Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:23 am

Re: Daj si duška

Knedlca, ne moreš si mislit, kok je lažje prodajat stanovanje, ko enkrat ne živiš več notri. Midva sva poskušala prodajat že eno leto prej in mi je bila res taka muka, da so mi neznanci skoz tacali po domu. Te oglede sem jaz res občutila kot poseganje v svojo intimo. Moj dom, moji osebni predmeti, pucat cele dneve, da ne izgleda zanemarjeno... Potem pa pride cigo z blatnimi čevlji, začne kritizirat vse po vrsti, potem ti ponudi celo solzavo zgodbo o dojenčkih in brezposelni ženi in pričakuje, da mu boš prodal po 20% nižji ceni. :bad:

Helena, dej Duškota ene 2x na gobec, pol pa v nove boje. ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:24 am

Ne, sem preagresivna, ker tudi sama čutim tako in grem raje peljat ene par mačk S/K, da se malo razvedrim. :rolleyes:
renata, jst mam pa nekaj zateeeeeeeeeee. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:25 am

taperverčki je napisal/-a:Helena, dej Duškota ene 2x na gobec, pol pa v nove boje. ;)

Np, jst mam Duškota ful rada. :kiss: Bom raje koga drugega. :aggressive:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:29 am

helena je napisal/-a:Ne, sem preagresivna, ker tudi sama čutim tako in grem raje peljat ene par mačk S/K, da se malo razvedrim. :rolleyes:
renata, jst mam pa nekaj zateeeeeeeeeee. :)

helena je napisal/-a:Np, jst mam Duškota ful rada. :kiss: Bom raje koga drugega. :aggressive:

Amh, mi boš kdaj drugič dala, ne danes. (glej drugi citat) :lol: :lol: :lol:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 9:42 am

:lol: renata, jst bi tud ostala rajš na varni razdalji...nikol ne veš kje bo kej prletel.

jp, pri prodaji se res strinjam s tabo. včasih se počutm ko khm, pocestnica bom rekla, še sploh ko ti začnejo kr odpirat omare in predale. eni res nimajo mej...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 10:03 am

hm moje mačke so pa odlično oddajale moje stanovanje. vsak ki je rpišel na ogled je rekel: a muce maš? ijoooj kok so dobre (med drugim je bil tudi mlad par z 2 mesečnim dojenčkom, pa so vsi hoteli božat muce).

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 11:24 am

knedl je napisal/-a: še sploh ko ti začnejo kr odpirat omare in predale. eni res nimajo mej...

o šit :O saj vejo ane, da nogavic ne dobijo zraven?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 12:38 pm

kozmopolitanka je napisal/-a:hm moje mačke so pa odlično oddajale moje stanovanje. vsak ki je rpišel na ogled je rekel: a muce maš? ijoooj kok so dobre (med drugim je bil tudi mlad par z 2 mesečnim dojenčkom, pa so vsi hoteli božat muce).

Pri nas je še boljše, Viki kar biznis dela. Ko kdo pri nas v Mb stopi not, da lepo pozdravi z mrrr in se mu ovije okoli nog, pa se vsi stopijo.... :D
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 12:54 pm

:clap: Bravo, Viki! :good: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 1:39 pm

Javno priznam, da sem očitno zabita :dash: , ampak, kako za božjo voljo odpreš fiziološko raztopino :O ?!
Veliko flašo, ne tiste male ampulice. Pokrov ima dve kao luknji, eno večjo, eno manjšo, čisto se ne dajo preluknjati;
pokrov se ne da ne odšraufat ne odpult, sem se že do krvi ranila za nohtom. A se je katera že ubadala s to "očitno samo za nadpovprečno
pametne osebke" flašo in mi zna svetovat, preden grem po žago za les? :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jun 22, 2011 1:46 pm

Imaš takšno, ki jo je potrebno z iglo prebost, morda?
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 1:46 pm

Rabiš injekcijo in iglo. Uni gumi pokrovček je namenjen temu, da ga prebodeš z iglo in z brizgo črpaš ven. :)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 1:55 pm

Pametna ideja včeraj: kupim novo kolo in se odpeljem z njim v službo, kjer 8 ur tekam sem in tja ter strežem ljudi, potem se pa spet vsedem na kolo in odpeljem domov. Naj povem, da nimam nič kondicije :dash: Sem čist zlomljena, vozit nisem hotela kot polž, saj sem želela biti čimprej doma. Sem mislila, da me bo kar pobralo. Na poti sem se spomnila, da nimava nič kruha in sem se ustavila ob pol 12 ponoči v pekarni, ki je odprta 24 ur. So me čudno gledali, ko sem bila vsa rdeča v glavo in pot me je zalival (sej veste, ko se nekje ustaviš, te kar zaliva) :D Zdej me bolijo noge, spala sem skoraj 11 ur, tok sem bila fuč :P
In ja, se mi upira spet it s kolesom v službo, pa vem, da je to zelo zelo dobro zame, tko da...sam rit me more od zica nehat bolet, da bom sploh lahko sedela na njemu :lol:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 1:59 pm

zalarjeva, kupi si gel nadvložek za zic, zelo pomaga pri opisanih problemih (razen pri pomanjkanju kruha) :D Ne stane veliko, prodajajo v kolesarskih štacunah.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 1:59 pm

taperverčki je napisal/-a:Rabiš injekcijo in iglo. Uni gumi pokrovček je namenjen temu, da ga prebodeš z iglo in z brizgo črpaš ven. :)

:O . Bi mi res lahko to v lekarni povedali, bi rekla :devil: . Hvala vam :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 2:01 pm

To pa zna res biti rešitev:) Hvala!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jun 22, 2011 4:48 pm

Bili na sodišču. :good: Šteljo ne. :negative: No, se je pa vsaj peljal mimo, kar je tudi nekaj... :dash:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 8:44 pm

Jaz bi bila pa zelo rada včeraj poleg, ko se je moja sodelavka po službi odpravila h kolesu. Je gledala in gledala, buljila v svoje kolo, vedela je, da nekaj ne štima ampak je šele čez nekaj sekund ugotovila, da so ji ukradli sedež. Najprej ji je prišlo na misel le kako se bo sedaj peljala :lol: :lol: :lol: .Sedež ni bil pritrjen z vijaki ampak z nekakšnim metuljčkom, katerega se zlahka sname. Kaj vse ne pride folku prav.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr jun 22, 2011 8:51 pm

Na to situacijo so sigurno imeli moški kakšno pametno... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 22, 2011 8:54 pm

Spominja me na čase, ko so mi iz fičota ukradli volan :lol: in krohota, ko sem klicala na policijo in prijavila krajo :lol: :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost