Medtem pa ne pozabit tud vaše mačkonke zasipat s pozornostjo (igranje, crkljanje, česanje itd), da se poleže ljubosumje in da ne bo mislila, da je zdaj pa nimata več rada

Mi smo tud meli malo pihanja in eno protestno lulanje na posteljnino, ker sem bla smotana in nism vedla, da bi ju blo fajn ločit ponoči. Loki je bil že takrat večji od Lali, čeprav je mel 6 mesecev, ona si pa očitno ni upala oz. ni hotla it za njim lulat na isti pesek, zjutraj sem jo pa spustla v spalnico in 5 minut za tem že prala posteljnino..

me je izučilo, sm ju ločla, vsakemu svoj pesek, pol smo se pa počasi spoznavali ene dva dni, zdaj pa sicer nista ko brat in sestra, ne spita vedno skup, ampak pihata pa nikol več ne en na drugega, pa skup se igrata, normalno hodita na isti wc (sta mela en teden izbiro pa sta oba hodla sam v ta večjega, itak), tud pri hrani ni problema.. Fajn, v glavnem, in definitivno najboljša odločitev - met dva namest sam enega

Aja, no, malo dlje je pa trajalo, da nama je Lali odpustla, ker je začela met nasilne izpade iz ljubosumja proti nama s fantom.. Pač nekam zafrustrirana je bla in se je pri igri kr umaknala, ker je Loki pač tolk večji, čeprav sploh ni dominanten in je nikol ni preganjal, sam pač zaigral se je in je bil vedno prvi pri igrački.. Tk da smo se mogli pol posebej z Lali igrat pa vedno poskrbet, da je tud ona prišla na svoj račun. Odkrili smo igračo, nad katero je Lali navdušena bolj kot nad čimerkoli drugim, Loki pa niti ne toliko, da bi se grebel - kos papirja/račun/wc papir/itd., zrolan v kroglico