Živjo!!!Maša in jaz se vam javljava z novimi slikicami in novicami.
Imamo se super, Maša je vsak dan bolj crkljiva. Sledi vsakemu mojemu koraku, tako da neprestano tičiva skupaj.

Z drugimi je še kar previdna in samo včasih jim dovoli da jo pobožajo, ponavadi jo prej ucvre. zadnje čase je malo bolj naklonjena mojemu, če jo imam jaz v naročju se mu pusti božati in lepo prede. Vsakemu pa se pusti božati, ko leži na okenski polici. Dobila je že veliko daril od raznih oboževalcev. Meni se zdi vsak dan lepša. Zdaj izgleda že kot čisto odrasla, debelušna mucka

V zadnjem mesecu se je kar dosti zredila, tako da je imela ob zadnjem tehtanju 4,10 kg.

Mislim, da so k pridobivanju teže prispevali nekateri, ki se ji prilizujejo tako, da ji ob kosilu dajejo koščke hrane.

Jaz se hecam, da je Maša inšpektorica, ker spremlja čisto vse kar delam. Če je pet minut ne pobožam že protestira z mjavkanjem. Pred dnevi sem pekla pecivo, Maša pa me je cel čas gledala in ker je nisem neprestano božala(verjetno vsi ne cenijo mačjih dlak v pecivu) me je gledala in v intervalih mjavkala. Potem ko jo vzamem v naročju je pa tako glasno predenje da sploh

Glavico drgne ob mojo glavo, grizlja moje lase in sploh ne ve, kaj bi sama s sabo

Odkar je pri meni je vsak dan lepši in ne glede na to koliko stresen dan imam v službi, je vse lažje, ker vem da je doma Maša. Vesela sem tudi, ker je zelo igriva, najraje ima svoj tunelček in miško na vrvici. Pri igri nikogar ne diskriminira in se nikogar ne boji, samo mahat mora z miško

najbolj smešno pa mi je, da prinese žogico. Najprej sem kupila plišaste žogice za mucke, ki jih obožuje, a je ne more prinesti, ker je prevelika in ji pada iz ust. Potem smo iskali manjše žogice in smo jih končno našli v Mercatorju. Tako da ima sedaj manjše žogice za mucke, ki jih lahko nosi v ustih. Najrajši ima, da ji žogico vržem dol po stopnicah. Potem kot strela švigne dol, jo parkrat brcne in jo prinese gor. Včasih naredi to tudi po petkrat, potem se ji ne da več.

Kakšen dan se zgodi da se zapodi za njo, ampak je ne prinese pa tudi če jo vržeš desetkrat.

Nasploh ima takšen urnik, da je zjutraj zelo živahna, čez dan počiva, zvečer okrog 9h je pa spet zabava. Takrat jo samo pogledam ali pa pokličem po imenu, pa že skače.
Še nekaj sličic
zelo značilno za mojo Mašo, da se uleže v karkoli pustiš na tleh