Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jul 04, 2011 7:43 am

Re: Daj si duška

:lol: :lol: :lol:

No, vseeno se lepo imej na dopustu, čeprav si ga ne boš s švercanjem popestrila :lol:

:truce:

Knedlčkova veš kako je rekla Spomenka Hribar? (Tko, oprimistično za tolažbo :mocking: ) Da je mislila, da smo že na dnu, pa se korak še kar udira...

Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 10:06 am

Knedlca, jaz ti bom pa tkole povedala: ti maš zdej čopič in platno v rokah (oz. knedlčka u trebuhu). Take kure ti dajo vedet, u kakšno osebo tvoj mulček NE BO odrasu. Če rabiš ramo za zjokat al pa ušes za poslušat, pa maš mojo cifro! :praising:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:25 pm

:dash: Še dobro, da sem ravnokar zvedla, da je baje od petka full nekih novih radarjev in policajev na cestah.... jaz se pa ne morem spomnit, kje vse sem se vozila.... no, za včeraj vem da se nisem. Vsaj to :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:28 pm

Še dobro, da nisi iz Lj. Ker če bi bila, bi šele čez 2 leti dobila cel paket položnic za prehitro vožnjo. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:30 pm

Kaj vse očetu štirih otrok pride na pamet: KLIK :girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:31 pm

Kako a to so samo ljubljančanom poslali? Ker kolega je zaradi tega izgubil izpit :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:38 pm

mateja je napisal/-a:Še dobro, da nisi iz Lj. Ker če bi bila, bi šele čez 2 leti dobila cel paket položnic za prehitro vožnjo. :P

Sej v bistvu me to skrbi.... :blush: Ker sem bila nedolgo nazaj zelo pogosto v Ljubljani.... pa vedno se mi je mudilo :blush:
.... pa par dni nazaj sem zvedla, za tale dvoleten delay.... :fool:

zalarjeva je napisal/-a:Kako a to so samo ljubljančanom poslali? Ker kolega je zaradi tega izgubil izpit :dash:

:O Zaradi dvoletnega deleya pri pošiljanju položnic???? :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:42 pm

Cats je napisal/-a:Kaj vse očetu štirih otrok pride na pamet: KLIK :girltruce:

:lol: :lol: :lol: Vsaj nekaj kar me ne tangira. Nej se bunijo une under 25 :lol: Mene itak živ boh ne prepriča, da grem še enkrat rodit... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:47 pm

Ja, tok točk si je nabral. Ima sicer 8 dni za ugovor, probal bo, bomo videli. Pol leta prepovedi vožnje ima.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:51 pm

:O Čaki malo - okej, točk nabral... tko, sproti, ko te policaji ustavijo na radar. Ampak a za dve leti nazaj je to dobil? Tko, da te malo fotkajo, ko se voziš okoli, pol ti pa čez dve leti povejo, da so te pač za 18 pik pofotkali??? :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:55 pm

Tudi na Gorenjskem/z Gorenjske baje prihajajo obvestilca z zamudo - menda samo 1-letno :scratch: (če se ne motim, zastarajo po dveh letih)
(in ko smo že pri takih in drugačnih kaznih, a kdo ve, kako dolgo se čaka na sodnika za prekrške? jaz trenutno čakam že skoraj 8 mesecev, pa še nič :scratch: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 12:56 pm

Tole z nekajletnim zamikom načeloma velja za stacionarne radarje, ne?
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:02 pm

sleepy je napisal/-a:
Cats je napisal/-a:Kaj vse očetu štirih otrok pride na pamet: KLIK :girltruce:

:lol: :lol: :lol: Vsaj nekaj kar me ne tangira. Nej se bunijo une under 25 :lol: Mene itak živ boh ne prepriča, da grem še enkrat rodit... :D

To ni FEEEER!!! Spet diskriminacija glede na starost!! Jst hočem bit tut zastojn sterilizirana!!! :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:04 pm

Leia je napisal/-a:Tudi na Gorenjskem/z Gorenjske baje prihajajo obvestilca z zamudo - menda samo 1-letno :scratch: (če se ne motim, zastarajo po dveh letih)
(in ko smo že pri takih in drugačnih kaznih, a kdo ve, kako dolgo se čaka na sodnika za prekrške? jaz trenutno čakam že skoraj 8 mesecev, pa še nič :scratch: )

Čim dlje, tem boljše, če je sreča ne prideš na vrsto nikoli.... :mocking:
Sicer je pa menda odvisno kakor na kirem sodišču.

Matr.... ampak... :dash: ... U got me worried. Very Worried.... A zdej nej 2 leti hodim s strahom v nabiralnik? :O Mislim po pošto, V nabiralnik se itak ne zbašem... :mocking:

Še dobro da sem vmes vidla post od mačje mame :lol: :lol: :lol: za trenutek ali dva nisem več worried :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:07 pm

leia, ta enoletni zamik za lj so kazni od mestnega redarstva, ki imajo premične radarje, se prav v avtu, avto parkiran pa pol meri. za druge konce slo ne vem, prekrški pa so res bili stari tam eno leto, več ne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:10 pm

sleepy je napisal/-a::O Čaki malo - okej, točk nabral... tko, sproti, ko te policaji ustavijo na radar. Ampak a za dve leti nazaj je to dobil? Tko, da te malo fotkajo, ko se voziš okoli, pol ti pa čez dve leti povejo, da so te pač za 18 pik pofotkali??? :O

Točno tko sem jaz razumela ja. Neki je nekaj časa nazaj napihal in je bilo nekaj točk, nekaj je dobil pa izgleda v zadnjem času zaradi radarja, za katerega ni vedel in evo- 18 točk in odvzem izpita, pol leta ne sme vozit.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:21 pm

Tok razočarana, da sploh ne bom zgubljala besed. :dash: :dash: :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:22 pm

lej, Sleepy, sej je enostavno - lahko voziš po omejitvah :P
Če si imela pa tele v mislih, te pa potolažim: http://www.policija.si/index.php/compon ... i-hitrosti

Skoraj bi si želela it tja k sodniku in na glas povedat, da ne morem celo življenje vozit, kot da celemu svetu ne delajo smerniki :lol:

Mačja mama, pa menda je ja smisel življenja rojevanje, ne? :lol: (ja, hecam se, da ne bo kakšne pomote)

kozmopolitanka, tudi gorenjsko redarstvo ima težave http://www.gorenjskiglas.si/novice/kron ... k&id=45684 so kolegi že dobili pozdravčke, stare kakšno leto ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:24 pm

Leia je napisal/-a: Mačja mama, pa menda je ja smisel življenja rojevanje, ne? :lol:

Vsaka ti čast da si upaš to rečt na mačjem forumu, obsedenem s S/K :lol: :lol: :lol: :lol: Medalja za pogum na licu mesta!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 04, 2011 1:25 pm

O šit! :O A mi lahko kdo prosim montira cegu POD gas? Al pa če si grem en hud motor že končno kupit... :rolleyes:

taperverčki - utopit hudiča! :drinks:
Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov