Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 12, 2011 10:56 am

Re: Lepotica in zver

Babe :fool: Srčka zlatega ste tko iztirile s temi nemogočimi zahtevki o premikih telesa, da je šel kar v rumplomaro spat :dash:

Slika

Upam, da ste zdaj zadovoljne :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Ne jun 12, 2011 11:11 am

Hihi :D :rolleyes:

Ka je rumplomara?
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 12, 2011 11:26 am

Omara v stanovanju v kateri imaš shranjene prazne pršilce od čistil, škatle od superg, dele plastičnih kant, potovalne torbe (manjše), vrečke z šali in rutami in mačke (oranžne).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 12, 2011 12:51 pm

hja - Meli je videt zadovoljen, torej smo tudi me zadovoljne, anede punce, HrabreBrenilkeZapostavljenihInŠikaniranihInSplohUbogih mačkov (oranžnih).
8)

btw in ot: pri nas smo imeli ne samo rumplomaro, ampak celo rumplkamro (=soba, ki bolje, da je ne odpreš sploh, ker se zna usut ven čuda enih reči, ki so se tam znašle...bogsigavedi kdaj in kako).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 12, 2011 1:20 pm

OT: mi imamo rumplomare, rumplpodstrešje in še dve rumpldrvarnici, pa ni not nobenih mačkov (oranžnih ali neoranžnih)

podpis: odhrčkarjažena
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 12, 2011 1:23 pm

taperverčki, tkole ti bom povedala - dokler je moje rumple polnil hrček, mačkov ni bilo not. Pol sem pa naredila zamenjavo (H out, M in), in se je kvaliteta življenja jako dvignila :good: Oziroma, vsem, razen Meliju, ker je kavč še iz prejšnje epizode, jbg :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 12, 2011 8:09 pm

a veš Cats da imaš svoj smajli?

Slika
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 10:00 pm

Moja je danes rekla nekomu po mobiju, da je Žižek novo knjigo napisal in, da jo bo brala.

Buahahahahaha :lol: Še unih reklam od Lidla ne more prebrat, ne da bi dvakrat vmes zaspala, kaj šele Žižija :lol: Pa še brat se spravi leže, TR se ji na pleksus uleže in potem družno zasmrčita v nou tajm :rolleyes: Ona bo tole brala, to se bomo še smejali :devil:

Pa razen tega, kaj novega sploh ima un za napisat? A je kaj ekstra izfilozofiral od zadnjič ali samo premleva stare žgance? Eno isto, kuča poso... :rolleyes: Kako se pa komu takemu sploh kaj tazga utrne v glavi, če je splošno znano, da umetnost in znanost izvira predvsem iz Trpljenja, povprečen slovenski moški pa trpi ama ništa, razen če slučajno nima hudo Ženo / Taščo, ki od njega zahteva, da si sam pir odpira :rolleyes: Al pa da, kot TR, ne sme srat zunaj sekreta in je kregan, če kup naredi na tleh, potem pa res en safr pade mal večjega kalibra.

Vsekakor upravičeno slutim, da Moja vsebine omenjene tiskovine nikoli ne bo izvedela :devil:

Lahko noč vsem budnim bralkam želi v mrk zagledana vaša in ob tem trpeča ( ja valjda :rolleyes: )

Mila :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 16, 2011 5:40 am

kuča poso.. :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 21, 2011 7:54 pm

Danes sta nas obiskali Sansa in Čopka. Mila in Meli sta se lepo naštimala za sprejem obiskov, jaz sem pa pričakovala standardni postopek - ona se bo skrila, on pa težil. Ampak Mila moja lubica jemirno počakala gostji, potem se pa lepo usedla na kavč in jo je Čopka božala, ona pa prijazno gledala nazaj. (Mi dve s Sanso pa :O :O :D ).

Čopka sicer zelo lepo in umirjeno ravna z mucami, ker jih je vajena. To je bil prvi tako majhen otrok (če odmislim soseda Levčka v vozičku), ki je prišel na obisk, in sem resnično navdušena nad Milinim odzivom.

Punci, hvala za obisk, pridita spet! :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jun 21, 2011 10:12 pm

Prideva! :) Čopka je čisto navdušena. Sem jo vprašala, kdo ji je bolj všeč, Mila ali Meli, in je odgovorila: "Mila pa Meli!" Saj, ko pa postavljam butasta vprašanja... :rolleyes:
Sem se šele na poti domov zavedla, da sem bila tako v šoku v navzočnosti Mile in Melija, da nisem ne enega ne drugega nič prečohala (OK, priznam, da sem držala prste na varni razdalji od Melija tudi iz strahospoštovanja, čeprav mi je čisto nežno požvečil peto).
Hvala za zelo lep zaključek dneva! :kiss: :kiss: :kiss:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 7:30 am

Zaupen pogovor med dekleti:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 8:22 am

oooooo, kako je pa tole hudo simpatična fotka! :good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 9:20 am

Naš Meli je jako korajžen fant, to že vemo :good: V primeru kakršnekoli nevarnosti ji brezkompromisno pokaže zobe 8) Včasih od blizu, včasih od daleč, odvisno od velikosti nevarnosti, a ne.

Toda ko grmi, se naš neustrašni velikan nekoliko omehča in celo njegovi pregovorno grozni zobje temu niso kos. Pa kljub temu ne pozabi, da smo z njim tudi drugi, ki jih je treba čuvati. Zato se je sinoči med bliskanjem in treskanjem bilo potrebno stisniti k nekomu v postelji, ji položiti glavo na roko in taco v dlan in tako zaspati - naj ve, da je varna in, da ji nevihta N-Č ne more. 8)

Roko imam še čist leseno, toda splačalo se je potrpet ;) :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 9:40 am

To je bilo pa zelooo romantično! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 9:56 am

Meli bi bil Princ na Belem Konju, če se ne bi bal Konja. :lol: :lol: :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 11:41 am

ah ti moj Meli sonček zlati no.... :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 02, 2011 10:13 am

Pri nas smo zadnje čase delali test za pasme 8)

Po številnih preizkusih lahko z gotovostjo rečem, da je uganka razvozlana. Mila je 50 procentni ali po slovensko rečeno midijum oziroma Poli-mejnkuun, Meli je pa na 90 procentov larđ norveški zagozdeni.

Sprašujete se, kako vem? Ja, prav preprosto ni bilo, toda trudili smo se 8) Prvi v vrsti testov je bil preverjanje črke M na čelu. To je pri obeh lepo vidno, se pravi, da je mejnkuun v igri, toda ker je pri Meliju prisotna nota disleksije, ni povsem gotovo, če je njegova črka M zanj res M ali mogoče N. Se pravi, pri njem še severnjaki padejo v igro. No, potem smo gledali vse sorte (t.im. Poli test, pesek test, luknja test, kavč test, da omenim le nekaj najbolj znanih), da vas klele ne utrujam, in na koncu je prišel še ultimativni test: pripadnost velikim pasmam. Mila je ponujeni briket za velike pasme le povohala, obliznila in šla na posteljo ležat (bi rekla, da je kle ena še neidentificirana mediteranska linija prisotna v krvi), Meli je svojega takoj pohrustal s takim guštom, da je še pet minut v prazno mlel, čeprav je briket že zdavnaj pogoltnil. Ko se vse sešteje - valjda, da smo se tega lotili znanstveno - so pa rezultati jasni.

Glede na dejstvo, da so taki podatki zelo pomembni, polagam na srce vsem lastnikom Mačk, da se lotijo preverjanja pasem. Če pa imate pri tem težave, vam bomo z veseljem svetovali, pa še dragi nismo 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 02, 2011 10:22 am

:D Super, to je bila pa res temeljita razikava. :clap: :good:
Danes bosta zagotovo zelo utrujena, po vseh teh preizkusih. 8)
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 05, 2011 6:31 pm

TAKOLE je pri nas, če ne grmi 8)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov