Pokošena/Klara

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Pe jun 17, 2011 1:27 pm

Re: Pokošena/Klara

Res škoda, da se je tako izteklo... :girlsad:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: MARIBOR

Odgovor Pe jun 17, 2011 1:55 pm

Naj ti bo lepo, tam gori na mavrici. Sedaj ne trpiš več... :girlsad:
Ko jih vidim, pobožam, pozabim na ostale skrbi...

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe jun 17, 2011 4:34 pm

Od ljudi/zaradi ljudi ji je razgnalo srce. Od človeške hudobije. Od vse groze in bolečine, ki jo je doživela. Zelo sem prizadeta. Tako zelo, da ne morem povedat. Nazadnje me je na tak način tiščalo, ko sem muco brez zadnjih dveh nog rešila s terena.
Tista mavrica tam gor, pa naj gre v tri krasne. Naj sedejo nanjo raje tisti, ki dopuščajo, da se grozne stvari dogajajo. Ki ne dihajo z živalmi, ki ne občutijo njihove stiske, bolečine. Ki ne slišijo njihovega klica na pomoč.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 4:54 pm

Reva, kako jo je moralo bremenit. :(

Klari, zdaj je vse dobro. :kiss: Tvoje "taprejšne" pa vse še čaka.

Jaz bi tudi takle v medije dala, čeprav po drugi strani, ko vidiš da razen že očitnih ljudi, ostale to nič ne gane... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jun 17, 2011 5:31 pm

Počivaj v miru, uboga muca. :'(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 5:33 pm

Res je tako, Monika, Tvoje besede bi morale še kje odmevati. Ljudi je treba zbudit. Ogromno je egoističnih riti, ki ne vidijo drugega kot sebe. Za Klaro je prepozno. Lahko pa drugim pomagajo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jun 17, 2011 6:00 pm

Meni je enkrat kolega rekel, da njegova mama pravi, da se s prostovoljstvom ukvarjajo samo tisti, ki imajo sami s sabo probleme. Kaj vse je narobe s tem stavkom...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 6:07 pm

Ima njegova mami prav. S prostovoljstvom se ukvarjamo tisti, ki imamo problem s sabo, ker menimo, da je v svetu nekaj narobe in, da je treba poprijeti za delo in narediti vsaj nekaj, da bo narobe vsaj malo manj narobe, če ne dobro.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Pe jun 17, 2011 6:34 pm

Probleme imamo torej s svetom oz. z (neobstojem) morale pri ljudeh, ne pa s sabo.. Sicer smo pa že :offtopic:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 7:27 pm

biarritz je napisal/-a:Meni je enkrat kolega rekel, da njegova mama pravi, da se s prostovoljstvom ukvarjajo samo tisti, ki imajo sami s sabo probleme. Kaj vse je narobe s tem stavkom...

Oseba s puhlo egocentrično glavo, ki živi plehko in udobno življenje z minimalnim odporom. Se grem stavit, da imam prav.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 8:14 pm

Zelo mi je žal Klara, Helena. Potihem sem se pripravljala, da bi prosila za njeno posvojitev v kolikor kmalu ne bi bilo ustreznejšega posvojitelja in bi se mala razumela z našo vojsko.
Ni nam bilo namenjeno, vendar te nikoli ne bom pozabila Klarica. :kiss:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe jun 17, 2011 8:29 pm

Žal mi je, da se je za Klaro tako isteklo in res upam, da če je že naš sistem popolnoma zanič in odgovorni ne bodo dobili prave kazni, da jo ima zanje vsaj bog....... Žal mi je muca mala za vse trpljenje in prezgodnjo smrt.... :girlsad: :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe jun 17, 2011 9:18 pm

gaja je napisal/-a:Žal mi je, da se je za Klaro tako isteklo in res upam, da če je že naš sistem popolnoma zanič in odgovorni ne bodo dobili prave kazni, da jo ima zanje vsaj bog....... Žal mi je muca mala za vse trpljenje in prezgodnjo smrt.... :girlsad: :(

Ne, prav ničesar se ne bo zgodilo odgovornim, ker naš sistem, ne da je poponoma zanič, institucije pri nas sploh ne delujejo :dash:
:offtopic: V tako koruptivni državi, kot je naša, obsojeni niso niti tisti, katerih obsodba bi morala biti zgolj rutinska. Primer MAČEK - tri mlada življenja so ugasnila zaradi njegove pijanosti in arogance in po treh letih se še on vedno sprehaja na prostosti, ker je preveč bolan, da bi se lahko udeležil sojenja :devil: . Starši pa nemočno gledajo, kako leta tečejo, primer bo zastaral, on jo bo pa odnesel brez kazni. V cvetu mladosti so bili ubiti trije mladostniki, pa to ne gane naše sodstvo :negative: ; torej prav nobene možnosti ni, da bi kdo dobil kakšno kazen zaradi mačke ali psa

No, jaz NE VERJAMEM, da se vsakemu nekoč vse vrne in da za vsako rit palca raste - nekateri pač nikoli ne plačajo računa :devil:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe jun 17, 2011 9:23 pm

Tudi Bog nima za njih nobene kazni, ker je v bistvu direktor najdalj trajajoče in komercialno najbolj uspešne firme na svetu
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 10:16 pm

Jaz tudi ne verjamem, da vsak vse dobi nazaj. Včasih se tudi sama malo potrudim, da kdo dobi še kaj nazaj, dokler sem jaz živa. :aggressive:
Je pa ta rek zelo primerno sredstvo, če se ti ne ljubi s kreteni ukvarjat, vržeš čez ramo in čakaš, da bo bog al pa karma al pa untamgorkdorkoližeje kaj naredil in imaš mir .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 18, 2011 2:54 pm

Zelo mi je žal, da ni šlo. :'( :'( :'(
Helena, drži se! :kiss:

Ne verjamem v Boga Maščevalca oz. sploh v kakršnegakoli boga. Jim privoščim, da bi kar na tem svetu počasi v hudih mukah nekje crkovali, medtem ko se bo mimoidočim fučkalo zanje. Samo kaj, ko jih niti vest ne peče, niti jih ne bo udarilo po denarnici. N-i-č. :girlcry:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 18, 2011 6:28 pm

Prav imaš Helena.
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov