udomačen tiger

udomačen tiger

zvesti pes

Za hrano itak skrbi zdaj oma! Je čist navdušena nad njimi in nad tem, da lahko skrbi za njih!
  Za hrano itak skrbi zdaj oma! Je čist navdušena nad njimi in nad tem, da lahko skrbi za njih!   (pa oma je stara 86 let in na berglah in da pride do mačkov, mora prehoditi ene 15 strmih šteng
  (pa oma je stara 86 let in na berglah in da pride do mačkov, mora prehoditi ene 15 strmih šteng   )
  )
			        udomačen tiger

Ja, seveda, muca se sedaj počuti bolj varno in ji je veliko lažje, ko ima dostavo hrane.
 Ja, seveda, muca se sedaj počuti bolj varno in ji je veliko lažje, ko ima dostavo hrane. 
			        zvesti pes

Je fajn slišat, da delaš prav, čeprav v bistvu nimaš pojma kako v resnici ravnat..
 Je fajn slišat, da delaš prav, čeprav v bistvu nimaš pojma kako v resnici ravnat..   
  Bi prlepla sliko, pa je ne znam
 Bi prlepla sliko, pa je ne znam  

nevidna bolha

Kraj: MARIBOR
			        zvesti pes

)samo gledala, niti pihnila ni. Zdaj ko so mi javili, da je nazaj, sem se spet zjokala.
  )samo gledala, niti pihnila ni. Zdaj ko so mi javili, da je nazaj, sem se spet zjokala. , saj se je dva dni nad mano izvajal pritisk s strani mojih delodejalcev. Pa ker so mislili, da jst govorim pač kr neki, ko sem ji razlagala kakšne so naše dolžnosti in odgovornosti in, da ne gre vse iz dans na jutri. Pa jim je ta članica Mačjelovk enako razložla in sedaj je MIR!
 , saj se je dva dni nad mano izvajal pritisk s strani mojih delodejalcev. Pa ker so mislili, da jst govorim pač kr neki, ko sem ji razlagala kakšne so naše dolžnosti in odgovornosti in, da ne gre vse iz dans na jutri. Pa jim je ta članica Mačjelovk enako razložla in sedaj je MIR!  

udomačen tiger

udomačen tiger

zvesti pes

Zdaj ko mi že pusti tolk bližje k seb, pa ko bom med službenim časom več sama jih imam namen poslikat. Ker namreč, ko imam jst največ dela in ko mi najbolj šefi dihajo za ovratnik se oni igrajo zunaj.
  Zdaj ko mi že pusti tolk bližje k seb, pa ko bom med službenim časom več sama jih imam namen poslikat. Ker namreč, ko imam jst največ dela in ko mi najbolj šefi dihajo za ovratnik se oni igrajo zunaj.   

udomačen tiger

zvesti pes

nevidna bolha

Kraj: MARIBOR
			        udomačen tiger

Super vesela za sterilizirano mamo muco! Vse bo OK, ne bo jih odpeljala.
 Super vesela za sterilizirano mamo muco! Vse bo OK, ne bo jih odpeljala.  
			        zvesti pes

Zvečer je še jedla in bila z malimi. Zjutraj sem jim nastavila jesti in jih do sedaj še ni
  Zvečer je še jedla in bila z malimi. Zjutraj sem jim nastavila jesti in jih do sedaj še ni  .
 . 

udomačen tiger

udomačen tiger

zvesti pes

... jaz sem jih zdaj nahranla z mlekom in konzervo čez ograjo-vse so zmazali
 ... jaz sem jih zdaj nahranla z mlekom in konzervo čez ograjo-vse so zmazali  . Ampak jst bi res rada, da se vrnejo nazaj, ker ta soseda je mal čudna. Pa ne da bi jim kaj naredila, ampak nima nekega pravega filinga kako in kaj.
 . Ampak jst bi res rada, da se vrnejo nazaj, ker ta soseda je mal čudna. Pa ne da bi jim kaj naredila, ampak nima nekega pravega filinga kako in kaj.  ) odmaknala se pa ni... pa lepo sem ji povedala, da se naj lepo nazaj prošetajo, ker jim bo tu lepše.
 ) odmaknala se pa ni... pa lepo sem ji povedala, da se naj lepo nazaj prošetajo, ker jim bo tu lepše.  Pa me je poslušala, ampak ne vem če si je kaj "ozavestila".
  Pa me je poslušala, ampak ne vem če si je kaj "ozavestila". . Upam, da me razumeš
 . Upam, da me razumeš   . Kajti, če sem se lotila tega projekta, si želim, da bi ga speljala do konca tako kot je treba
 . Kajti, če sem se lotila tega projekta, si želim, da bi ga speljala do konca tako kot je treba   .
 .  !
 !
			        udomačen tiger

Oo, super. Ja, kar na "staro" mesto nastavljaj hrano. Bodo prišli jest, ne skrbi.
 Oo, super. Ja, kar na "staro" mesto nastavljaj hrano. Bodo prišli jest, ne skrbi.  
  Itak, tudi mladičke ti bo uspelo porihtat. Bomo držali pesti.
 Itak, tudi mladičke ti bo uspelo porihtat. Bomo držali pesti.  

udomačen tiger

Važno, da so v bližini. Ja, nič jim vse k riti nosit, saj vedo kje so do sedaj hrano dobili. Kateri maček gre pa rad k veterinarju....malo zamere pa more biti
 Važno, da so v bližini. Ja, nič jim vse k riti nosit, saj vedo kje so do sedaj hrano dobili. Kateri maček gre pa rad k veterinarju....malo zamere pa more biti   

zvesti pes

I_love_u je napisal/-a:Pa dej no, ne take panike zganjat
Mačkom je vroče te dni in so se mogoče poskrile v kakšno senčico. Pusti vse tako kot je, boš videla, da bodo prišle nazaj. Ne tako hitro obupat!
 . KEr me ne poznaš vrjamem, da moji posti izgledajo mogoč mal panični...ampak to so zato, ker nimam cajta v miru napisat. Drgač pa sem jst ful umirjen tip človeka, tud ko me živci fejst razjedajo, reagiram ful umirjeno in premišljeno. Vedela sem, da jih pa ni že takoj zjutraj ko sem prišla v službo in pogledala na njihov plac... tri tedne me je mama čakala zjutraj na deskah ali pod cipresami, da ji prinesem jesti, včeraj pa je ni bilo... poleg tega, je blo tam vse nekam "mrtvo"... ni blo neke energije... pa že večer prej sem slutla da bo šla, ker drgač ne bi spraševala..
 . KEr me ne poznaš vrjamem, da moji posti izgledajo mogoč mal panični...ampak to so zato, ker nimam cajta v miru napisat. Drgač pa sem jst ful umirjen tip človeka, tud ko me živci fejst razjedajo, reagiram ful umirjeno in premišljeno. Vedela sem, da jih pa ni že takoj zjutraj ko sem prišla v službo in pogledala na njihov plac... tri tedne me je mama čakala zjutraj na deskah ali pod cipresami, da ji prinesem jesti, včeraj pa je ni bilo... poleg tega, je blo tam vse nekam "mrtvo"... ni blo neke energije... pa že večer prej sem slutla da bo šla, ker drgač ne bi spraševala..   
  Sem ji dala in potem je poklicala še pamže. Ko sem šla po prazne posode pa se je vsedla in sva se malo menili.
  Sem ji dala in potem je poklicala še pamže. Ko sem šla po prazne posode pa se je vsedla in sva se malo menili.   
  . Pol pa gremo naprej...
 . Pol pa gremo naprej... .
 .Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov