Najdem pasji mladiček

Moderator: renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So jun 25, 2011 3:57 pm

Re: Najdem pasji mladiček

Samo če je tale že en mesec v zavetišču, bi moral zdej bit že kar lepo večji od najdenčka (in ne do pikice podoben), tako da bi težko verjela, da gre za isto leglo, čeprav je pa možno res vse. Pa a se meni samo zdi, ali je tale iz zavetišča res bolj puhast? Najdenček na fotki zgleda precej kratkodlak, sta si pa res precej podobna.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 25, 2011 8:49 pm

Sedaj, ko sem se malce umirila vidim, da me je zavedla podobnost in se mi že od začetka zdi, da je tale bolj puhast od našega najdenčka. Sem mislila, da je malce razlike zaradi slikanja z drugačnim aparatom in bolj na blizu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jun 25, 2011 8:56 pm

Ne sekiraj se, meni se je zdel zeeeeeeelo podoben :)
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 25, 2011 11:03 pm

:) Joj nisem mislila nič slabega, podobna sta si res full. :) Sem hotla samo rečt, da mogoče pa niso bratci in sestrice okoli raztroseni in mogoče bo vseeno njega kdo pogrešil :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 26, 2011 5:28 pm

Sleepy, sploh nisi nič narobe napisala, niti kdo drug. Nobenega nisem brala med vrsticami :) . Jaz sem sama pri sebi pomislila, da bi zaradi podobnosti malih dveh utegnil kdo pomisliti, da iščem namestitev ali posvojitelja za tistega, ki je že od prej v zavetišču, čeprav mi seveda tudi zanje še zdaleč ni vseeno. Če je mene podobnost tako zanesla, da sem mislila, da so že našega najdenčka objavili, kako ne bi še vas, ki niste bile v osebnem kontaktu z njim :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 26, 2011 5:31 pm

Aha :)
Kako pa kaže? So se gospodje kaj oglasili?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 26, 2011 8:04 pm

Niso odgovorili. Bom malo še počakala potem pa še poklicala.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 7:11 pm

Danes sva kontaktirala z lastnikom zavetišča. Mali je v redu, tudi oni so ugotovili, da je zelo prijazen kuža. Gospod je dovolil, da pomagamo iskati ustreznega posvojitelja ,vendar bo na voljo, ko bo karantena mimo.
Niti enega klica do sedaj še ni bilo. Iščem dalje in mislim na malo mazico, ki je že zadnjič skušal dajat tačko, tako je še neroden medvedek :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 7:19 pm

Oh kako lepo od gospoda... :rolleyes:

A si probala dat na forume, pa na FB? Na pes moj prijatelj recimo? Ni hudič, da ga med tolko "lajkarji" ne bi kdo opazil.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 8:47 pm

Sleepy ne znam objavljati na FB, mi mogoče lahko pomagaš prosim, kamorkoli, da bo več možnosti. Aja in ni iz istega legla, kot tisti, ki mu je podoben, tisti je tudi iz povsem drugih krajev, tako, da je podobnost zgolj slučaj. Naslednji teden bo v SN, plakati so na veterinah v okolici, koncem tedna tudi v nekaj trgovinah za male živali, objava na radijih, na podarim.si, poslano po meilu vsem znancem......s prošnjo, da pošljejo dalje samo potencialnim odgovornim posvojiteljem. Ampak na FB pa ne znam kontaktirat :girlblush: .
Moj kontakt je 070 530 514.
Hvala, ker mislite na naju :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 27, 2011 10:38 pm

Lahko, samo slikco pa text rabim :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 28, 2011 5:41 pm

Hvala lepa , objave niso več potrebne. So me obvestili, da je mali že rezerviran in naslednji teden odhaja v nov dom v Semič. Nikoli ne bom vedela kako mu bo, kaj ga čaka. Mož me tolaži, da, če bo posvojitelj 2x prišel tako daleč (baje okrog 50 km), potem že ne more biti prav slab. Ampak, kakor pravim, nikoli ne bomo vedeli.
Sem pa imela danes prvi klic zanj, ki pa ni bil primeren.

Hvala vsem, ki ste mi stali ob strani z nasveti in me bodrili. Malemu pa SREČNO LUBICA MOJA :kiss: .

Arhiv prosim.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 28, 2011 8:03 pm

Je na forumu kdo iz Semiča? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 28, 2011 11:46 pm

Me veseli, upam samo, da bo res posvojen :). Srečno mali :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 6:10 pm

Dopoldan me je poklicala lastnica malega. Da ga je iskala, objavila pa ni nikjer niti ni sledila objavam.Je mislila, da ga je kdo obdržal za svojega, ko je tako luštkan ona pa želi vedeti samo ali je v dobrem domu. Včeraj pa jo je sodelavec , ki je bil pozoren na oglase opozoril na mojega. Psica ima mlade ves čas, ker so tako lepi vse oddajo. V kakšne domove? Samo tistim, ki pravijo, da bodo zanje lepo skrbeli. Kako smo komot in naivni. Ko sem ji povedala kje se mali nahaja je bila tudi ona sigurna, da je objavljena slica na spletu zavetišča od njenega izgubljenega. Ko sem ji povedala, da je tisti že en mesec tam in ji poslala mojo slikco,je rekla, da bi lahko bil bratec, ker ga je pred 14.dnevi oddala nekam na dolenjsko. Kam? Ne ve. Danes je imela zadnji dan možnost dobiti ga nazaj, kolikor je meni znano, jih bo kontaktirala ali bo oddan v dober dom, ker ji je samo to pomembno, saj je mali in poleg njega še en bratec itak za oddajo. Seveda me ni obvestila kaj je ukrenila, čeprav je obljubila. Da povzamem: Mali je v zavetišču rezerviran za novega posvojitelj in javila se je skrbnica, navsezadnje pa me skrbi, da bo še kar tam ostal, kjer trenutno je. Bomo videli. Želim, da se razplete tako, kot bo za malega najbolje, zato še par dni počakam, potem pa pokličem gospo in ji zrecitiram zakon o zaščiti živali do konca, ker sem ji dopoldan napela le kratek povzetek. Zvedeti moram naslov in, če psica ne bo sterilizirana sledi prijava.
Presneto sem jezna na nekatere ljudi :devil: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 6:20 pm

Oh, joj :( Pa saj to ne moreš verjet :(. Kako žalostna zgodba za oba psička :(. Mah, saj ni da bi govoril :(.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 01, 2011 2:01 pm

Patricija je napisal/-a: Danes je imela zadnji dan možnost dobiti ga nazaj, kolikor je meni znano, jih bo kontaktirala ali bo oddan v dober dom, ker ji je samo to pomembno, saj je mali in poleg njega še en bratec itak za oddajo. Seveda me ni obvestila kaj je ukrenila, čeprav je obljubila.

Jasno da te ni :) Ker če je res klicala, potem so ji povedali, da mora prit poravnat stroške, če je pa to njej kdo prej povedal, bi pa podvomila, da je sploh klicala.

Patricija je napisal/-a:Zvedeti moram naslov in, če psica ne bo sterilizirana sledi prijava.
Presneto sem jezna na nekatere ljudi :devil: .

Prijaviš jo lahko za zapustitev mladičev, če ni javila, da jih je izgubila. Samo zato,ker psica ni sterilizirana, je ne moreš prijavit (juhej za magično besedico "zaželeni" v zakonu :good: ). Lahko pa bi jo za preobremenjevanje, če ima mladiče prepogosto.

Ne vem, ampak načeloma se meni ne bi zdelo nič narobe poklicat v zavetišče, vprašat če se je pojavil lastnik al pa celo povedat, da se je javil tebi. Ampak to je načeloma, pa verjetno bi se držala tega kakšno leto ali manj nazaj. Zdej pa res ne vem več... :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 02, 2011 7:24 am

Krši zakon, ker ničesar ne ukrene, da ne bi prišlo do nezaželjenih mladičev, kar v tem primeru ko jih oddaja vsekakor so-nezaželjeni in zapustitev mladiča, ker ga ni pričela iskat takoj, vsaj ne po pravilniku, ko bi morala izgubo javiti pristojnemu veterinarju in zavetišču.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 02, 2011 7:29 am

Prijavi jo takoj, imaš kar nekaj kršitev za prijavo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 02, 2011 8:56 am

Patricija je napisal/-a:Krši zakon, ker ničesar ne ukrene, da ne bi prišlo do nezaželjenih mladičev, kar v tem primeru ko jih oddaja vsekakor so-nezaželjeni in zapustitev mladiča, ker ga ni pričela iskat takoj, vsaj ne po pravilniku, ko bi morala izgubo javiti pristojnemu veterinarju in zavetišču.

Drugo žal ni dokaz za prvo. Po tem principu bi bila nezaželena velika večina sicer načrtovanih (da ne rečem rodovniških) mladičev, ker jih prodajajo.
Zapustitev pa ja, če izgube ni prijavila.
Prejšnja

Vrni se na Iščejo dom arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov