Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 10, 2011 12:58 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Tudi meni je kristal super, ker tudi ne ustavi samega potenja, temveč samo preprečuje neprijeten vonj.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Pe jun 10, 2011 1:02 pm

Kristali se kupijo v drogeriji ali jh je možno dobiti tudi v večjih trgovinah z živili. So vsi primerljivo dobri, ali katere bolj priporočate, aja so sploh različni :girlblush: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 10, 2011 1:19 pm

Alexx, Nisir - misliš, Nisiros? Majčkena reč, prideš s ladjo, ena vas je ob morju, pa še ena malo bolj stran, zmahani mini avtobusi peljejo na vulkan, tam se v široki kalderi lahko sprehajaš med fumarolami in na splošno je krasno, smrdi po žveplu in je vse polno divjih barv. VUlkan je še aktiven in se vsake toliko malo trese in mičkan bruhcne, nazadnje mislim da leta 2000. Na otok prideš iz Rodosa ali Kosa (sodi v Dodekaneze). V vasi je takrat, ene 8 let nazaj, bil en mali kafič, tak kao bolj sodoben ;) pa dve gostilni. Hiše so bele, pa ne tako, kot v Kikladih, tole je že Orijent. Nad vasjo je v skali samostan z čudežno ikono. V sami vasi so babice prodajale mlečno bel mandljev napitek, po katerem je otok znan, pa v eni mikro štacunci sta dvoje greko-hipijev tržila new age oblačila iz na star način izdelanih materialov.

Na splošno mi je vzdušje otoka pustilo tak občutek, da bi se tam lahko potopila v brezčasni mir. :)

Kak je moj veliko mlajši kolega, solunski japi, komentiral kot: Nisiros????? Umrla boš od dolgcajta po dveh dnevih 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 10, 2011 2:27 pm

Nisiros, ja... :truce:
Tole se meni bere kot raj na zemlji (razen smradu po žveplu). :P

Kako je pa s sobami? (kampirat se verjetno ne da) :rolleyes:
Pa s komuniciranjem? A se kar začnem grško učit? 8)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 10, 2011 3:29 pm

Evo, greš tukaj http://www.hotelsline.gr/root/newhotel/ ... iam_eg.asp in imaš Mandraki (tam pride ladja) in Pali.

Mladi razumejo angleško, starejši le izjemoma; včasih kdo zna italijansko. Vsekakor se par besed grščine bogato obrestuje, ker so vsi navdušeni, če znaš kakšno reč povedat, četudi narobe :D

Za kamp ti res ne vem, proguglaj malo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 10, 2011 3:42 pm

Slika
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 10, 2011 4:16 pm

Tu na tel linkih rezerviram hiške ali apartmaje, ko kdaj gremo malo po svetu. Mogoče pride komu prav. :)
http://www.fewo-direkt.de/
http://www.homeaway.com/
http://www.homelidays.com/

tu pa letalske karte

http://www.ebookers.de

tu pa lahko neredite primerjavo cen poletov
http://flug.idealo.de/
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 18, 2011 11:31 am

biarritz je napisal/-a:Drage dame, sem šla sprobat samo za vas po temle receptu:
http://www.instructables.com/id/how-to- ... your-legs/

No, zadeva deluje, boli nič bolj kot z navadnim voskom. Mogoče je bila začetniška sreča, ampak jaz ne dam 15 € za cuker in vodo :angel:

sem sprobala, deluje o.d.l.i.č.n.o lahko povsod vse sam zrihtaš, tudi po tistih zelo bolečih intimnih predelih boli veliko manj kot če odstranjuješ z voskom(še vse glih boli ko hudič ampak ni taaaaka kriza, ampak začetnikom tega ne priporočam je treba vsaj taprvič jet v kakšen kozmetični salon), tudi pod pazduho sem komot sama zrihtala, res čist navdušena, ti pa vzame pol ure intenzivnega mešanja ampak najbolj pomembno je pa da je ga kuhaš dokler barva ne rata taka rjavkasto zlata že. Delujeta obe metode tiste ko cukrarijo samo razmažeš pa trakec gor nalimaš in potegneš pa tudi tista ko maš "kepico tele cukrarije " in jo s prsti stran potegneš
evo tole je res super filemček in res lepo za tanajvečje butle razloži kako in kaj
http://www.youtube.com/watch?v=FZfhfu5q ... grec_index
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 5:50 am

Glede na jesenske jutranje temperature jaz že mislim (fuuuuul) naprej... :girlblush:
Skratka takole zagato sem ugotovila:
imamo talno gretje. Imamo seveda tudi mačji WC. No par njih, ampak en je v štuku s talnim gretjem. Znam si predstavljat, da je najbrž precej komfortneje it lulat v ogret pesek in delat gradove s toplim peskom :angel: , znam si pa tudi predstavljat, da zadeva precej bolj intenzivno oddaja svoje vonje :girlsad:

Torej: rabim uporabno idejo, kaj na zimo podložit pod mačji WC, da se ne bo segreval.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 8:34 am

Alu folijo? Samo moraš ugotoviti katera stran odbija toploto nazaj v tla. Lahko pa razrežeš tist senčnik za v avto (se ga da na sprednje šipe, da ne gre vročina v avto), mora biti iz neke vrste alu folije seveda.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 8:45 am

ja tisto, k ma folijo, vmes pa mal pence. jst sm to dala pod rit na enmu prvomajskem kresu, pa me ni NIČ zeblo v rit (pa zna bit zemlja ful mrzla).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 8:54 am

Al pa kos armafleksa ali stiroporja.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 20, 2011 11:06 am

Didi je napisal/-a:
biarritz je napisal/-a:Drage dame, sem šla sprobat samo za vas po temle receptu:
http://www.instructables.com/id/how-to- ... your-legs/

No, zadeva deluje, boli nič bolj kot z navadnim voskom. Mogoče je bila začetniška sreča, ampak jaz ne dam 15 € za cuker in vodo :angel:

sem sprobala, deluje o.d.l.i.č.n.o lahko povsod vse sam zrihtaš, tudi po tistih zelo bolečih intimnih predelih boli veliko manj kot če odstranjuješ z voskom(še vse glih boli ko hudič ampak ni taaaaka kriza, ampak začetnikom tega ne priporočam je treba vsaj taprvič jet v kakšen kozmetični salon), tudi pod pazduho sem komot sama zrihtala, res čist navdušena, ti pa vzame pol ure intenzivnega mešanja ampak najbolj pomembno je pa da je ga kuhaš dokler barva ne rata taka rjavkasto zlata že. Delujeta obe metode tiste ko cukrarijo samo razmažeš pa trakec gor nalimaš in potegneš pa tudi tista ko maš "kepico tele cukrarije " in jo s prsti stran potegneš
evo tole je res super filemček in res lepo za tanajvečje butle razloži kako in kaj
http://www.youtube.com/watch?v=FZfhfu5q ... grec_index

Kaj sta pa uporabili za te trakce? bombažne cunje?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 7:04 pm

eno staro kuhinjsko cunjo sem zrezala na trakove :P
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Sr jun 22, 2011 5:21 pm

oaza, tudi jaz imam talno gretje v kopalnici, pa je moj nalepil na mačji wc tiste male, okrogle podloge iz plute, da je vse skupaj dvignjeno za cca. 2 mm, tako da je gretje izkoriščeno kolikor se da. Pesek se nič ne segreva, pa tudi smrdi nič bolj kot je v prejšnem stanovanju brez talnega gretja.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 22, 2011 5:47 pm

Didi, hvala, bom sprobala :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 24, 2011 1:36 pm

Tole sem sprobala dve leti zapored. Včasih par dni pomagam na eko kmetiji, kar pomeni da par dni delam na soncu. Barva na koži je vedno opazno zbledela, dokler se nisem namazala z alojo. Poleg tega da hladi, se barva prime 100%(zaradi aloe je celo malo temnejša) in še zelo dolgo drži. :D To sem delala z listom aloe, sedaj moram sprobati še kremo. Skratka, priporočam če bi rade porjavele. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 1:59 pm

Rabim nasvet. Ker bom kmalu stara 19 let, rabim najti drugega zobarja. Če ima katera dobre izkušnje z Lj. zobarji, naj mi prosim prosim pove, lahko tudi na ZS. Hvala!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 30, 2011 2:28 pm

kiro zobarco pa mas zdaj? ce si pri dr.Ogrinovi ti ne bo nic komplicirala
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Če jun 30, 2011 2:35 pm

Zaka bi sploh mogla zobarja menjat?
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov