

Nima to veze. Nekega dne oblastno prikorakaj do njega in mu reci, da če ne vidiš, da je mačka poštimana do "danes + x dni", jo boš (taščo namreč, ne mačko :lol: ) , lastnoročno prijavila pristojni instituciji (se dobr sliš,a ne ;) ) in to brez pomisleka. Če boš nastopila dovolj odločno, se bo "usral".
8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 5:17 pm

taperverčki je napisal/-a:To je vezano na zgodbo od zadnjič, ko si je sodelavc sposodu moj transporter, da bi poštimal mačke pri tašči. No, očitno mu tašča ne dovoli. :dash: Seveda se mi niti sanja ne, kdo je ta tašča, kje je doma in kako se piše, povedal mi pa tudi ne bo, ker si ne želi težav. Zaenkrat pritiskam nanj, da naj mačke enostavno odpelje na lastno pest.

A dej, hudiča no, to boš pa ja lahko zvedla. Sej za to pa ne rabiš kakšne posebne detektivske žilice. Menda je že kdaj komu povedal kje njegov tast in tašča stanujeta? Če ne ga pa pač vprašaj. Pa mogoče ne v istem stavku, ko ga vprašaš še za mačje potemce, če se da :rolleyes:

;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 6:24 pm

Vse sodobne organizacije vedo, da so njihovi člani oz. zaposleni njihovo največje bogastvo. Zato skrbijo za redno razgibavanje njihovih možgančkov, dušic in, seveda, telesc.
In ker je MH ena taka hudo sodobna organizacija :good: z jako sodobno šefico :good: , bo celjska izpostava MH čez pol urce udarila en lahen drnec skozi celjske hoste in parke. :yahoo:

Ode moje izležavanje z Drejko in Miško. :dash: :'( Tolaži me edino misel na kontrolno točko B, kjer strežejo superske orehove tortice in kuhajo spodobno kavo. :girltruce: .
Bemtiš, pa oporoke tud nimam še spisane. :scare:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 6:28 pm

Če ti je to prehudo, lahko greš z mano jutri ob šestih. :good:

Zjutraj. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 6:31 pm

:scare: :scare: :scare:
:bye:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 6:40 pm

Boga renata. :kiss:
najprej smo jo v vegetarijanstvo pahnili (odejo onda vsi kruhi s paštetko z Drejko zvečer :) ), zdej mora jest sadje in zelenjavo, pa migat mora, alkohola sploh ne sme, itak, pa še za čike je do konca leta obljubila, da ne bodo več njena obvezna dodatna oprema.
renata, maš da si živa VSAJ 100 let, ker te res rabimo. Sej veš, 60 minut na uro, pa to....no 54 sam še zdej :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 6:43 pm

Pa še baje brez šihta boš baje... Cajta za te stvari na kubike... ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov