Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 10:21 pm

Re: Daj si duška

Ja, saj verjetno sem ga pri tem pobiksala. Hranim jih pred hišo, ker je tam tudi zmeraj sveža voda za njih in so se tako navadile, da med pod avtom čakajo. Potem razporejam hrano vzdolž hiše, ker se med sabo ne marajo.
Bom poskušala tako, da bom ropotala z briketi in šla počasi za hišo, pa da vidim, če bodo šle za mano.
Vsaj vrečko z briketi že poznajo, hvala nevemkomu 8) .

Sem pa res mislila, da so prostoživečke bolj iznajdljive (vse so odrasle) :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 10:25 pm

slavica, daj pest briketov na dekico, mogoče bodo dojele ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 10:29 pm

Hvala Cats, bom to naredila. Če jih bo zmanjkalo, so bile sigurno muce, ker je ležišče dvignjeno od tal cca 1,5m, do njega vodijo nekakšne lesene stopnice, tako da bi npr. jež težko prišel do tja.
Bom poročala, če jim je "prebilo" :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 10:45 pm

tale debata okrog akademije, poba, ki je dizajniral mislim da Passata (WV)(evropski avto leta mislim da zadnja 4 leta) je bil TRIKRAT(!) zavrnjen na naši vrli akademiji :bad:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 5:24 am

Slavica, kaj pa potka do dekce s kakšno mačjo meto ali....khm...baldrijančkom? :girlblush: no ali pa Poli salamco, saj je približno isto :lol:
Ali pa gre mogoče za kakšne fine gospodične in pričakujejo pisna navodila? ;)
Ali pa pogrešajo dodaten konfort - namreč dekco v kartonasti škatli? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 6:01 am

Didi je napisal/-a:tale debata okrog akademije, poba, ki je dizajniral mislim da Passata (WV)(evropski avto leta mislim da zadnja 4 leta) je bil TRIKRAT(!) zavrnjen na naši vrli akademiji :bad:

Se pravi, če te zavrnejo je to skor 100% potrdilo da obvladaš. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 6:13 am

Duško, ena mora na noč, ajd, ampak dve?!? Ta prva me je zbudila ob ene treh; sem sanjala, da sem s Tobyjem zamudila uro, ko naj bi ga na operacijo pripeljala. In sem klicala, da zamujam (tam bi morala biti 20 do 7h zvečer - v resnici sicer ob 8h zjutraj), pa nihče ni vedel, da je sploh naročen in dr. Miklavžina itak sploh ni bilo v službi... Potem sem se v paniki zbudila.

No, ko sem končno zaspala nazaj, so mi pa vzgojiteljice v vrcu (ki je bil sicer v zgornjem nadstropju nakupovalnega centra) otroka izgubile, česar niso opazile, dokler ga nisem prišla iskat - in potem se jim "ni dalo" it z mano otroka iskat. Pa so v real life super punce. :) In potem sem letala po nekih jamah in štalah mimo enih krav in pujsov in po nekih neznanih poljih in travnikih... Sem se čisto tresla, ko sem se ob 6h končno zbudila. :dash:

In zdaj sem bolj zmatrana, kot sem bila, preden sem šla spat. A je res treba?!?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 6:23 am

More so lahko odvisne od dostih reči, na primer položaja v katerem spiš. Zase vem, da če ležim na hrbtu, imam 100% ZMERAJ more! Če ležim kakor koli drugače, zelo zelo redko.
Lahko se ti zgodijo tudi če imaš presuh ali prevlažen zrak ali če je prevroče v sobi. Telo med spanjem ne more uravnavati toplote.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 8:09 am

taperverčki je napisal/-a:kozmopolitanka, ti pa tud nisi prav brihtna. kaj je treba tebi brskat po sosedovih smeteh? sej mačke se ja same znajdejo, ven jih spusti in bojo brskale same. ;)

kozmopolitanka je napisal/-a:aja sam res, hvala da si me opozorila, taperverčki. sam škoda da so vse poštimane, kdo pa bo vse vaške smeti pojedu, če ne bo potomcev? ..

:lol: Še vedno se mi smeji in ko kdo omeni biološke odpadke mi je kr smešno, ampak ne smem obrazložit, da ne bi kdo kakšno neumno idejo dobil. No ampak mislim, da večje reklame kot Svet ne bi mogla narest :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 8:54 am

Lahko jim pišete in razložite da mačke in psi niso kante, ter da pričakujete, da to povejo v naslednji oddaji.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jul 01, 2011 1:51 pm

Mačja mama je napisal/-a:
Didi je napisal/-a:tale debata okrog akademije, poba, ki je dizajniral mislim da Passata (WV)(evropski avto leta mislim da zadnja 4 leta) je bil TRIKRAT(!) zavrnjen na naši vrli akademiji :bad:

Se pravi, če te zavrnejo je to skor 100% potrdilo da obvladaš. :lol:

Če smo natančni če te 3x zavrnejo :mocking:

Vixen je napisal/-a: In potem sem letala po nekih jamah in štalah mimo enih krav in pujsov in po nekih neznanih poljih in travnikih... Sem se čisto tresla, ko sem se ob 6h končno zbudila. :dash:

:lol: :lol: :lol: Sori, ampak tole se bere precej smešno in ne preveč morasto :D

P.S.
Boljše moraste sanje kot morast real life ;)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Pe jul 01, 2011 2:18 pm

Dragi duško.

Vse lepo in prav, da začnemo ločevati odpadke. Ampak lepo bi bilo, da bi tisti, ki so si ta zakon izmislili, tudi poskrbeli, da bi nam naše komunalno podjetje dostavilo te rjave kante. Ne da se sedaj zgovarjajo, da se v naši občini ni veliko ljudi odločilo za kante in je zato tudi za nas ne bo. In kam naj z odpadki? Naj komposiram? In kam s kompostom? :devil: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 2:35 pm

PaNoRa, preberi si par postov nazaj, kaj predlagajo strokovnjaki :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 2:40 pm

:lol: :lol: :lol: sej res :lol: Škoda denarja za kante. :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jul 01, 2011 2:48 pm

Jaz pa nisem navdusena nad temi kantami. Prvic so premajhne, drugic je z njimi sama packarija, cistit jih moramo sami, smeti pa tudi odvazajo prevec poredko. V ljubljani imamo pa s podzemnimi smetnjaki se vecjo sranje, je treba tri ulice prehodit da lahko eno usrano vreco smeti odvrzes pa se za to rabis met kartico (da loh smetnjak zasvinjan odpres) ki je bajdvej samo ena na stanovanje zastonj, ce hoces met se eno moras dat 20eur. in na tej kartici je koda da krt pod zemljo vidi kaj kdo stran mece... da ne govorim o tem kako majhni so sele te ljubljanski kontejnerji - da moras vsako plasticno flaso posebej cez luknjo basat! pa pokrovi so tako zasvinjani da rabis razkuzilec za roke... Pa sori jaz ne verjamem da lahko locevanje odpadkov kaj pripomore k cistejsem okolju. Naj prvo reke in gozdove ocistijo in prenehajo uporabljat strupena skropiva.. Prvo pa naj zasijejo primitivce ki odlagajo odpadke v naravo in proizvajalce, ki vsak cevapcic v folijo zavijejo in vsako skutko za otroke v svojo plasticno embalazo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 3:22 pm

Ljubljančani ste packi, kaj češ. :P Naše kante so vse čiste (pozimi :rolleyes: ) :mocking:

Ločevanje je že ok, samo da bi morali hkrati s tem poskrbet še za druge vire onesnaževanja, ne namesto tega ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 6:53 pm

Duško, kdo se spomni razne bedarije v smislu oživljanje starega mestnega jedra?!?!
Edini razultat tega je, da so vse ulice v krogu 2 km na mrtvo zaparkirane, folka za pop****t, neka ušiva pleh muska direkt pod oknom, zjutraj si pa kar predstavljam da bo vse smrdelo po vinu, vse poscano in gore smeti... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:02 pm

sleepy je napisal/-a: :lol: :lol: :lol: Sori, ampak tole se bere precej smešno in ne preveč morasto :D

P.S.
Boljše moraste sanje kot morast real life ;)

Je bilo hudo morasto. En vol me je skoraj brcnil. Predvsem je bil pa moj otrok izgubljen in je bilo grozno. :girlsad:

Poleg tega imam pa tudi morast life. :dash: Hudo morast. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:16 pm

:lol: :lol: Sori ampak jaz sem se spet režat začela, ko sem začela brat :D Sem pol nardila pavzo pred tretjim stavkom, da ne bom kruta izpadla :mocking:

Sem ravno poslušala eno (dokaj zabavno) razlago o trpljenju. O razliki met bit in pain pa suffer al pa bit in pain and not suffer. No pa so vprašali velikega mojstra kako se je počutil po razvsvetljenju? Pa je rekel: torej, pred razvsvetljenjem sem bil depresiven, po razsvetljenju sem bil pa depresiven še naprej :mocking:

Slika Vse kar te ne ubije...
Pa še ena mi je všeč: you can make it through the storm Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jul 01, 2011 7:17 pm

Današnje poročilo - I'm on fire! :playboy:

Čeprav ne vem, kdaj se moram počutit bolj nesposobno, če pridem gor, al če ne pridem :rolleyes:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov