Mali bolni Sivko

Moderatorji: helena, renata, gipsy

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 19, 2011 2:22 pm

Mali bolni Sivko

Iscemo prevoz za bolnega mucka iz Brezic v Celje, 041 969 495 :angel: NUJNO! joce od bolecin!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 2:23 pm

Re: Bezice - Celje iscemo prevoz za bolnega mucka - NUJNO

bezicw?
Dogs have owners, cats have staff

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 19, 2011 2:26 pm

BREZICE - sorry sem prehitro pisala, pa se na svojem compu nisem

anybody?
Didi je napisal/-a:bezicw?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 2:28 pm

jah kr v 5ih minutah se bo težko kdo našel, ste ontaktirali heleno? upam da se vse dobro izteče!
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 2:38 pm

Ker prevoza še ni, prosim, pojdite v Brežicah k veterinarju, da mu da nekaj proti bolečinam.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 19, 2011 2:53 pm

Re: Brežice - Celje: iščemo prevoz za bolnega mucka - NUJNO

veterinarja DANES NI! mama je z muckom ze bila pri veterinarju v petek popoldne, dal mi je antibiotike, vitamine itd... je rekel, da pride spet v pon. in da ce ma kugo mu itak ni pomoci! s heleno sem bila se na vezi, me je ona napotila, da dam na forum tole povprasevanje! moja mama ga ne more peljati, ker ima se sama poceno prstnico in ze to kar pocne ne bi smela, jaz sem v lj in zal ne vozim, sej tudi sama iscem ljudi, upam, da se kdo le najde, hvala vsem za posluh!

Nina
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 3:27 pm

Nina, a mucek bruha? driska?

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 19, 2011 3:35 pm

zdaj vec ne driska, ker nima vec kaj driskati.. v petek mu je vet dal antibiotike, vitamine in neki za razglistenje, rekel je, naj mu skuha bistro piscancjo juho i da notri riz..noce papat..zdaj ga je odpeljala k sebi v stanovanje, je zelo bogi, mama pravi da je lahek kot peresce, mora biti pa star vec kot dva meseca :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 3:36 pm

Na spletni strani Veterinarske bolnice Brežice piše, da imajo dežurstvo za nujne primere.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 3:45 pm

Če je sum na kugo, je bolje, da k meni ne prihaja, ker s tem ogrozim vse necepljene, ki so pri meni. Dajte poklicat dežurnega čimprej.
Če je kuga, bodo ziher zboleli še vsi ostali v leglu.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 19, 2011 3:48 pm

dejte mi sam povejte prosim, kaj naj mu da, zdaj je popil malo juhuce in zelo malo meska popapal. Veterinarja pa ni mogoče dobiti. hvala ze vnraprej za pomoč.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 3:48 pm

Če je karkoli popil in popapal, kuga ziher ni. Naj ga hrani po malem in ima na toplem, zjutraj pa čimprej k veterinarju.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 19, 2011 3:55 pm

ostali iz legla so zdravi. Veterinarja danes ne bomo dobili. bomo pocakali do jutri, pa kar bo bo.. ce ima pa katera nasvet, kaj naj mu naredi za papat, pa bom vesela vsake pomoci...
vse se je zacelo tako, da je zelo zelo jokal in se mucil in potem zacel driskati, nato ga je mama takoj pelala k vetu, no danes se vedno joka.. :girlsad: .... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 19, 2011 3:57 pm

bo piščančja juha in meso, spasirano ok. naj ga hrani po malem in večkrat. Pa če je kakšen termofor pri hiši, naj mu ga pripravi.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 19, 2011 4:07 pm

evo zdej je zaspanckal na mami! vklopila je readiator zraven, zdaj je na toplem.. upam, da bo se kaj popapal...
mama se boji da ima mali mononukleozo, pa ce se to prenasa?

sorry, ker sem naredila taksen alarm, a malega sem slisala na telefon, ko sem se z mamo pogovarjala, in se je takooo zelo jokal, da se mi je tko smilil:( :girlsad:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jun 19, 2011 5:04 pm

Infekcijsko mononukleozo povzročata sledeča virusa: virus Epstein-Barr in citomegalovirus. Še nikoli slišala, da bi se lahko okužile živali, niti, da bi se z živali prenašalo na ljudi. Oboleli ljudje se okužijo preko sline oz. kapljično zato to bolezen pogosto imenujejo kar bolezen poljuba. Okužena je večina človeške populacije in večina izmed njih preboli bolezen brez oz. le z blagimi simptomi. :)

Če pa vas slučajno skrbi za mikrosporijo ... Se prenaša na ljudi vendar to ni nič groznega. Zgolj samo eno izmed mnogih glivičnih obolenj. Mama naj ima mucka ločenega od ostalih živali, umiva naj si roke po stiku z njim in ko bo lahko, opravi pregled pri veterinarju. Muce imaljo lahko ponekod po telesu brezdlačna mesta pravilnih oblik, lahko nimajo vidnih znakov. Vsekakor ne paničarit, mikrosporija ne grize. ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 19, 2011 5:09 pm

ojla, najlepsa hvala za odgovor, sej jaz sem bila tudi mal zacudena, ko mi je mami to vprasanje postavila, ampak sem rekla, mati ze ve..:-) morda je res v tej danasnji paniki z malim mucem se cist zbegala, mislila pa na mikrosporijo ;)

modrozelena je napisal/-a:Infekcijsko mononukleozo povzročata sledeča virusa: virus Epstein-Barr in citomegalovirus. Še nikoli slišala, da bi se lahko okužile živali, niti, da bi se z živali prenašalo na ljudi. Oboleli ljudje se okužijo preko sline oz. kapljično zato to bolezen pogosto imenujejo kar bolezen poljuba. Okužena je večina človeške populacije in večina izmed njih preboli bolezen brez oz. le z blagimi simptomi. :)

Če pa vas slučajno skrbi za mikrosporijo ... Se prenaša na ljudi vendar to ni nič groznega. Zgolj samo eno izmed mnogih glivičnih obolenj. Mama naj ima mucka ločenega od ostalih živali, umiva naj si roke po stiku z njim in ko bo lahko, opravi pregled pri veterinarju. Muce imaljo lahko ponekod po telesu brezdlačna mesta pravilnih oblik, lahko nimajo vidnih znakov. Vsekakor ne paničarit, mikrosporija ne grize. ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jun 20, 2011 10:33 pm

ojla! a se lahko spremeni naslov, da prevoza ne iscemo vec? ;)

mali Sivko je zdaj pri moji mami v oskrbi in ne joce vec, samo mora ga skoz drzati v narocju, podnevi in ponoci, se dobro da je mama na bolniski (se od tistga padca s podstesja) :( ! danes zjutraj je bila z njim pri vetu, papa pikico po pikico. ;) mami mi poroca po telefonu, pravi, da je eno bogo suho revse in ga je sam pol toliko, kot so njegovi bratci :girlsad: upajmo na najboljse :) !

nocko ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 20, 2011 10:36 pm

Re: Mali bolni Sivko

Kaj pa pravi vet, da je narobe z muckom in kakšno terapijo je dobil?

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jun 20, 2011 10:40 pm

Re: Mali bolni Sivko

ma tale nas vet je mal smesen, nic kaj prevec ne pravi! sam dal mu je spet antibiotik in vitamine in ga narocil spet nazaj v sredo :O
Naslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov