Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:19 pm

Re: Daj si duška

Cats, takrat so bili še skromni tatovi. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:21 pm

Pred 20 leti smo tudi mi kupili prvi nov avto, stoenko. Čez nekaj dni se z možem zjutraj peljeva v službo, še tema je bila, luči pa čisto malo svetijo. Sva rekla, to je pač Zastava (itak nama se je že na prvi vožnji pokvarila), nič posebnega. Kasneje, ko se je zdanilo, me kliče sodelavec, ki je "čekiral" parkirišče: Hej, kje si pa danes luči pozabila? No, nekdo je ponoči rabil rezervne dele in je ukradel obe sprednji luči v kompletu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:30 pm

Pred 55 leti pa so mojemu očetu ukradli že takrat star avto, ki se ga niti zakleniti ni dalo. Čez nekaj dni so ga miličniki (!) našli v nekem grmovju, v njem pa so se igrali otroci. Po tem ga je moj oče čez noč priklepal z verigo na telegraf štango, tako, kot danes kolesa.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:33 pm

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:33 pm

:dash: :dash:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:36 pm

visinnox je napisal/-a:Pred 55 leti pa so mojemu očetu ukradli že takrat star avto, ki se ga niti zakleniti ni dalo. Čez nekaj dni so ga miličniki (!) našli v nekem grmovju, v njem pa so se igrali otroci. Po tem ga je moj oče čez noč priklepal z verigo na telegraf štango, tako, kot danes kolesa.

In zdaj končno vemo, od koga tebi smisel za humor. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:43 pm

Ah, zlati časi in moj dragi fičo, modra raketa. Ko so mi ukradli sprednje vetrobransko steklo, sem dala pač očala gor, pa smo se peljali. Smo bili trpežni in se nismo sekirali za vsako figo. Pa še steklo se je dobilo za skoraj nič denarja na avtoodpadu. :D In potem moja mediteranka (za mlajšo generacijo: to je bil tip stoenke, ki je med drugim slovela po izreku "kakva plata, takva vrata"), ki sem jo našla nekega deževnega jutra na "klocnih" namesto na kolesih. Malo sem se res zasekirala (stroški), ampak smo vse rešili in pomoč si dobil na vsakem koraku. Pa škoda 1000 MB (odličen avto, poimenovan "tisuču malih briga"), ki je imela od starosti in slabega pleha luknjo v podnu, da sploh nisi rabil pepelnika. Ah, res zlati časi. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:46 pm

gipsy :lol:

Moj oče je vedno imel Škode, trdil je celo, da Škoda pomeni okrajšavo za "Što Kritiziraš Ovako Dobar Auto" 8) :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 10:01 pm

gipsy je napisal/-a:Ah, zlati časi in moj dragi fičo, modra raketa. Ko so mi ukradli sprednje vetrobransko steklo, sem dala pač očala gor, pa smo se peljali. Smo bili trpežni in se nismo sekirali za vsako figo. Pa še steklo se je dobilo za skoraj nič denarja na avtoodpadu. :D In potem moja mediteranka (za mlajšo generacijo: to je bil tip stoenke, ki je med drugim slovela po izreku "kakva plata, takva vrata"), ki sem jo našla nekega deževnega jutra na "klocnih" namesto na kolesih. Malo sem se res zasekirala (stroški), ampak smo vse rešili in pomoč si dobil na vsakem koraku. Pa škoda 1000 MB (odličen avto, poimenovan "tisuču malih briga"), ki je imela od starosti in slabega pleha luknjo v podnu, da sploh nisi rabil pepelnika. Ah, res zlati časi. 8)

:lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 10:02 pm

na evo, eni ženski drpnejo zic od bicikla, pa mamo cel večerni žur. :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 10:06 pm

Gipsy :lol:

Oh fičkoti. :) Moja mami in njena družina (5 članska) so šli s fičotom na morje. Kje so te časi. Sploh ne morm vrjet. :)

Edini avto "tistih časov", ki se ga spomnem je pa Yugo. S tem sem šla pa še jaz na morje. :girlblush: Pa kakšna okna so to bila zadaj, ko si samo en krajček lahko odprl.

Žal nimam nobene zabavne zgodbe. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 10:10 pm

Oh, s fičotom smo šli tudi mi na letovanje: starša, jaz in brat plus mačka in kanarček. :D Za kanarčka vem, da sem jaz držala kletko v naročju, za mačko se pa res ne spomnim, kje je med vožnjo bila, takrat transporterjev verjetno še bilo ni :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jun 22, 2011 11:06 pm

Ja kje, v prtljažniku, ki je bil pri fičkotu res ogromen. :D Se spomnim še na hebel (khm, kot nekakšen vzvod) od kurjave. Kurjavo sem lahko prižgala samo tako, da sem s kombinirkami ta hebel prestavila v smer, da je grelo. In potem je grelo, da se reče. Seveda med vožnjo hebla ni bilo mogoče prestaviti nazaj in tako sem se sredi zime vozila z odprtim oknom, da se nisem skuhala, vmes pa se je pelo od vsega hudega in norega. Pa na carini, ko je tovariš carinik izrazil željo, da bi odprla prtljažnik. Uf, oprostite, ne morem, je kljuka pokvarjena. Dogodivščin kolikor hočeš (ali nočeš).
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 22, 2011 11:34 pm

Podoknice by Siddharta za danes konec. Mački so prilezli iz skrivališč, pesjanka zapustila moj wamp kamor se je ob prvem bobnanju skatapultirala in prilimala (rebra še cela 8) )... Jutri spet cel dan generalke :dash: Kaj bo šele v petek :O :dash: Zakaj že moram tukaj žvet :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 6:03 am

Cats je napisal/-a:gipsy :lol:

Moj oče je vedno imel Škode, trdil je celo, da Škoda pomeni okrajšavo za "Što Kritiziraš Ovako Dobar Auto" 8) :lol: :lol:

Ha, to si moram pa zapomiti! :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 7:24 am

Za "dobro" jutro. Cesta skozi Savlje, na levi strani ceste na tleh leži mali, črno beli mačji otrok,
verjetno star 3 do 4 mesece. Seveda sem bila edina, ki sem ustavila. Ker ni bilo krvi, telesce
pa je bilo še mehko in toplo, sem ga pobrala (box imam zmeraj v avtu) in drvela v Gmajnice,
kakor hitro se je dalo; sem upala, da je v komi in da bo šlo nekako. Tam se mu je iz ust ulila kri in rekli so, da je verjetno umrl med vožnjo
zaradi notranjih krvavitev. :( .
"Skrbni" lastnik,noben ga ni ukradel, ker je bil majhen in cortkan, pristal je v skrinji!
Pr....a "svoboda"! :dash: :dash:
Kar tresem se od žalosti in jeze :( :( :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 7:36 am

slavica, žal mi je za malega in za takle začetek tvojega dneva... :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 7:38 am

:girlsad: Tudi jaz sem danes zjutrja umaknila čb muca s ceste in javila higienikom.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 9:57 am

hmm, ni kaj, moj optimizem se ne da kar tako. še zmeri poskušam letne kratke hlače in kikle od prej nase navlečt...moji možgani mi pa zraven šepetajo da sej sploh nima veze zares, da sem šla od začetka leta gor za 10+... :dash:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 23, 2011 10:14 am

Ne ti, cote so se skrčile pri zadnjem pranju! Halo?! :girlblush:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov