udomačen tiger
Moderator: andreja
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
udomačen tiger
Vixen je napisal/-a:Je bilo hudo morasto. En vol me je skoraj brcnil. Predvsem je bil pa moj otrok izgubljen in je bilo grozno.![]()
Poleg tega imam pa tudi morast life.Hudo morast.
Vixen je napisal/-a:Ja, vse kar te ne ubije te okrepi... Ampak jaz sem zdajle čisto na meji med obema. Pa če ti je to zabavno ali ne. Meni ni.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
čvekava papiga
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
čvekava papiga
Patricija je napisal/-a:Prvi mrk 01.06. je polagal tirnice za naslednjega, ki je bil 15.06., današnji pa pričenja vraćati dejanja od 01.06, se pravi, da dobro vrača z dobrim, slabo s slabim. Če sem pravilno razumela razlago. Če pa sam sebe prepričaš, da se pač ne pustiš motit in odvračat od ciljev, potem vpliv ni močnejši od volje. Ste brale knjigo Zakon privlačnosti? Lepo opisuje, da si sami tlakujemo prihodnost. Preteklost obujat ni dobro, ker spremeniti se je ne da. Jemlje nam le energijo. Pomembna je samo sedanjost in z pozitivnimi mislimi v sedanjosti, torej danes, tlakujemo pot v prihodnost. Misliti danes in vsak dan samo na tisto, kar nas pomirja in osrečuje (si na primer predstavljati kako se bomo počutili, ko nam načrti in cilji uspejo),na karkoli kar nas pomirja in odganjati vsako žalostno misel in melanholijo. Edino to nam prinaša svetlo prihodnost, morda ne že jutri, vendar uresničitev cilja je toliko bližje kolikor bolj se držimo tega načela.
Sigurno ste že ugotovile, da so pravzaprav najsrečnejši tisti ljudje katerim je na videz vseeno za vse, dol jim visi-po domače rečeno , ne obremenjujejo se z ničemer? In ravno takšnim gre vedno vse kot po maslu. Nekateri niso brezčutni kakor je videti , ampak se le držijo načel zakona privlačnosti-če mislimo na lepe stvari jih privlačimo in se nam slej ko prej zgodi tisto lepo, če pa žalostno razmišljamo le o svojih problemih potem pritegnemo še več njih. Ugotavljam na lastni koži, da je temu tako.
Praktično se me je od rojstva dalje držala smola. Žalosti sem se zato prepuščala iz dneva v dan, iz leta v leto. In bila prepričana, da si bom zaradi vse žalosti pa ja nekega dne zaslužila lepo prihodnost. Nikoli nisem bila sproščena saj sem se vseskozi bala samo najslabšega , bilo je kot začarani krog. Dejansko je zares bil, saj sem z žalostjo privlačila še več žalosti. To sem spoznala ob zgoraj omenjeni knjigi. Seveda je težko sploh ne misliti, da imamo problem, ampak, če se prisilimo, da te misli čim bolj pogosto nadomestimo z veselimi mislimi o prihodnosti kakršno si želimo nam je le ta bližje in bližje. Jaz še nisem na cilju, čutim pa, da sem mu z miselno preobrazbo vedno bliže. In iz dneva v dan mi je lažje. Zares je vredno poskusiti, preberite vsaj knjigo. Garantiram vam, da boste v njej našle razlago za marsikaj in se zamislile nad tem, da se splača poskusiti. Najbrž je dosegljiva tudi v knjižnicah.
Sedaj pa se grem stisnit k svojim kosmatinom, a ne kako smo srečne, da jih imamo.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov