Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 9:26 am

Re: Daj si duška

zalarjeva, ti res ne štekaš! oni so tebi hoteli narediti uslugo, da veš. ker čez eno uro bi naročili še en kozarec vode ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 9:43 am

Sem bila tok živčna, ker za enkrat samo za pospravljanje vsega porabim skoraj 1 uro, dokler nimam ufuranega nekega sistema.
Pa Teen je bil včeraj v Novicah in sem bila še zaradi klicateljev nervozna, ker te kar nekam prime ko vidiš kaj vse po svetu hodi.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 10:25 am

Ahja, to pa itak ... Pa meni je zelo žal, ampak SN imajo še posebej ... farbovito občinstvo ;)

Ti samo drugič pojasni, da imate dovoljenje za obratovanje do ure x in da bodo oni tisti, ki bodo krili kazen, če se ne spokajo. Ali kaj podobnega. Al pa kar začni pospravljat. Uno "A lahko malo umaknete noge, da pometem? Zdaj pa dvignite kozarce, da pomijem mizo."
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 11:42 am

Ja ja, sej pospravim mizo (prt, pepelnik), blazine jim poberem izpod riti in na koncu še zvežem stole z zajlo. Pa še kr sedijo, zvezani :lol:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 11:46 am

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Pe jun 03, 2011 12:09 pm

:O
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 12:17 pm

http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/studentom-svetujemo-naj-kupijo-vozovnice-za-vlak-in-varcujejo-za-avto/259019

O madonca, tolk nas pumpajo iz vseh strani, kako naj čuvamo okolje in velik del tega je skozi moje oči tudi to, da se več ljudi dogovori in se na relaciji vozijo skupaj. In skozi moje oči je tudi logična posledica, da si razdelijo stroške za bencin. Ampak ne, v naši smrdljivigniliusrani državi je to nezakonito. :dash: :dash: :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 12:25 pm

Pa še to: a potem je tudi delo na črno to, da se z možem skupi voziva v službo z mojim avtom, tanka pa ponavadi on? :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 1:56 pm

:D kdaj se boš sprjaznla s to našo prekrasno državico? so tudi eni kreteni k jim drek na glavo kaplja na računalniško področje marca posegli. nekaj v zvezi z certificiranjem PC-jev če ga sestaviš po komponentah in mu daš pač svoje ime. mislm res naj mi kdo prosim razloži kdo ima v teh cajtih se s takimi bedarijami ukvarjat? namest da bi gospodarstvo gor spravlal, delajo na tem, da bo crknl še tist kar životari zdej... :negative:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 2:00 pm

Preden šimfate, preberite do konca - inšpektorat ni nobenga kaznoval. Radio Študent se je le domislil, kako mal Šobino novo stranko reklamirat. Pa še referendumi so kmalu. Kakšna slučajnost ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 2:38 pm

Joj ne mi Šobe omenjat, dobim zelene pike po celem ksihtu, tok mi gre na živce. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 2:41 pm

Leia je napisal/-a:evo, moj današnji Duško ...
http://blog.ninaurh.com/2011/05/fobija- ... d-inglezi/ :bye:

draga Leia..moj foterček je zaposljen v upravi ene ameriške šole v ljubljani, sem imela tudi jaz od začetka težave z jecljanjem ampak če govoriš dalj časa ti steče brez problema tudi če si stvari že pozabila
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Pe jun 03, 2011 2:43 pm

Kr k SDSsu je šla. Svašta na politologiji sem pa nič ne vem. Meni gre pa tudi Štromajer na živce. Odkar straši po te šou-vih se je razlezel kot hudič. Prokleti packi kradejo na veliko. Ko bojo teli do prave politike prišli bo kriza še večja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 3:08 pm

Didi, na srečo skoraj vsako leto vsaj en teden moram govoriti angleško (in mi kar gre :) ), ampak ko pa fašem za sogovornika zaresnega Angleža, je pa konec z mano ;) In poberem ga že čez 3/4 ure :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 4:15 pm

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 03, 2011 4:29 pm

Ko organiziraš obletnico valete in pozabiš povabiti enega od bivših sošolcev... :dash: Vdrla se bom v zemljo vsak trenutek.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 7:27 pm

taperverčki je napisal/-a:Joj ne mi Šobe omenjat, dobim zelene pike po celem ksihtu, tok mi gre na živce. :rolleyes:

Sva že 2! Ona je pa res :bad: , glista ena.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 03, 2011 8:45 pm

taperverčki je napisal/-a:Pa še to: a potem je tudi delo na črno to, da se z možem skupi voziva v službo z mojim avtom, tanka pa ponavadi on? :crazy:

Pa ti mož izstavi račun? Če ti ga ne, je to delo oziroma šverc na črno in že hitim, da vaju prijavim :lol: .Ampak res so jako pametni tile vrli politiki, se sprašujem ali so končali sploh 1.razred OŠ.
Moj duško iz avtobusa pa je naslednji: Me je prepričevala neka naključna znanka, da je njen papagajček skobčevka bil tako žleht, da je nalašč prevrnil kletko, iz nje ušel in jo uščipnil na uho.Sedaj ji sploh ni žal, da ga več ni nazaj domov, ko pa je bil tak hudobec. Aja, pa njena sestra, ki si je zaradi globoke ljubezni do konjev letega omislila, sedaj, ko bi morala plačati za njegovo ozdravitev okrog 500 e pa je raje plačala evtanazijo, ki je poceni. Sem ji take napela, da me je slišala tretjina avtobusa, še šofer je malce prestrašeno gledal, bogve kakšno maslo ima že on nad svojo glavo. Seveda mi svojih podatkov ni zaupala, je iztopila dve postaji prej, kakor ponavadi :devil: . Hudič babji.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jun 03, 2011 9:26 pm

A lahko še jaz? :devil: Na pošti me čaka pismo z VURSa. :good: a ne? :shout:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jun 03, 2011 9:29 pm

Vida bi te rada bolje spoznala :)..

Vse bo kul, boš vidla.. Če pa te kaj tare, po pocinglaj.. Sem danes začuda še doma :good: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov