Sem kilaca na zavetišče in so rekli da niso dobil nobenega klica iz občine. je gospa rekla da bo ona poklicala tega iz občine in poklicalka sem ga tudi jaz. rekel mi je, da oni za mačke nimajo pogodbe z zavetiščem, da imajo samo za pse

in sem ga vprašal s kom jo pa imajo potem, pa mi je odgovoril na z nobenim. Sm ga vprašala kako z nobenim, da to je zakonsko določeno da se tako dela in da ni nekaj kar bi si on ali pa jaz izmislila. In pol je začel nekaj mutit o tem da sem pa ja jaz rekla da bi mačko potem imela

in sem ga kar prekinila in mu zdrdrala razliko o lastniku mačke ali hranitelju prosoživečih mačk pa je kar nekaj momljal.....potem je pa rekel ( poslušte to!!!!!) da bo ON SAM PRIŠEL DANES ALI JUTRI PO MAČKO!!!! sem ga vprašala kaj pa bo potem s to mačko in mi je odvrnil da jo peljal v zavetišče ali pač NEKAM!!! In sem čisto ven padla, ga vprašala če namerava mačko nazaj pripeljat, sterilizirano, porihtano in z označenim uhljem, kot se to dela za prostoživečke, povedala sem mu tudi da če bi se odgovorni kot je on malo bolj zavzeli bi blo man potepuških mačk, manj bolezni in problemov in kaj naj zdaj - pustim da jo on proč spravi, al pa jo jaz peljem nekam k eni hiši, kjer jo bodo mogoče obdržali, čez 2 meseca pa utapljali njene mladiče

je bil brez besed, pa da pride danes ali jutri in se bomo zmenil
kar na jok mi gre, banda....