Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 10:25 am

Re: Daj si duška

Jaz mam tko suh zrak v stanovanju, da se skrčijo tudi, ko visijo v omari :negative:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 10:28 am

Knedlička, v kakšni hladni, širši oblekici boš prav :good:
Ne pomerjaj "starih" cunj, če sta sedaj 2. Jih boš drugo leto nosila.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 10:30 am

Cats, ti si pa suhica in ti je zagotovo še vse od srednje šole prav.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 3:28 pm

Sosed, soseda mi je povedala, da ste našli mačko.Maček je ne? fajn, nebo treba mladičov klat. Mi ga pripelete, naši so ravno vsi pocrkali, kaj te jaz vem , ziher jih je en zastrupo :dash: :dash:
Ne, ta muc pa že nebo pri vas, ker ne sme v hišo, pa jesti mu ne date, zato si lovi zastrupljene miši. Joj, ka te komplicirate, mačk je zdaj keko čete, bomo pa drugega vzeli... :fool: :fool:
Mi je ravno foter poročal in mi naročil, zrihtaj pogodbo tako, kot jo ma Viki, da mu bo ja dobro šlo.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jun 23, 2011 4:54 pm

Grozno...pa še da ti ženska eno tako prbije, nežnejši spol, ki naj bi dajal življenje, ne pa ga jemal in klal živa bitja ... Surovina mesarska babja. Danes mačje mladiče, jutri človeka. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 8:45 pm

Bemti. A bi lahko ta minimalc od plače kdaj zamujal manj kot en teden? Danes je 8 dni in sva z mojim (ja, delava v isti firmi :dash: ) ravno izvedela, da bo "drug teden". :dash:
Dobro, da otrok hodi v vrtec, ker bi mu bilo malo smotano povedat, da bo "ama-ama" drug teden. Briketov za žvale je pa tud še za slab teden. V torek se bom na kliniki že zmenila, da plačam rtg takrat, ko bo operiran. :devil:

Sej bo, samo skašlat sem se mogla... :girlblush:

PROSIM, ignorirajte tole. Zdej je že boljše, ko je šlo ven. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 8:53 pm

Ta rtg je še dovolj sredstev, ki smo jih zbirali. Še 220 eur je. Naj ti izstavijo račun, pošlji mi ga in ga bomo plačali.
Držite se. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 9:04 pm

:kiss:
Se kar držimo, si videla v njegovi temi, kako lepo se je vse pocelilo? Upam, da se notri enako lepo celi. :)
Najbolj me je skrbela njegova psiha - 5 ali 6 tednov z lustrom v kletki ni kratka doba. :girlsad: Ampak se kar OK drži. :kiss:

Še par dni, pa bomo videli, kaj in kako... :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 9:20 pm

Sej bo, boš vidla. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 2:04 pm

Ko ste že govorili o velikih/malih psih. Tu kjer živim, imamo en park kjer spustimo pse ki se razumejo med sabo. 2 majhna samca in veliko majhnih psičk (vse sterilizirane), nekako je to njun skupni "trop". Problem pa nastane, ker ima neka ženska srednje velikega belega psa. Pes je mlad, nevzgojen in bi samo skakal po samicah. Samca ga ne preneseta, ker je to njun "trop", samice pa zaradi skakanja. Ženski se ne da dopovedat da naj ga ima na povodcu, zadnjič je beli pes celo ugriznil enega od malih samcev, kljub temu da je imel lastnih drugega majhnega psa sabo nek sprej za odganjanje psov. Prejšni teden pa je belega psa ugriznila moja psička, čeprav ima zelooooo dolge živce ko kdo skače po njej, tokrat pa ji je prekipelo (je bila s starši na sprehodu, če bi bila jst bi nakurla uno lastnico da se mi nej ne naslika več). Ta pes je zelo zelo nadležen. Kakšen predlog kaj naresti preden bo to nekdo od psov plačal z življenjem?
Zaradi velikih, spuščenih psov pa tudi jaz vedno bolj razmišljam o tem spreju, ne pa da mi vsakič srce neha biti, ko zagledam kako velik pes lavfa proti moji psički. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 2:14 pm

Sej nočem biti nesramna, ampak VSI psi MORAJO biti na povodcu na javnih mestih, ne glede na njihovo (ne)vzgojenost. Pravila in predpisi veljajo za vse in dokler jih sami ne upoštevate, jih ne morete vsiljevat drugim.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 2:19 pm

:O Sem slišala, da me bodo odpustili. :shout: :'( :drinks: :crazy: :bye:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 2:19 pm

Park je majhen in med štirimi bloki. VSI se strinjajo da se tam spušča pse. No čisto enak problem je tudi ko so vsi psi na povodcu, ženska pripelje svojega zraven še predno nam uspe pobegnit.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Pe jun 24, 2011 4:37 pm

renata je napisal/-a::O Sem slišala, da me bodo odpustili. :shout: :'( :drinks: :crazy: :bye:

A dej! To si narobe slišala... :O

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 4:49 pm

Rozika, kdo je ta "vsi" ki se strinjajo? Samo vi, ki imate teh par psov ali vsi stanovalci vseh 4 blokov?

Ker se strinjam s Taperverčki, pač vsiljevanje nečesa kar sam ne počneš ni ravno poštena stvar. Jaz bi imela svojega psa na povodcu, v kolikor bi pes omenjene gospe skakal v mojega, bi stopila do nje in ji razložila, da mi to ne ustreza in da naj priveže psa in ga kontrolira.

Kakor pišeš imam občutek, da se ti psi obnašajo kot krdelo? Kar ni več samo igra, ampak bi v bistvu lahko oni kot skupina nastopili proti temu belemu psu. Sploh ker omenjaš samca, ki sta zaščitniška do samic. Mene bi tudi to skrbelo, da ne bo še iz tega vidika kdaj kakšna štala, za katero pa ne bo kriv samo "tist bel pes".

Jst vrjamem, da tega mladega psa razganja in da ga lastnica po tvojih besedah ne obvladuje, samo pa jaz svojega ne bi imela spuščenega. Pa a je ta ženska stanovalka enega izmed teh 4 blokov? Ker če se vsi strinjate za spuščene pse, potem ona isto počne in mogoče misli, da se bodo igrali vsi skupaj... :scratch:

Pa brez zamere, samo povem kako jaz gledam na vse skupaj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 6:50 pm

ja renata, to si ti narobe slišala. Boš vidla! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 7:56 pm

Od mejnega prehoda (po moje Dragonja, ampak sem se lahko tudi zmotila :blush: ) do prikljucka na avtocesto v Kopru 2 uri :dash:
Ob poti itak vsaj trije pokvarjeni avtomobili na voznem pasu.

V dobrih starih casih smo stali v koloni pred mejo in ne za njo :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 8:13 pm

V dobrih starih cajtih tam ni bilo meje. 8) Mi smo se pa z Diano (kabrio!) na morje vozili - pes in maček na zadnji polici, otroci zadaj na sedežu, neprivezani, odrasli pa spredaj, z odprtimi okni (sploh, kadar je naš pudelj kakšnega spustil). :lol: :lol: :lol: Aja, pa Adriino prikolico smo s sabo vlekli, seveda. 8)

Čisto druga tema: Jaz itak nimam nič proti, če je dete navdušeno nad avtočki, jaz sem bila v otroštvu tudi. Ampak zdaj že kakšen teden vsak večer zaspi takole:
Slika

To je pa že malo tu mač, no?!?

:lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 9:12 pm

:) :kiss:
A so mu "tisti" všeč?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Pe jun 24, 2011 9:23 pm

Ni too much, moj je do osnovne šole govoril, da se bo na kmete uženil, da bo lahko traktorje vozil in smo zato doma imeli vso kmetijsko mehanizacijo in niti enega avtočka... No ja, vmes je preteklo nekaj časa.... ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost