Re: Daj si duška

Biarritz, če slučajno vseeno ne bi uspelo, se ne preveč sekirat, ker je res veliko zelo talentiranih ljudi, ki niso bili sprejeti ... Ampak pesti pa itak držimo

Moderator: andreja
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
sleepy je napisal/-a:*šiva* je napisal/-a:Kako je luštno, ko godpodje iz TOČNO določenega zavetišča nimajo kaj drugaga za počet kot hakljat tiste, ki pomagajo![]()
.. Zdaj pa sem jezna in nekdo bo plačal big time
![]()
.
Seveda da ne. Ker tisti, ki pomagajo, običajno niso profesionalci. A ti še ne veš, da so za oskrbo živali profesionalci?
udomačen tiger
*šiva* je napisal/-a:Mah, prisežem, da nekateri pač ne dojamejo, da je žival STVAR (hvala bogu v tem primeru), s katero lahko po tem, ko jo PLAČAŠ (čeprav se mi to v neprimernih situacijah) delaš KARKOLI ŽELIŠ!! Zdaj pa bo VURS meni pošiljal dopise, namesto, da bi šparali z drevesi (=papir) in svoj čas posvetili kakšni naši prijavi glede neprimernega bivanja kakšega psa ali pa preobremenjevanja mačk, ampak ne, to moraš dejansko ven iz pisarne (če pa je tako vroooooče
![]()
)! Kar vre danes iz mene.. Hvala Duško za izpad
.
taperverčki je napisal/-a:Pri nas v Logatcu ima vsaka hiša svoje ločene smetnjake za bio, embalaža in nekoristni odpadki. Steklo in papir pa nosimo v "zbiralne otoke" na koncu ulice. Ko komunala pobira smeti, očitno pogleda v smetnjak in ti v primeru neločevanja izreče kazen (zapisnik te počaka v nabiralniku, baje lahko zahtevaš celo fotografijo). Kazen izgleda tako, da ti naslednjnih nekaj mesecev (najbrž 3?) zaračunavajo tudi do 2x cene za odvoz smeti. Sliši se strogo, ampak pomojem deluje. Večji problem glede tega pa vidim v blokih, ker zaradi enega nemarneža vsi plačujejo več.
Sama sem itak že od prej vajena precej natančno ločevat in vsaj pri nas je nekoristnih odpadkov po volumnu mogoče 20%, nekaj je bio, veliko večino pa predstavlja embalaža.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
zalarjeva je napisal/-a:A kakšen vaš maček kable grize?
Leia je napisal/-a: par tistih, ki imajo razgled na smetnjake, cele dneve sedi na balkonu - in fotkajo vsako smet, ki gre v smetnjakseveda je to mogoče le pri tistih, ki imajo dovolj časa
![]()
udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Dravograd
udomačen tiger
Leia je napisal/-a:Sleepy, če imaš v bloku tri ljudi,...
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov