Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:18 pm

Re: Daj si duška

Ja, vse kar te ne ubije te okrepi... Ampak jaz sem zdajle čisto na meji med obema. Pa če ti je to zabavno ali ne. Meni ni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:19 pm

V nobenem primeru :)

To je zdej dva dni mimo, a ne? Še en če se prav spomnim?
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:21 pm

?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:21 pm

Še jutri, ja :)

Vixen, hitro stisni ta kosmate in nekosmate člane :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:23 pm

Vixen je napisal/-a:Je bilo hudo morasto. En vol me je skoraj brcnil. Predvsem je bil pa moj otrok izgubljen in je bilo grozno. :girlsad:

Poleg tega imam pa tudi morast life. :dash: Hudo morast. :devil:

Ti imaš predvsem morasto službo, pa spalne čase, ampak druge stvari imaš pa krasne, da ne govorimo o novih moških puloverjih...pa prekrasnih mačkah...za pse nisem... pa na koncu -kaj le- enega :kiss: :kiss: :kiss: sladkega osvoboditelja
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:24 pm

Vixen je napisal/-a:Ja, vse kar te ne ubije te okrepi... Ampak jaz sem zdajle čisto na meji med obema. Pa če ti je to zabavno ali ne. Meni ni.

Zabavne so mi tvoje sanje :) Bit na meji pač ne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:26 pm

Vixen - ej kaj naj ti rečem, n-č ne bom rekla...
:praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:31 pm

Ti sam po unih par kil kovinskih posodic prid na naš konc, pa mačke prečohat. Pa N-Č ne reč. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:32 pm

Dragi Duško, eno veliko prošnjo imam zate: daj naj si zafrustriranci razbijajo svoje lastne glave ob zid, zarad mene lahko tudi dobesedno - in ne glav koga drugega, pa naj si bo v dobesednem ali prenešenem pomenu....
:bad: :girlsad: :'(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 8:07 pm

Danes je spet nekakšen lunin mrk. Če verjamete ali ne, jaz kar občutim na sebi in v okolici, da je vpliv močan, kakor na ljudi tako tudi na živali. Trije povoženi mački na poti v službo ob cesti, moja Lili se dere pa ji prav nič ni, Popi in Bela pihata eden na drugega, name laja mož, v službi je bilo vpitja in sitnarjenja, da sem komaj zdržala, že včeraj pa je imel jutranji šofer avtobusa vso pot monologe, za nazaj pa potnik, ki sem ga prvič videla. Da ne govorim, da sem tudi jaz spala za en klinc in iščem kogarkoli, ki bi se bil pripravljen vsaj malo skregat. Potem se še pravočasno zavem, da je luna in, da njej pa se že ne pustim komandirat in je malo bolje. Ob lunah in mrkih smo definitivno vsi bolj ali manj občutljivejši in sitni, če imamo poleg tega pa tudi resnično probleme je stvar še hujša. Hotela sem povedati, da razumem, da ima vsak svoje težave, eni manjše, drugi težje, eni smo občutljivejši od drugih, ob krajcih, lunah in mrkih pa je vse še malo huje. Vendar tudi to mine in, ko je mimo spoznamo, da morda le ni bilo potrebno toliko prizadetosti oziroma žalosti ali jeze. Ni rečeno, da bodo težave izginile, ko bo mrk mimo ,sigurno pa bodo malo bolj mile. :)

Ps: Pismo lopovsko! Kaj to prodajajo neke zvočne repelente, ki jih po polomljenih nohtih, bolečih blazinicah, z uporabo pilce, izvijača komaj namestiš na ovratnico? Če bi vedela jih definitivno ne bi kupila. Pa še sigurna nisem, da tile zvoki ne bodo škodili Donovi epilepsiji. Jaz jih ne slišim ampak pes pa ima ostrejši sluh. Kaj menite ostali?

Vse dobro vsem vam, radi se imejmo :kiss: .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 01, 2011 8:13 pm

Mrk je kar solarni... Klinc ga gleda, vpliv deluje tudi do pol leta, pa že zdaj mi štale dela :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 9:05 pm

Prvi mrk 01.06. je polagal tirnice za naslednjega, ki je bil 15.06., današnji pa pričenja vraćati dejanja od 01.06, se pravi, da dobro vrača z dobrim, slabo s slabim. Če sem pravilno razumela razlago. Če pa sam sebe prepričaš, da se pač ne pustiš motit in odvračat od ciljev, potem vpliv ni močnejši od volje. Ste brale knjigo Zakon privlačnosti? Lepo opisuje, da si sami tlakujemo prihodnost. Preteklost obujat ni dobro, ker spremeniti se je ne da. Jemlje nam le energijo. Pomembna je samo sedanjost in z pozitivnimi mislimi v sedanjosti, torej danes, tlakujemo pot v prihodnost. Misliti danes in vsak dan samo na tisto, kar nas pomirja in osrečuje (si na primer predstavljati kako se bomo počutili, ko nam načrti in cilji uspejo),na karkoli kar nas pomirja in odganjati vsako žalostno misel in melanholijo. Edino to nam prinaša svetlo prihodnost, morda ne že jutri, vendar uresničitev cilja je toliko bližje kolikor bolj se držimo tega načela.
Sigurno ste že ugotovile, da so pravzaprav najsrečnejši tisti ljudje katerim je na videz vseeno za vse, dol jim visi-po domače rečeno , ne obremenjujejo se z ničemer? In ravno takšnim gre vedno vse kot po maslu. Nekateri niso brezčutni kakor je videti , ampak se le držijo načel zakona privlačnosti-če mislimo na lepe stvari jih privlačimo in se nam slej ko prej zgodi tisto lepo, če pa žalostno razmišljamo le o svojih problemih potem pritegnemo še več njih. Ugotavljam na lastni koži, da je temu tako.
Praktično se me je od rojstva dalje držala smola. Žalosti sem se zato prepuščala iz dneva v dan, iz leta v leto. In bila prepričana, da si bom zaradi vse žalosti pa ja nekega dne zaslužila lepo prihodnost. Nikoli nisem bila sproščena saj sem se vseskozi bala samo najslabšega , bilo je kot začarani krog. Dejansko je zares bil, saj sem z žalostjo privlačila še več žalosti. To sem spoznala ob zgoraj omenjeni knjigi. Seveda je težko sploh ne misliti, da imamo problem, ampak, če se prisilimo, da te misli čim bolj pogosto nadomestimo z veselimi mislimi o prihodnosti kakršno si želimo nam je le ta bližje in bližje. Jaz še nisem na cilju, čutim pa, da sem mu z miselno preobrazbo vedno bliže. In iz dneva v dan mi je lažje. Zares je vredno poskusiti, preberite vsaj knjigo. Garantiram vam, da boste v njej našle razlago za marsikaj in se zamislile nad tem, da se splača poskusiti. Najbrž je dosegljiva tudi v knjižnicah.
Sedaj pa se grem stisnit k svojim kosmatinom, a ne kako smo srečne, da jih imamo :) .

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 9:18 pm

Za tiste, ki vam smetnjaki preglavice povzročajo.

Jaz imam sicer majhno kantico, ki jih je občina delila, ampak večje ne rabiš. Lahko imate tudi mali navadni koš za smeti. (Tiste v hišah pa verjetno rabite tiste smetnjake, da bodo vedli ko odvažajo.) Vse bio odpadke dam jaz v razgradljive vrečke in nato v smetnjak, da lahko zunaj samo v smetnjak stresem. Če slučajno zmanjka vrečk, je časopisni papir dovoljen. (Vsaj v naših navodilih je bilo pomoje tako). Tako da je vseeno kakšen koš imaš, važno da daješ v vrečke. Jaz tudi ne bi mogla samo metat v koš, brez da prej zavijem, ker se razvijejo grde vonjave.

Za tiste, ki ne dobite velikih smetnjakov, pa mogoče v kako drugo občino pokličte pa pojdite tja smetnjak kupit. :scratch: Sicer pa trapasto, da govorijo, da jih premalo ljudi hoče. :fool: A ni tako, da tudi na kompost vse ne paše?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 9:21 pm

Kranjska Komunala ima glede smetnjakov in teh reči zelo lepo vse razloženo na svoji spletki, tudi cene najema in nakupa in vse. Prijetno presenečena! :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 01, 2011 9:26 pm

Patricija je napisal/-a:Prvi mrk 01.06. je polagal tirnice za naslednjega, ki je bil 15.06., današnji pa pričenja vraćati dejanja od 01.06, se pravi, da dobro vrača z dobrim, slabo s slabim. Če sem pravilno razumela razlago. Če pa sam sebe prepričaš, da se pač ne pustiš motit in odvračat od ciljev, potem vpliv ni močnejši od volje. Ste brale knjigo Zakon privlačnosti? Lepo opisuje, da si sami tlakujemo prihodnost. Preteklost obujat ni dobro, ker spremeniti se je ne da. Jemlje nam le energijo. Pomembna je samo sedanjost in z pozitivnimi mislimi v sedanjosti, torej danes, tlakujemo pot v prihodnost. Misliti danes in vsak dan samo na tisto, kar nas pomirja in osrečuje (si na primer predstavljati kako se bomo počutili, ko nam načrti in cilji uspejo),na karkoli kar nas pomirja in odganjati vsako žalostno misel in melanholijo. Edino to nam prinaša svetlo prihodnost, morda ne že jutri, vendar uresničitev cilja je toliko bližje kolikor bolj se držimo tega načela.
Sigurno ste že ugotovile, da so pravzaprav najsrečnejši tisti ljudje katerim je na videz vseeno za vse, dol jim visi-po domače rečeno , ne obremenjujejo se z ničemer? In ravno takšnim gre vedno vse kot po maslu. Nekateri niso brezčutni kakor je videti , ampak se le držijo načel zakona privlačnosti-če mislimo na lepe stvari jih privlačimo in se nam slej ko prej zgodi tisto lepo, če pa žalostno razmišljamo le o svojih problemih potem pritegnemo še več njih. Ugotavljam na lastni koži, da je temu tako.
Praktično se me je od rojstva dalje držala smola. Žalosti sem se zato prepuščala iz dneva v dan, iz leta v leto. In bila prepričana, da si bom zaradi vse žalosti pa ja nekega dne zaslužila lepo prihodnost. Nikoli nisem bila sproščena saj sem se vseskozi bala samo najslabšega , bilo je kot začarani krog. Dejansko je zares bil, saj sem z žalostjo privlačila še več žalosti. To sem spoznala ob zgoraj omenjeni knjigi. Seveda je težko sploh ne misliti, da imamo problem, ampak, če se prisilimo, da te misli čim bolj pogosto nadomestimo z veselimi mislimi o prihodnosti kakršno si želimo nam je le ta bližje in bližje. Jaz še nisem na cilju, čutim pa, da sem mu z miselno preobrazbo vedno bliže. In iz dneva v dan mi je lažje. Zares je vredno poskusiti, preberite vsaj knjigo. Garantiram vam, da boste v njej našle razlago za marsikaj in se zamislile nad tem, da se splača poskusiti. Najbrž je dosegljiva tudi v knjižnicah.
Sedaj pa se grem stisnit k svojim kosmatinom, a ne kako smo srečne, da jih imamo :) .

Si sicer theta healing praktik? Bi te mogoče zanimalo veš... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 9:26 pm

:lol: A mrk je danes? Pol sem jaz res čisto zares čudno narjena, ker nisem pa prav N -I-Č sitna :lol: Duško, jaz bi pol da je vsak dan takle mrk :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 9:41 pm

sleepy: jst tut. :D Že cel dan se režim kr neki za brezveze.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 10:17 pm

Ha, sem vedla da je neki! Pini se že cel dan trga (beri: v igri se ravsa kot mladiček volka). :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 10:52 pm

Ne vem, kam naj napišem, pa bom kar v Duškota: nisem več bolha! :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Pe jul 01, 2011 11:13 pm

Danes sem vsa napičena! In to res PRECEJ!

Slab dan, nato na cesti najdem povoženo mrtvo muco, ki naj bi bila tam že 2 DNEVA, sem jo umaknila stran od ceste - ena gospa bo poklicala nevem koga že da jo odstranijo.
Potem mi še teta pove, da je od ene prijateljice slišala, kako so z velikim veseljem dali pariti psa in že po kotitvi so pobili mladičke. Plus - to še ni vse! Enako so naredili z mucami, le da so eno pustili pri življenju, da mamica ne bi imela problemov, ubili so jih pa tako : presekali vratove.

Ne vem, če bom kdaj znala razumeti ta podla dejanja! Prav stisne me v srcu, ko gledam moje tri miškoline in razmišljam, kako ljudje LAHKO?!?!?!? :girlsad: :girlsad:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov