Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 6:21 pm

Re: Daj si duška

20 je že kar ekstrem.. tale jih ima 14. Glede na to da ni glih pri tanajvečjih, bi lahko učakal več, ampak tudi 14 ni tako malo.

Bolezni pa... meli smo že čist vse kar si moreš mislit.. zlomi, obrabjeni sklepi, težave s hrbtenico (jazbečar mix pač), do prebavnih težav, hudih bakterijskih vnetij, okuženih klopov...
in zdaj nazadnje vse kaže da je nekaj hudega na prebavilih, mogoče celo rak. Bomo sicer vidli kaj bo rekel kirurg, ampak jaz se sprašujem koliko ima smisel starega psa rezat in matrat...
Sem imela s prejšnjim podobno izkušnjo (je bil sicer še par let starejši kot tale) pa se mu sploh niso več rane celile po operaciji...

Ne vem kaj naj. Po eni strani bi itak dala vse da bi blo OK, po drugi strani pa nočem živali brezveze matrat... Če že mora it, naj ima vsaj kolikor toliko dostojanstven konec.. ali pač..? :'(

Pa kaj je danes zaen po***an dan.... glihkar sem zvedla da nam bojo vrt obzidali okrog in okrog s 3-nadstopnimi bloki... :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 8:25 pm

Ojej, mislim na vas Mačja mama. :(

Pa mislim na vse zavetiščkarje, ki bodo evtanazirani, pa na muce, ki se jih redko pokaže. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 8:50 pm

Tudi moja Lisa je v 14.letu. Mačja mama držite se pri vas.

Še en moj duško: Pridem k zdravniku že na videz s hudo alergijo. Prvič v življenju sem se pred 1. mesecem začela spopadat z njo, sedaj, ko je moževa alergija, ki ga pesti že več let pri kraju. Me zdravnik prepričuje, da mi bo odprl bolniško, ker da imam vročino, virozo ali vnetje sinusov. Komaj ga prepričam, da nimam vročine, da ne rabim bolniške ampak naj mi prosim že pomaga z zdravili, če je mogoče. Gospa, vi imate virozo, kar v laboratorij pojdite. Ko dobi izvide je ves začuden, da imam pa res alergijo, kar je nenavadno, saj imajo alergijo ponavadi tisti, ki jo imajo že več let. :O .Si do konca presenečena mislim, ja menda se alergija nekega dne začne, če je nimaš od rojstva, ne? Vendar sem raje modro tiho in se s kupom receptov odpravim . Še sedaj ne razumem , da je bil dohtar danes tako zmeden. Najbrž je tokrat jutrišnja prazna luna, pa baje še lunin mrk kar precej močna in upam, da namesto zdravil ni predpisal kako viagro :rolleyes: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor To maj 31, 2011 8:53 pm

:O doHtarji pač :rolleyes:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 8:53 pm

Mačja mama, sigurno boš lahko presodila, ali je pes naveličan življenja ali ima še moči za borbo? Po tem se ravnaj, izključno po tem. Drži se, vse nas to čaka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 9:06 pm

Ve katera, kaj se dogaja zdaj v zavetišču Turk? Na njihovi strani piše, da je bilo prejšnji teden posvojenih veliko psov. Je potekala kaka akcija in so ti psi na začasnem, ali so res posvojeni?

Poznam eno osebo s tega foruma, ki je tudi nameravala posvojiti enega od psov, pa se zdaj nič ne javi. Me zanima, če je držala besedo?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 9:09 pm

Jaz sem na FBju dobivala pozive, da bodo psi evtanazirani, če... :(
Nisem šla natančno brat (ker mi gredo taka izsiljevanja po difoltu na k...ozlajne), ampak tak poziv zna sprožit val posvojitev (četudi ne ravno najprimernejših). :girlsad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 9:14 pm

Za zavetišče Turk nimam pojma kaj se zdaj dogaja. Na njihovem blogu je zapisano "26.5.2011; v zadnjih dneh je nov dom našlo že več kot 10 kosmatinčkov." Koliko pa preverjajo posvojitelje pa ne vem. :scratch: Sem pa danes zasledila, da bo v Meliju v kratkem evtanazirano veliko psov, med njimi naj bi "šla" tudi psička stara 3 mesece recimo... :(

Pa presenečena sem bila, da so na strani od Zonzanija celo 3 mačke.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 01, 2011 12:06 am

Točno te tri spletne strani sem tudi pregledala, isto sem se vprašala, glede vsega tega, kar omenjaš.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 01, 2011 5:24 am

Mačja mama, drži se, mislim na vas. Tudi jaz sem bila, kar vidim šele zdaj, ko premišljujem za nazaj, pred podobno odločitvijo, pa mislim, da se nisem prav odločila in se je Trisha odločil sam.... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr jun 01, 2011 5:36 am

:girlsad:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 01, 2011 9:37 am

Dragi duško.

Če se čisto prostovoljno spravim v tekaško opremo, potem pričakujem, da bodo nožice poskakovale kar same od sebe. Musklfibr naslednji dan res ni zaželen. :devil:

Mačja mama, odločila se boš itak najbolje zanj, v vsakem primeru pa mu boš zadnje dneve ali leta v oporo in mu nudila največ ... :praising:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 01, 2011 12:14 pm

aja ... iznajdljivost ne pozna meja :dash: ko bi se to vsaj pokazalo na kakšnem pozitivnem primeru :fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 01, 2011 6:33 pm

Povsod neurja in toča, v Kranju pa še plohe ne! :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr jun 01, 2011 6:46 pm

all je napisal/-a:Povsod neurja in toča, v Kranju pa še plohe ne! :O

No, no.. Povsod pa že ne. Tukaj na Ptuju je še lepo vreme, cel dan je bil sonček :P

(ampak zdaj so pa sivi oblački)
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 01, 2011 6:49 pm

No okej :P Pač tukaj je bilo ful oblačno že in sem res čakala dež, potem pa nič. Pri poročilih pa govorijo o toči na Gorenjskem, zalitih podhodih v LJ,... :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 01, 2011 6:55 pm

Patricija je napisal/-a:Tudi moja Lisa je v 14.letu. Mačja mama držite se pri vas.

Še en moj duško: Pridem k zdravniku že na videz s hudo alergijo. Prvič v življenju sem se pred 1. mesecem začela spopadat z njo, sedaj, ko je moževa alergija, ki ga pesti že več let pri kraju. Me zdravnik prepričuje, da mi bo odprl bolniško, ker da imam vročino, virozo ali vnetje sinusov. Komaj ga prepričam, da nimam vročine, da ne rabim bolniške ampak naj mi prosim že pomaga z zdravili, če je mogoče. Gospa, vi imate virozo, kar v laboratorij pojdite. Ko dobi izvide je ves začuden, da imam pa res alergijo, kar je nenavadno, saj imajo alergijo ponavadi tisti, ki jo imajo že več let. :O .Si do konca presenečena mislim, ja menda se alergija nekega dne začne, če je nimaš od rojstva, ne? Vendar sem raje modro tiho in se s kupom receptov odpravim . Še sedaj ne razumem , da je bil dohtar danes tako zmeden. Najbrž je tokrat jutrišnja prazna luna, pa baje še lunin mrk kar precej močna in upam, da namesto zdravil ni predpisal kako viagro :rolleyes: .

Sončni mrk na 11° znamenja Dvojčkov. Ima še večji vpliv

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 01, 2011 8:33 pm

Res je bil vpliv kar močan povsod okrog mene, zvečer pa tudi name, saj sem razbila krožnik :P Nekje sem zasledila, da ima tale luna vpliv lahko še več mesecev ali celo let :O .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 02, 2011 7:20 am

hvala bogu da je mim tale luna...tok težkih zadnjih dveh dni pa že dolg ne...da ne govorim kva so ljudje po cestah delal, in kako lahko zabiješ 45min z parkiranjem in odpravljanjem ven iz avta mi tud še zdej jasn...za konec dneva/noči pa še take trapaste sanje da ni za govort, pa pustmo to, da očitno luna deluje tudi na še nerojene, ker me je dete zbrcalo iz čist vseh kotov ki jih doseže...če se danes ne poboljša dan bom znorela. in skrajno si želim poslušati čimveč lepih in srečnih novičk prosm lepo.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 02, 2011 7:32 am

Patricija je napisal/-a:Res je bil vpliv kar močan povsod okrog mene, zvečer pa tudi name, saj sem razbila krožnik :P Nekje sem zasledila, da ima tale luna vpliv lahko še več mesecev ali celo let :O .

Načeloma ima sončni mrk vpliv okoli pol leta, lunin manj. S tem da se sončni ponavadi izrazi navzven, pri luninem pa gre bolj za občutek. Kakšen vpliv ima na posameznika je pa odvisno v katero hišo ti pade, pa če dela kak aspekt s katerim od osebnih planetov,...
Naslednji lunin je 15. junij 2011 ob 20.15 na 24° znamenja Strelca, potem pa 1. julija ob 8.39 spet sončni na 9° znamenja Raka...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov